Skocz do zawartości
xanx

Denger Den RBX warto to kupić.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Z racji tego ze jest to moj pierwszy post chciałem z tej okazji

POZDROWIĆ WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wracajac do tematu co starzy wyjadacze od bloczków sadza o tej nowości??

co dadzą te dysze przyspieszające?? bajer marketingowy jak np.(dysze Venturiniego tfu tfu juz wiecej nie wymowie tej nazwy :o :lol: )

mam zamiar zamowic u nich pare rzeczy i tak sie zastanawiam czy moze i to zakupic??

pozdro

artur

www.dangerden.com/images/rbx/RBX_sm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uriel2 to smart choice ;)

Wiem, ze w USA wychodzi taniej bo sam tak kiedys kupowalem ale to nie zmienia faktu, ze rownie wydajny blok kupisz w Polsce.

Zawsze lepiej puscic troche cash'u w obieg w naszym pieknym kraju...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uriel2 to smart choice ;)

Zawsze lepiej puscic troche cash'u w obieg w naszym pieknym kraju...

tys prowda, mam nadzieje ze chłopaki z owerkuled wystrugaja jeszcze jakis bloczek na gpu i sb co by Urielkowi nie było smutno.

Na fotkach sa (nawet ładne) ale kiedy w realu je ujżymy??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calkiem fajna konstrukcja, ale jej zaleta sa tylko "karbowane" finy.

Sam jestem ciekawy czy okaze sie lepsza od WW.

Co do sprayera to jak juz zostalo napisane to zmiany wydajnosci nim spowodowane sa mniejsze niz wzrost wydajnosci zwiazany z dobrym zamocowaniem bloku. Tzn. zeby zrobic dobry test potrzebujemy 5 (5 modeli sprayerow) x 10 prob = 50 razy montowac i zdejmowac blok. Chyba nikomu nie chce sie tego robic zaraz po zakupie bloku :/

Moze sie to okazac nawet przeszkoda dla DD, bo ludzie nie beda wiedzieli co maja wybrac. Niektore firmy rezygnowaly z takiego rozwiazania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do rodzimej produkcji to skłaniam sie do Uriela2

a denger'a moge kupic przy okazji zakupu chłodnic (w stanach wychodza duzo taniej a i koszty przesylki bede mial mniejsze, siora mi to wysle)

Udało mi się znaleźć chłodnice z serii Black Ice w świetnych cenach, będą przed mikołajkami 8) Będzie też RDX, zastanawiam się ile da to nawiercanie finów w stosunku do Uriel 2 (na którym teraz jadę).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calkiem fajna konstrukcja, ale jej zaleta sa tylko "karbowane" finy.

Sam jestem ciekawy czy okaze sie lepsza od WW.

Co do sprayera to jak juz zostalo napisane to zmiany wydajnosci nim spowodowane sa mniejsze niz wzrost wydajnosci zwiazany z dobrym zamocowaniem bloku. Tzn. zeby zrobic dobry test potrzebujemy 5 (5 modeli sprayerow) x 10 prob = 50 razy montowac i zdejmowac blok. Chyba nikomu nie chce sie tego robic zaraz po zakupie bloku :/

Moze sie to okazac nawet przeszkoda dla DD, bo ludzie nie beda wiedzieli co maja wybrac. Niektore firmy rezygnowaly z takiego rozwiazania.

RBX jest wyjątkowo dobrym blokiem. W testach (nieprofesjonalnych) wypadał lepiej od WW, ale gorzej od Cascade.

Jak otworzysz Datasheet, to licząc od lewej, dla większości ludzi najlepszy był sprayer 4., choć niektórzy twierdzili ze belipej u nich działą 3. czy 5.; 1. i 2. sprawowały się gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZanFist 

nie bądź taki tajemniczy

zdradź no nam ta świetna cene to może dam zarobić, a i oszczędze sobie zakupów w juesej

pozdro

artur

Powiem tylko tyle, że chłodnice nie są robione w USA, tam chłopakie też je tylko odsprzedają ;)

jezeli cena bedzie taka sama ja w jueseju to biorę 2szt. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi