bbc20000 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ok, spotkalem sie z tym na innym forum. To sa boot screens do AOPEN. Czy jest jakis program dostepny do ABITa ktory by na to pozwalal takze ? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Szkoda, ze mam AMI, tez bym sobie cos z logiem pokombinowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 W AMI da sie umiescic grafike która jest wyswietlana na całym ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Tak, ale lubie widziec komunikaty P.O.S.T. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 jak dac logo w mojej plycie?? narazie nie ma zadnego (fabrycznie, nawet malego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 A ja mam logo dość proste ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ale jak dac logo do biosa ami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 poszukaj na tych stronach: http://216.239.59.99/search?hl=pl&ie=UTF-8...ogle&lr=lang_pl oraz na stonie producenta swojej plyty. W moim przypadku (Gigabyte) producent dodal prg ktorym moglem bez zadnych kombinacji wgrac sobie logo do biosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...