Zenfist Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 jeśli wpadnie do Wrocka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 cascade ?! lub ten nowy od DD RDX (chyba tak sie nazywa :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 DangerDen RBX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Dokladnie tak jak przedmowca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 DangerDen RBX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 No to konukrs rozstrzygnięty :) Po browczyku dla każdego z Panów! Ładnie wypolerowałem drania? No i cała potega RBX'a - Oczywiście fotka z wyjętym sprayerem (jest kilka do wyboru). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Gdzie kupiłeś i ile dałeś (pieniędzy oczywiście),ile z przesyłką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 to ty mozesz kupic u niego, w proline dostawa DANa była pewnie ;) Zenfist - moze porównaj go do uriela ktorego masz na składzie, bedzie ubaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 to ty mozesz kupic u niego, w proline dostawa DANa była pewnie ;) Zenfist - moze porównaj go do uriela ktorego masz na składzie, bedzie ubaw :D Nie ma w cenniku patrzyłem :) A co do testów to kiedyś będzie jakieś porównanie Danger Den RBX Nukleon 2 Uriel 2 kolejność alfabetyczna żeby nie było że któregoś faworyzuje :), jak narazie nie wiem który wybrać :) P.S. Popix może zrobić zdjęcie zamontowanego Uriela rev. 2 na plycie? Chiałem zobaczyc jak wygląda z zapinką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Już od jakiegoś czasu Danger Den, jest niezaprzeczalnym leaderem na rynku chłodzenia wodnego. Na przełomie ostatnich kilku lat, osiągnął status speca w tej kwestii. Cytat ze sklepu Proline... Ludzie, co sie dzieje na tym swiecie. RECE OPADAJA jak sie na cos takiego patrzy. Mam nadzieje ze to zwykly blad bo jak nie to... nawet wole nie myslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 to ty mozesz kupic u niego, w proline dostawa DANa była pewnie ;) Zenfist - moze porównaj go do uriela ktorego masz na składzie, bedzie ubaw :D Świetny pomysł. Może być analogiczny z testem Lukasa20. Tak tylko dla zabawy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Już od jakiegoś czasu Danger Den, jest niezaprzeczalnym leaderem na rynku chłodzenia wodnego. Na przełomie ostatnich kilku lat, osiągnął status speca w tej kwestii. Cytat ze sklepu Proline... Ludzie, co sie dzieje na tym swiecie. RECE OPADAJA jak sie na cos takiego patrzy. Mam nadzieje ze to zwykly blad bo jak nie to... nawet wole nie myslec. Hehe, jak byś pracował codziennie od 8 rano do 2 w nocy a potem się uczył też czasem jakiegoś babola byś walnął ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zenfist - moze porównaj go do uriela ktorego masz na składzie, bedzie ubaw :DŚwietny pomysł. Może być analogiczny z testem Lukasa20. Tak tylko dla zabawy :twisted:Jakbym go dostal to moge wrzucic do testow (na tyle dobrych, na ile mi sprzet pozwala :? ). Niestety musialoby sie to odbyc dosc szybko, bo niedlugo szybkuje sie kolejna reorganiazacja w WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 hehe czekam na nowy top od dana, za dużo kurczaków z keefca zjadłem i trochę go za mocno w imadle złapałem no i.... trzask, update w piątek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 hehe czekam na nowy top od dana, za dużo kurczaków z keefca zjadłem i trochę go za mocno w imadle złapałem no i.... trzask, update w piątek... 8O 8O 8O 8O 8O po co trzymac w imadle blok ??? od czego sa gumki w jakiejkolwiek postaci , oprocz durexow aby zabezpieczyc trzymany przedmiot w imadle ? OMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 nawet ja gomki zalozysz i przycisniesz w imadle za mocno to peknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 dokładnie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 ehhh, taka szkoda. chetnie sie zaopiekuje tym polamancem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 update, na razie się trzyma na płycie : ) obłama się tylko jeden z otorów z plexy, na szczęscie podkładka jest wystarczająco szeroka, że się wszytsko dobrze trzyma. Jeszcze tylko naciągną wąż 12/16 na wlot MJ-1000 i do dziełą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mam pytanie. Po co trzymać blok w imadle :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 boshe, zeby go wyszlifowac zapewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Powiem tylko tyle - WOW :-) Barton 2500+ @ 2700Mhz (13.5x200Mhz) 2.25V, co prawda nie w 100% stabilnie, ale temp Idle 45st, stres 47. C/W=0.13 :twisted: ale blok wymaga mocniejszej pompki od mojej MJ-1000, zwłaszcza jak się włoży piąty sprayer - ten a'la Cascade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Powiem tylko tyle - WOW :-) Barton 2500+ @ 2700Mhz (13.5x200Mhz) 2.25V, co prawda nie w 100% stabilnie, ale temp Idle 45st, stres 49. C/W=0.13 :twisted: ale blok wymaga mocniejszej pompki od mojej MJ-1000, zwłaszcza jak się włoży piąty sprayer - ten a'la Cascade...:lol: Cascade ma realnie cos kolo 0.16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ja mam taie głupie pytanie o co chodzi ze sprayerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Przeczytaj info na temat tego bloku - byl taki topic. RBX ma wymiennie sprayery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Mały update, daje zrzut z konfiguracji, którą możecie sobie łatwiej porównać - Barton @ 2400Mhz, 1.95V, zapuszczone na raz Prime95 - Torute Test i SuperPI (16MB). Temp idle była 30st po 10 minutach stresu jest 31st. Po zatrzymaniu wygrzewania spadek do 30 w ciągu 2 sekund :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 boshe, zeby go wyszlifowac zapewne. żeby go wypolerować na lustro :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a ja bedzie jego cena bo w cenniku nie ma go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Będzie w cenniku jak go odprawią :) Myślę, że już w tym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...