Gość Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Yo Dzisiaj właśnie obejrzałęm ten wręcz genialny film i jest poprostu cudowny poprostu ułiłuu :D nie obejrzeć tego filmu to poprostu GRZECH !!! A od strony tehcniecznej filmu muszę stwierdzić że te Blue BOX'y to poprostu mistrzostwo świata w porównaniu do tego taki LOTR miał o wiele gorsze Blue' BOX'y. A więc polecam bo film wymaita maxymalnie a tych którzy ogladali to cudo zapraszam do wymiany opinni. P.S. Ktoś może podać ty piosenek z soundtrack'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 łiłiłiłiłiłiłiiiiiiiiiiiłłłłłłiiiłliłłłlłliłiłiłiłiłiłi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 jak dlamnie to przecietny ten film nic szczegolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 To proponuję wam oglądnąć jeszcze Shaolin Soccer. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 A wie ktoś kiedy będzie premiera Kung Pow II Wściekły Język :?: napewno też będzie wymiatał. A co do filmu to motyw z króla lwa też był nieźemski i ten motyw kiedy kupował orzechy u tego kolesia. No i oczywiście Betty ROX!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ogladalme juz te filmy dosc dawno :P i powiem ze film zajebisty tlumaczeni jest najlepsze i ta walka z krowa normalnie wymieklem hyhyhyhhyhy :) no wlasnie kiedy bedzie druga czesc tego zjefajnego gilmu ????? pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 bardzo trudno ocenic ten film, bo z jednej strony jest on kompletnie glupi ale z drugiej strony taki ma wlasnie byc :lol: Dlatego powazne traktowanie tego filmu mija sie z celem. :lol: Tak wiec duzo zalezy jak kto odbierze ten film, mnie on sie bardzo podobal, przede wszystkim ocenilbym go za indywidualnosc to jest jeden z nielicznych filmow ktory jest inny niz wszystkie, wbrew pozorom nie latwo zrobic taki film, dla mnie szczytem tej parodii byloby zatrudnienie Nielsena w roli glownej w tym filmie :lol: obawiam sie ze moglbym nie przezyc takiej kombinacji. Naturalnie Betty heeeeeheeeeeeheeeeee wymiata kompletnie no i łili łiłuuu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Master Beaty rulez. Normalnie te ich głosy to wymiatają niewiem skąd oni je wzieli. The Czołsen łan Albo jak jego master zdradził mu wielką tajemnice a mianowice że lubi N'sync hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 bardzo trudno ocenic ten film, bo z jednej strony jest on kompletnie glupi ale z drugiej strony taki ma wlasnie byc :lol: Dlatego powazne traktowanie tego filmu mija sie z celem. :lol: Tak wiec duzo zalezy jak kto odbierze ten film, mnie on sie bardzo podobal, przede wszystkim ocenilbym go za indywidualnosc to jest jeden z nielicznych filmow ktory jest inny niz wszystkie, wbrew pozorom nie latwo zrobic taki film, dla mnie szczytem tej parodii byloby zatrudnienie Nielsena w roli glownej w tym filmie :lol: obawiam sie ze moglbym nie przezyc takiej kombinacji. Naturalnie Betty heeeeeheeeeeeheeeeee wymiata kompletnie no i łili łiłuuu :lol: Dokładnie oto chodzi trzeba odpowiednio podejść do tego filmu, inny przypadek to np: Kill Bill ja się śmiałam jak poje*** na tym filmie i uważam że jest po prostu genialny a mój kumpel uważa że jest totalnie głupi i nie moralny. Trzeba rozumieć i lubić takie klimaty ja akurat za filmami typu martwica mózgu kill bill czy kung pow po prostu przepadam i bawię się na nich przednio :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Akcja z krową to mistrzostwo :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ogladalm to rok temu ponad i fakt to niejest film dla szarego odbiorcy - tojest inne podejscie - kto nie zrozumie to uwaza ze to sh i t ale to sie tak tylko wydaje ;) a po rpostu 2 dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 To proponuję wam oglądnąć jeszcze Shaolin Soccer. :D Dolkadnie, mialem z niego niezla polewke :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 heheh film wymiata, dawno juz go ogladalem i niewiele pamietam ale pamietam ze sie usmialem kompletnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 plytka komedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jak dobrze pamiętam to pełna nazwa tego filmu była Kung Pow Enter the First, oglądałem go strasznie dawno, ale w moim odczuciu ten film był porażka. Nawet do pięt nie sięga Shaolin Soccer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 plytka komediamoze i plytka ale chyba wiekszosc komedii nie jest zbyt ambitna :wink: film obejzalem z rok temu z paroma qmplami po paru batach :lol: no i nieprzestawalismy sie smiac :D jak dla mnie byl wporzo;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Yo Dzisiaj właśnie obejrzałęm ten wręcz genialny film i jest poprostu cudowny poprostu ułiłuu :D nie obejrzeć tego filmu to poprostu GRZECH !!! A od strony tehcniecznej filmu muszę stwierdzić że te Blue BOX'y to poprostu mistrzostwo świata w porównaniu do tego taki LOTR miał o wiele gorsze Blue' BOX'y. A więc polecam bo film wymaita maxymalnie a tych którzy ogladali to cudo zapraszam do wymiany opinni. P.S. Ktoś może podać ty piosenek z soundtrack'a Daj spokój, ten film jest tragiczny. Nie wiem po co go kręcili, ale to koszmarek. Też myślałem, że będzie fajny, jak oglądałem zajawkę. Okazało się, że wybrali to co najlepsze (walka z krową) i to mnie skusiło. Po pobejrzeniu stwierdziłem, że głupszego już dawno nie widziałem. Zresztą tak sądzi mnóstwo osób, które go obejrzały (wystarczy poczytać opinie na serwisach filmowych), nie mówiąc już o recenzentach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Film był git, polecam jako uzupełnienie Shaolin Soccer - z zajebistym tłumaczeniem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 o jezu ;] pamietam oglodalem ten film z qplem pod wplywem [; hehe nienawidze go ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Daj spokój, ten film jest tragiczny. Nie wiem po co go kręcili, ale to koszmarek. Też myślałem, że będzie fajny, jak oglądałem zajawkę. Okazało się, że wybrali to co najlepsze (walka z krową) i to mnie skusiło. Po pobejrzeniu stwierdziłem, że głupszego już dawno nie widziałem. Zresztą tak sądzi mnóstwo osób, które go obejrzały (wystarczy poczytać opinie na serwisach filmowych), nie mówiąc już o recenzentach. A przepraszam w walce z krową stwierdziłeś ze jest coś mądrego? :lol: :lol: :lol: No bo skoro to Cię skusiło a po obejrzeniu stwierdziłeś ze głupszego filmu już dawno nie widziałes to chyba taki wniosek ze walka z krową musiala byc mądra? :lol: A w czymze np dla przykladu hit kinowy Matrix byl mądrzejszy? W latającym 7846764736876376 km/h niesmiertelnym Neo? wyciagającym kule z Trinity i pompujący jej serce ręką boga? Wyrazy głebokiego współczucia dla ludzi którzy szukali w tej przesympatycznej i przeglupawej komedii (Kung Pow) coś mądrego. To jest jeden z niewielu filmow ktorego glupota jest w 100% uzasadniona a krytykom i recenzentom twierdzącym inaczej kij w oko :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 kurde jeszcze tego nie widziałem ale jak mówicie, że to jest w stylu Shaolin Soccer to chce go obejrzeć. :) sofia lub jakieś fresco i płacz ze śmiechu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 kurde jeszcze tego nie widziałem ale jak mówicie, że to jest w stylu Shaolin Soccer to chce go obejrzeć. :) sofia lub jakieś fresco i płacz ze śmiechu :) Kung Pow -> to film połączony z dwóch japońskich i wstawiany jest tam amerykański aktor, no i oczywiście jest zrobione cudowne tłumaczenie jak na starych filmach vide "5 Deadly Venoms", "Shaolin vs. Lama" itd. Niestety nie ma tu takich "fajerwerków" jak w Shaolin Soccer które wgniatają w fotel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A przepraszam w walce z krową stwierdziłeś ze jest coś mądrego? :lol: :lol: :lol: No bo skoro to Cię skusiło a po obejrzeniu stwierdziłeś ze głupszego filmu już dawno nie widziałes to chyba taki wniosek ze walka z krową musiala byc mądra? :lol: Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem, to będziemy mogli