rumun_666 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 NO wreszcie od 2 dni w sprzedaży!!! właśnie od GRuCELI dostałem tą płytkę w mp3!! wypas... powiedzcie co o niej sądzicie.... moim zdaniem najlepsza piosenka to "counting on me" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 płytke mam od 2 tygodni imho fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0udi Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 IHMO Counting on me, I'm done, Play me, Everything I've known wymiatają ale reszta tez styka :) Gorąco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 metal to ty kłorna sluchasz? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 metal to ty kłorna sluchasz? 8O 4 lata temu zacząłem od korn'a jeśli chodzi o ciężką muzę więc mam sentyment do tej kapeli i nie jestem jakimś pieprzonym othodoksem i sie nie ograniczam, powiem tak lubie dobrą muzę która mi się podoba [a jestem dość wybredny :] i wiem co dobre :)] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 metal to ty kłorna sluchasz? 8O 4 lata temu zacząłem od korn'a jeśli chodzi o ciężką muzę więc mam sentyment do tej kapeli i nie jestem jakimś pieprzonym othodoksem i sie nie ograniczam, powiem tak lubie dobrą muzę która mi się podoba [a jestem dość wybredny :] i wiem co dobre :)] spokojnie, tak tylko sie pytalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 metal to ty kłorna sluchasz? 8O 4 lata temu zacząłem od korn'a jeśli chodzi o ciężką muzę więc mam sentyment do tej kapeli i nie jestem jakimś pieprzonym othodoksem i sie nie ograniczam, powiem tak lubie dobrą muzę która mi się podoba [a jestem dość wybredny :] i wiem co dobre :)] spokojnie, tak tylko sie pytalem nie ma sprawy :) tylko odpowiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Troche już ją mam, , IMO nie najlepsza płyta, ale to pewnie dlatego że KoRn mi się przesłuchał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Płytka wymiata !!! Mi najbardziej podoba sie utwór "Alive" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 i tak najlepsza jest "follow the leader" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 błeeeeeeeeeeee jak można takich wypocin słuchać 8O :? IMHO badziew jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 imho NAJLEPSHA płyta korn'a to korn [pierwsha płyta]... a tak wogóle to najlepsze płyty korna to imho "korn", "take a look in the mirror" i "issues" [kolejność od najlepshej do mniej lepshej] inne płyty jakoś mi nie podchodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 błeeeeeeeeeeee jak można takich wypocin słuchać 8O :? IMHO badziew jak nic. można można ale o gustach sie nie dyskutuje... bo jeszcze można w morde dostać buhehehe... dżołk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 błeeeeeeeeeeee jak można takich wypocin słuchać 8O :? IMHO badziew jak nic. można można ale o gustach sie nie dyskutuje... bo jeszcze można w morde dostać buhehehe... dżołk No niby tak ale ja poprostu nie trawie takiego "metalu" ja słucham tylko prawdziwego metalu, a nie jakiegoś gufna dla zbuntowanych nastolatek czytających bravo :twisted: :P :wink: JOKE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 jeśli chodzi o korn'a to imho to jest hardcore a nie metal a ja hardcore lubie a tak wogóle to pieprze te wszystkie podziały itd. i poprostu słucham dobrej muzy która mi się podoba i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 jeśli chodzi o korn'a to imho to jest hardcore a nie metal a ja hardcore lubie a tak wogóle to pieprze te wszystkie podziały itd. i poprostu słucham dobrej muzy która mi się podoba i tyle Powiadasz że dobrej muzy lubisz słuchać... :lol: :wink: ok ok nie zaprzeczam :D. Masz do tego prawo :). P.S. Korn to hardcore :? mi się wydawało że to nuMETAL :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mi się wydawało że to nuMETAL Widze że masz wielkie pojęcie o nu-metalu próbując zaliczyć do niego Korna... Jest to najprawdziwszy metal (no może nie do końca). Poza tym nu-metal to nie jest odmiana metalu jakby sie moglo wydawac. A najlepsza płytka Korna to i tak Issues :) no i może Untouchables. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 mi się wydawało że to nuMETAL Widze że masz wielkie pojęcie o nu-metalu próbując zaliczyć do niego Korna... Jest to najprawdziwszy metal (no może nie do końca). Poza tym nu-metal to nie jest odmiana metalu jakby sie moglo wydawac. A najlepsza płytka Korna to i tak Issues :) no i może Untouchables. No właśnie nie mam zbyt wielkiego pojęcia o nuMETALU i w sumie jakoś mnie ten fakt nie trapi 8). A prawdziwy metal to iron maiden, manowar, in falames, children of bodom, slayer, pantera, black sabbath i wiele innych, korna to ja bym IMHO nie zaliczył do prawdziwego metalu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 IMO plytka wymiata :) jako calosc nie jest najlepsza ale niektore utwory to jest cos na co czekalem juz od dawna :) Wreszcie mam co sluchac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 a Grucela dostal plyte na mp3 ode mnie :P ostanio zapomnialem troche o Korn, wiecej sluchalem Slipknot, ale jednak "take a look in a mirror" musialem miec i jak dla mnie to zadymista jest. Najlepsze dla mnie to Right Now, Y'all Want A Single, Everything I've Known, Did My Time. Pozdrawiam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...