TyBiAs Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ale mi Thorn smaku narobiles ;) Czekam na zdjecia, nie daloby sie cos...powiedziec na ten temat? Chociaz ciupinke co tam wymysliles :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 wlasnie nie , niech nic nie mowi tylko zapoda jakies foty jak juz zrobi wtedy bedzie najwieksza niespodzianka :) ale zapowiada sie super super :) tylko cierpliwie czekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Czekam niecierpliwie :twisted: . Dajcie mini palnik i mały nożek, a wszsytko wytne w plastiku ;), tylko co z tym metalem :x z nim to są kłopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 zaczynam wpadać w paranoje :D po nocach śni mi się mod :D a wyszło to na dobre bo wyśniłem rozwiązanie na moje rosterki byle nie być podobny do G-Gnome i mam już pomysł !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 zaczynam wpadać w paranoje :D po nocach śni mi się mod :D a wyszło to na dobre bo wyśniłem rozwiązanie na moje rosterki byle nie być podobny do G-Gnome i mam już pomysł !!!o spoko :) jak Ci sie po nocach sni to bedzie WYPAS :D :D moge sie zalozyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 no ładnie ładnie... Ten napis spoko wyszedł :) Może być zajedwabista buda, ale nie bede zapeszal :wink: :D :D :D Żeby tylko funduszy Ci nie brakło (odpukać) :wink: Ps. Masz może zamiar walnąć tam jakieś UV? Pasowałoby... IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ps. Masz może zamiar walnąć tam jakieś UV? Pasowałoby... IMHO Lampki choinkowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ps. Masz może zamiar walnąć tam jakieś UV? Pasowałoby... IMHO Lampki choinkowe :P akurat klimat by na swieta mial :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Ps. Masz może zamiar walnąć tam jakieś UV? Pasowałoby... IMHO Lampki choinkowe :P akurat klimat by na swieta mial :D :D :D:D Miałem raczej na myśli pomalowanie niektórych elementów niebieską farbą reagującą na UV - spoko to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Ps. Masz może zamiar walnąć tam jakieś UV? Pasowałoby... IMHO Lampki choinkowe :P akurat klimat by na swieta mial :D :D :D:D Miałem raczej na myśli pomalowanie niektórych elementów niebieską farbą reagującą na UV - spoko to wygląda 2x katoda UV bedzie bo WC reaguje na UV oraz kilka innych elementów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 fajnie by wygladalo jakby wszystkie napedy i dyski byly w przezroczystych, a najlepiej swiecacych pod wplywem UV obudowach. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 fajnie by wygladalo jakby wszystkie napedy i dyski byly w przezroczystych, a najlepiej swiecacych pod wplywem UV obudowach. :Dno fajnie by to wygladalo :D ale wes takie cos zrob :| kupa roboty, ciezkiej roboty :twisted: ale czego sie nie robi :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 mysle ze z napedami cd, dvd, i fdd to nie bylo by trudne. W sumie to napedy sa chyba na tyle znormalizowane ze powinny byc takie gotowe obudowy jak do zasilaczy. gorzej z twardzielami to raczej niewykonalne... chociaz polak potrafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 polak potrafia poza tym Thorn jest zdolny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 polak potrafia poza tym Thorn jest zdolny :Dhdd, dvd i cdrw bedzie przerobione nie martwcie się :D a na żywo jak będziecie chcieli zobaczyć efekt końcowy zapraszam do Gdańska bo tam zabieram obudowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 2x katoda UV bedzie bo WC reaguje na UV oraz kilka innych elementów :D Tak też myślałem :D Ale mam nadzieje, ze to nie jest ten twój super-hiper pomysł, który wszystkich wprawi w zdumienie :P :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 polak potrafia poza tym Thorn jest zdolny :Dhdd, dvd i cdrw bedzie przerobione nie martwcie się :D a na żywo jak będziecie chcieli zobaczyć efekt końcowy zapraszam do Gdańska bo tam zabieram obudowe :D W jaki sposób masz zamiar przerobić hdd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Poca poczekasz zobaczysz słodka tajemnica przed innymi jak narazie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 NIech zgadnę w plexe go wpakujesz? :) fajnie wygląda, ale przy małej nieuwadze można zepsujć napęd :// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 NIech zgadnę w plexe go wpakujesz? :) fajnie wygląda, ale przy małej nieuwadze można zepsujć napęd :// no nie zgadłeś :P ale już wkrótce zobaczycie bo będę przerabiał all napędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 na wakacje buda bedzie gotowa :D jak juz ma byc wypas i drogie to lasery zapodaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Projekt zapowiada się bardzo imponująco :) Życze ci, żeby ci chęci i kasy starczyło do skończenia tego projektu :) Z niecierpliwością czekam na kolejne zjęcia :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Wiele spraw się zmieniło po świętach z modem weszły nowe 2 pamysły no i całkowita zmiana zasilacza na HUNTKEY HK400xp który jest chyba jednym z najcichszych zasilaczy na rynku ! no i co najważniejsze dla mnie kolor ZŁOTY :D nastąpi jeszcze trochę zmian projectu ponieważ chcem odejść od idei G-Gnome jeszcze dalej niż myślałem ale o tym już wkrótce bo zapowiada się bardzo ciężki week w pracy nad modem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 OK zapowiadłem mały up ! 8 godzin dzisiajszej pracy :D No to można powiedzieć, że Project Blue Vision powstaje na nowo a to za sprawą nowego zasilacza ufundowanego przez firmę HUNTKEY za co dziękuję jeszcze raz !. Po wielu przemyśleniach doszedłem do wniosku, że naprawdę za bardzo zbliżyłem się do Projectu Orac3. Więc trzeba było jakoś temu zaradzić i dlatego powstał box-plug, który ukazuję na zdjęciach od początku prac do końca ale na pewno jeszcze będę musiał zrobić mały up tego po malowaniu . Do wykonania pluga zastosowałem DIBOND jest to płyta spieniona pokryta aluminium dla wzmocnienia lecz bardzo łatwa w obróbce. Po kilkunastu pomiarach doszedłem w końcu do pożądanego kształtu i zaczęła się robota czego skutkiem są zdjęcia ] Resztę zdjęć można zobaczyć TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 coraz fajniejsze ksztalty Ci wychodza :) pozdro i owocnej dalszej pracy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 jestem pod wrazeniem :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Już nie moge się doczekać nowej odsłony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Powiem tyle (bo nic innego nie moge z wrażenia) Bardzo k*** wyi***e w kosmos :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 po ponad godzinie czyszczenia z szpachli jest idealnie gładka :D jutro czas na malowanko po malowaniu zapodam zdjęcia jak to wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Powiem tyle (bo nic innego nie moge z wrażenia) Bardzo koorwa wyiebane w kosmos :!:w pełni sie zgadzam :D tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne jak twoj pojemnik po sledziach na pompe :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...