podyskutować. Gdzie ja napisałem, że oczekiwałem mądrego filmu? Oczekiwałem filmu fajnego, czyli w tym wypadku śmiesznego, bo w końcu tego oczekuje się od komedii. Ale niestety nic śmiesznego w nim nie było, choć scena z krową sugerować mogła co innego. A w czymze np dla przykladu hit kinowy Matrix byl mądrzejszy? W latającym 7846764736876376 km/h niesmiertelnym Neo? wyciagającym kule z Trinity i pompujący jej serce ręką boga? Matrix ma pewną głębię, której jak widać nie każdy wyczuwa. Wyrazy głebokiego współczucia dla ludzi którzy szukali w tej przesympatycznej i przeglupawej komedii (Kung Pow) coś mądrego. Wyrazy współczucia dla ludzi, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Jak widać musi to być niezwykle trudna sztuka, choć do tej pory myślałem, że to banalnie proste. To jest jeden z niewielu filmow ktorego glupota jest w 100% uzasadniona a krytykom i recenzentom twierdzącym inaczej kij w oko :lol: :lol: :lol: Jest to jeden z wielu filmów, którego głupota nie jest niczym uzasadniona, bo ani to parodia, ani komedia sytuacyjna. W sumie jedno wielkie nic. A recenzenci i krytycy są po to by normalny człowiek nie wyrzucił przypadkiem kasy w błoto na bilet do kina, czy płytę DVD. Owszem, nie zawsze zgadzają się z nami, zwłaszcza gdy są skrajne. Niestety w przypadku tego filmu wszystkie opinie są jednogłośne (i mówię to również o opiniach ludzi, którzy go oglądali, a które można zamieszczać na wielu serwisach filmowych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Wiesz, zwróciłem uwagę, że szkoda mojego czasu aby Ci tłumaczyć step by step, bo myśle że to i tak do Ciebie nie dotrze bo z jakimś dziwnym uporem wszystko odbierasz, więc sobie daruje... Matrix ma głębie...no to jest niezłe, prawie się wzruszyłem 8O :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Wiesz, zwróciłem uwagę, że szkoda mojego czasu aby Ci tłumaczyć step by step, bo myśle że to i tak do Ciebie nie dotrze bo z jakimś dziwnym uporem wszystko odbierasz, więc sobie daruje... Matrix ma głębie...no to jest niezłe, prawie się wzruszyłem 8O :lol: :lol: :lol: Masz rację, daruj sobie. Właśnie dałeś dowód na to, że i tak pewnych rzeczy nie zrozumiesz. Więc jakakowiek dyskusja z Tobą na pewne tematy nie ma najmniejszego sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Wiesz, zwróciłem uwagę, że szkoda mojego czasu aby Ci tłumaczyć step by step, bo myśle że to i tak do Ciebie nie dotrze bo z jakimś dziwnym uporem wszystko odbierasz, więc sobie daruje... Matrix ma głębie...no to jest niezłe, prawie się wzruszyłem 8O :lol: :lol: :lol: Masz rację, daruj sobie. Właśnie dałeś dowód na to, że i tak pewnych rzeczy nie zrozumiesz. Więc jakakowiek dyskusja z Tobą na pewne tematy nie ma najmniejszego sensu. Nie, nie rozumiem i wcale nie czuje sie z tego powodu jako ktos gorszy, chcialbys nie? ale to tylko Twoje pobozne zyczenie, wrecz przeciwnie widze wyraznie jak sie raz po raz motasz i krecisz, jak mozna byc takim dziwakiem, wchodzic na post o podkreslam GENIALNYM FILMIE i pisac ze jest beznadziejny, zastanowiles sie nad tym co robisz??? do baru dla gejow tez wchodzisz i mowisz swinskie pedaly??? jak Ci sie nie podobal to pomyliles posty a wypowiadajac sie tutaj denerwujesz zapewne nie tylko mnie ale i innych wiec zaloz sobie drugi post KUNG POW - beznadziejny film i tam wyrazaj swoje opinie, a zebys nie bronil sie tym ze masz prawo sie wypowiedziec, to powiem ze owszem masz prawo, wystarczylo sie wypowiedziec ze film Ci sie nie podoba i tyle by wystarczylo, ale nie Ty brniesz dalej w jakies bezsensowne filozofie, zupelnie jakbys chcial zmienic moj wizerunek na temat tego filmu, co jest w Twoim przypadku po prostu nieosiagalne bo 100 x Ty nie byliby w stanie mnie naklonic do tego zebym kiwnął palcem, film byl swietny i tyle a Ty jestes beznadziejny, papa :wink: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 takE kung-fu ace ventura ... po kilku glebszych .. nie wczesniej :-) wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...