Skocz do zawartości
ParanoiK

10k ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem za NIE KASOWANIEM jakichkolowiek kont. Ja nie miałem przez 6 miesięcy netu i nie pisałem nic na forum, okazyjnie tylko przeglądałem więc nie chciałbym tracić konta jesli znów nadejda cieżkie czasy :).

Ale jestem za pomysłem tanaki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasowaeni starszych niez 7-14 dniowe poblokowanych tematow. Pozwoli to odetchnac troche dla serwera i lacza, bo jak na forum jest pow 100 osbo to chodzi ono wrecz tragicznie.

MOim zdaniem bardzo dobry pomysł. Pozamykane tematy w wiekszosci sa nie potrzebe i nikomu sie nie przydaja. Wprowadziloby to troche pozadku i usprawnilo by dzialanie forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odliczcie okolo 15 moich kont ...  

hmmm

Grrr, Ty się już lepiej nie napraszaj ;]

Halo a co twoim zdaniem mialem robic kiedy dostawalem bana

w wiekszosci przypadkow niesprawiedliwie

ehh ciezko jest byc szykanowanym i przesladowanym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, myślisz może, że za każdym razem, jak zapragniesz napisać jakiegoś metafizycznego posta, wystarczy utworzyć nowe konto, napisać z niego, a później poprosić o usunięcie tegoż konta?

Trochę się mylisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, myślisz może, że za każdym razem, jak zapragniesz napisać jakiegoś metafizycznego posta, wystarczy utworzyć nowe konto, napisać z niego, a później poprosić o usunięcie tegoż konta?  

Trochę się mylisz...

nie jestem jednym z tych ktorzy zakladaja konto zeby tylko walnac jakiegos beznadziejnego posta i czerpac z tego ubaw

ok RAZ zdazylo mi sie ale nie moglem sie wtedy powstrzymac

poza tym nie szukam juz zwady

sam postanowilem dbac o porzadek na forum

uponinam innych userow i staram sie ich pouczac ...

jestesmy najlepsi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi