Miope Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 paru starych wylecialo , weszlo nowe pokolenie , moze jakies tytuly dla starych ?Ta. "Zarejestrowany przed listopadem 2003". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mysle cos około 2k2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja jestem za NIE KASOWANIEM jakichkolowiek kont. Ja nie miałem przez 6 miesięcy netu i nie pisałem nic na forum, okazyjnie tylko przeglądałem więc nie chciałbym tracić konta jesli znów nadejda cieżkie czasy :). Ale jestem za pomysłem tanaki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ehhhh...nie zakladalem nowego tematu napisze tutaj: Mamy 11031 zarejestrowanych użytkowników. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 43% of all statistics are useless :lol: A tak serio to jak kogos nie ma to nie przeszkadza na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 kasowaeni starszych niez 7-14 dniowe poblokowanych tematow. Pozwoli to odetchnac troche dla serwera i lacza, bo jak na forum jest pow 100 osbo to chodzi ono wrecz tragicznie. MOim zdaniem bardzo dobry pomysł. Pozamykane tematy w wiekszosci sa nie potrzebe i nikomu sie nie przydaja. Wprowadziloby to troche pozadku i usprawnilo by dzialanie forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 odliczcie okolo 15 moich kont ... hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 odliczcie okolo 15 moich kont ... hmmm Grrr, Ty się już lepiej nie napraszaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 odliczcie okolo 15 moich kont ... hmmm Grrr, Ty się już lepiej nie napraszaj ;] Halo a co twoim zdaniem mialem robic kiedy dostawalem bana w wiekszosci przypadkow niesprawiedliwie ehh ciezko jest byc szykanowanym i przesladowanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a świstak siedzi i zawija sreberka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a świstak siedzi i zawija sreberka ...Potwierdzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 moglibyscie usunac przy okazji konto : Graham_Hayes nie pamietam hasla ale i tak jest chyba zbanowane update Leonardo_Dicaprio tez innych nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Przepraszam, myślisz może, że za każdym razem, jak zapragniesz napisać jakiegoś metafizycznego posta, wystarczy utworzyć nowe konto, napisać z niego, a później poprosić o usunięcie tegoż konta? Trochę się mylisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Przepraszam, myślisz może, że za każdym razem, jak zapragniesz napisać jakiegoś metafizycznego posta, wystarczy utworzyć nowe konto, napisać z niego, a później poprosić o usunięcie tegoż konta? Trochę się mylisz... nie jestem jednym z tych ktorzy zakladaja konto zeby tylko walnac jakiegos beznadziejnego posta i czerpac z tego ubaw ok RAZ zdazylo mi sie ale nie moglem sie wtedy powstrzymac poza tym nie szukam juz zwady sam postanowilem dbac o porzadek na forum uponinam innych userow i staram sie ich pouczac ... jestesmy najlepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 11333 uzytkownikow i 668465 napisanych postow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...