mrtnt Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam maly problemik dosc nietypowy, chce powiedzmy uruchomic przez cmd.exe np kilka programikow na raz, dla przykladu w windows 2000 swietnie to dzialalo, natomiast w xp nie dziala, tzn powiedzmy ze robie sobie cos na wzor batcha lub wstawiam ze schowka po wywolaniu cmd a.exe b.exe c.exe powinny pojsc wszystkie 3, a tu sie okazuje ze w xp sa zupelnie inne zasady :?: :idea: , czy ktos wie co sie zmienilo i jak to uporzadkowac? korzystam z tego bardzo sporadycznie z tego wiec nie bardzo sie orientuje a akurat jest jedna rzecz ktora by mi sie przydala by ja zautomatyzowac. po wpisaniu czegos na wzor wyskakuje znak zachety i nic sie nie uruchamia, po wpisywaniu kolejno - dziala ale przeciez chodzi wlasnie o to zeby szly wszystkie na raz. Czy da sie to jakos rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Proponuje zamiast batcha w cmd wykorzystać skrypt *.vbs o takiej tresci: Set Myshell= CreateObject("WScript.Shell")Myshell.Run("a.exe")Myshell.Run("b.exe")Myshell.Run("c.exe") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Proponuje zamiast batcha w cmd wykorzystać skrypt *.vbs o takiej tresci: Set Myshell= CreateObject("WScript.Shell")Myshell.Run("a.exe")Myshell.Run("b.exe")Myshell.Run("c.exe") I wlasnie o taki efekt mi chodzilo, dzieki stokrotne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...