Skocz do zawartości
Zenfist

Kto zgadnie co to za blok, ma browca...

Rekomendowane odpowiedzi

to ty mozesz kupic u niego, w proline dostawa DANa była pewnie ;)

Zenfist - moze porównaj go do uriela ktorego masz na składzie, bedzie ubaw :D

Nie ma w cenniku patrzyłem :) A co do testów to kiedyś będzie jakieś porównanie

Danger Den RBX

Nukleon 2

Uriel 2

kolejność alfabetyczna żeby nie było że któregoś faworyzuje :), jak narazie nie wiem który wybrać :)

P.S. Popix może zrobić zdjęcie zamontowanego Uriela rev. 2 na plycie? Chiałem zobaczyc jak wygląda z zapinką :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już od jakiegoś czasu Danger Den, jest niezaprzeczalnym leaderem na rynku chłodzenia wodnego. Na przełomie ostatnich kilku lat, osiągnął status speca w tej kwestii.  

Cytat ze sklepu Proline... Ludzie, co sie dzieje na tym swiecie. RECE OPADAJA jak sie na cos takiego patrzy. Mam nadzieje ze to zwykly blad bo jak nie to... nawet wole nie myslec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ty mozesz kupic u niego, w proline dostawa DANa była pewnie ;)

Świetny pomysł. Może być analogiczny z testem Lukasa20. Tak tylko dla zabawy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już od jakiegoś czasu Danger Den, jest niezaprzeczalnym leaderem na rynku chłodzenia wodnego. Na przełomie ostatnich kilku lat, osiągnął status speca w tej kwestii. 

Cytat ze sklepu Proline... Ludzie, co sie dzieje na tym swiecie. RECE OPADAJA jak sie na cos takiego patrzy. Mam nadzieje ze to zwykly blad bo jak nie to... nawet wole nie myslec.

Hehe, jak byś pracował codziennie od 8 rano do 2 w nocy a potem się uczył też czasem jakiegoś babola byś walnął ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł. Może być analogiczny z testem Lukasa20. Tak tylko dla zabawy :twisted:
Jakbym go dostal to moge wrzucic do testow (na tyle dobrych, na ile mi sprzet pozwala :? ).

Niestety musialoby sie to odbyc dosc szybko, bo niedlugo szybkuje sie kolejna reorganiazacja w WC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe czekam na nowy top od dana, za dużo kurczaków z keefca zjadłem i trochę go za mocno w imadle złapałem no i.... trzask, update w piątek...

8O 8O 8O 8O 8O

po co trzymac w imadle blok ???

od czego sa gumki w jakiejkolwiek postaci , oprocz durexow aby zabezpieczyc trzymany przedmiot w imadle ?

OMG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

update, na razie się trzyma na płycie : ) obłama się tylko jeden z otorów z plexy, na szczęscie podkładka jest wystarczająco szeroka, że się wszytsko dobrze trzyma. Jeszcze tylko naciągną wąż 12/16 na wlot MJ-1000 i do dziełą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tylko tyle - WOW :-) Barton 2500+ @ 2700Mhz (13.5x200Mhz) 2.25V, co prawda nie w 100% stabilnie, ale temp Idle 45st, stres 47. C/W=0.13 :twisted: ale blok wymaga mocniejszej pompki od mojej MJ-1000, zwłaszcza jak się włoży piąty sprayer - ten a'la Cascade...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tylko tyle - WOW :-) Barton 2500+ @ 2700Mhz (13.5x200Mhz) 2.25V, co prawda nie w 100% stabilnie,  ale temp Idle 45st, stres 49. C/W=0.13 :twisted: ale blok wymaga mocniejszej pompki od mojej MJ-1000, zwłaszcza jak się włoży piąty sprayer - ten a'la Cascade...

:lol:

Cascade ma realnie cos kolo 0.16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mały update, daje zrzut z konfiguracji, którą możecie sobie łatwiej porównać - Barton @ 2400Mhz, 1.95V, zapuszczone na raz Prime95 - Torute Test i SuperPI (16MB). Temp idle była 30st po 10 minutach stresu jest 31st.

Dołączona grafika

Po zatrzymaniu wygrzewania spadek do 30 w ciągu 2 sekund :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi