hardwin Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 dlaczego w tym programie nie dziala poprawnie np. disk doctor? wywala mi sie komunikat ze nie moze przeskanowac dysku ble ble ble i ze moze to zaplanowac windows po ponownym wlaczeniu kompa oczyiscie w ostatecznosci tak moze byc ale do cholery to powinno dzialac!!! czy ktos sie z tym juz spotkal? moze wystarczy zainstalowac nowsza wersje nortona system worksa i wszystko bedzie git a moze na NTFS disk doctor nie ma prawa dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Nie działa i nie będzie działać, systemowy checkdisk ten nie moze skanować dysku z opcją zapisu na zamontowanej partycji NTFS. Partycje nie systemowe mozna odmontowac w trakcie działania systemu, ale juz partycji systemowych przy uruchomionym sytemie odmontować sie nie da. Dlatego własnie skanowanie partycji systemowych jest dokonywane przed uruchomieniem systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Też mam NSW 2003 Pl i XP - u mnie to samo poprstu system chronii pliki na partycji systemowej w ten sposób - tyle ze mam to przy FAT 32 Niestety , jak powiedział sgj , nie ma na to rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Dlatego tez przestalem uzywac NSW/NU pod WinXP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...