bLaSterD Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Jaki bruce bo teraz nie kojarze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 dickinson :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Hehe no tak... nie jestem fanem Ajronów (ironów) ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Uwazam ze jestes nie tolerancyjny :)Uwazam, ze jestes spostrzegawczy :P Nigdy nie twierdzilem, ze jestem tolerancyjny. Powiem wiecej jestem obrzydliwie nietolerancyjny. Jak wiesz wszystko to rzecz gustu i to ze tobie sie nie podoba szarpiacy koles i 10 perkusistow nie znaczy ze jest to zle ! Eeee no tak, moze nie jest to zle, jesli ktos tego nie nazywa muzyka. Wybacz, ale nie umiem sobie wyobrazic jak cos takiego moze sie podobac komus, komu slon na ucho nie nadepnal. Skrytykowalbym techno(a nie perkusistow z dlugimi wlosami), tylko, ze techno slucha masa ludzi, a noz widelec znajdzie sie jakis haker, ktorego ugodzila moja krytyka i postanowi sie zemscic ;) Czytajac twoj post myslalem ze skupisz sie na porownaniu wlasnie ich troje z muzyka dla "koneserow" :)To nie na moje sily. Nie na moja wiedze. A juz tym bardziej nie na moj maly zasob slow. Ale Ty pojechales dalej z calego oceanu dobrej muzyki wyciagnoles 3 wykonawcow (ktorzy Tobie akurat pasuja)Ale wyciagnalem ich z oceanu dobrej muzyki :P Ja uwazam ze slucham dobrej muzyki A nie jest to metal ! hip hop ani tez rap ! Slucham alternatywnego roka i trip-hop ale tez i inne gatunki ! Wiec co dla ciebie dobre to nie znaczy ze dla innych ! Troche tolerancji :) Z tolerancja moze byc roznie. Moze ja czegos nie wiem, moze zbyt uogolniam. Zaczne od trudniejszego - metal(i rock tez), mi sie kojarzy z wrzeszczacym w nieboglosy facetem (chodz bez dobrego glosu) i dennym tekstem. Moze to zle skojarzenie... ale kiedys mialem okazje (chyba) je skonfrontowac z realiami - okazalo sie, ze skojarzenie nie bylo zle. Hip - hop. Kazdy kto slyszal teksty tego czegos i uwaza, ze sa one dobre i ze to dobra (pozal sie boze) muzyka, w moim mniemaniu sklamie. Spiew jak u przedszkolakow, tekst jak u dresow. Zreszta nie ma co sie dziwic, nie wiem jaki typ muzyki spiewa Norbi(e?), w kazdym razie raz go slyszalem - byly tam rymy jak w hip-hopie, wiec pozwole sobie to wrzucic do jednej szufladki. Kiedy norbiemu przyszlo zaspiewac cos pozadnego (grajace fortepiany - czy jak nazywal sie ten program na tvp2) wymiekl calkowicie, pijany facet lepiej spiewa od niego. To samo wszyscy raperzy. Wedlug mnie wszystko co nie jest komercyjne jest dobre bo trafia do wybranego sluchacza czyli nie jest papka dla tlumu ! Ja sie nie zgodze, przynajmniej nie do konca. Zalezy z jaka gwiazda mamy doczynienia. Czy z wykreowana przez sztab marketingowcow. Czy tez z taka, ktora do swojej slawy doszla poprzez dobry spiew. Jesli mamy doczynienia z ta pierwsza gwiazda- zgadzam sie. W drugim przypadku nie. Chodziaz dzisiaj niestety ta pierwsza opcja przewaza. Ale oprucz tego co ty wymienilem slucham tez innej muzy ale nie kompercji :) Nawiasem mowiac wydaje mi sie, ze powstaje pokolenie mlodziezy (czy nawet juz, wapanikow po 20 ;)) ktore sa przeciwko komercji... Ohhh oby za mojej mlodosci znowu ludzie zaczeli nosic dzwony... Ps. moze odbilem troche od tematu ale jakos mnie naszlo na pisanie :)Chyba jedyny zachaczyles o temat, jaki mialem pierwotnie na mysli (bo nie chodzilo mi tu o wymienienie nazwisk - to mialo byc przy okazji). No i zachecam do posluchania Otisa Reddinga (najlepsza piosenka to The Dock of the Bay) - zreszta spiewal ja tez Elvis - obu artystom poszlo to wysmienicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Wiecie wymieniając artystow... to mozna ale powiem tak... liczy sie zespół a nie wokalista... bo samemu to by sobie wokalista wiecie co mógł zrobic i z czym ;) a dla mnie równie wazne jak głos wokala a moze nawet bardziej jest przesłanie i ładunek agresjii dlatego jestem fanem Włochatego, Dezertera itp... nie ublizajac nikomu wokalisci tych kapel nie są wirtuozami spiewu... ale calokształt to dla mnie bomba!!! a metal to nie tylko drący sie facet jak w ("o zgrozo") yatteringu czy cannibal corpse (texty tu tez sa jak u wariata)... ale metal gotycki... wsumie jak dla mnie to cechą wiekszosc gatunkow metalu heavy, black, trash. speed, death itp jest prostota textów... zrozumiałem to po prawie 4 latach... no coz kazdy dorasta... PAMIETAJCIE ALE!!! PRZESŁANIE RULEZ 4 EVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Heh widze ze mamy troszke podobne poglady muzyczne (w sprawie hh ale pewnie nie tylko) Jak chcesz to mozesz poczytac moje wypowiedzi na ta temat muzyki w temacie : jakiej muzy sluchacie ! o malo co mnie nie pobili :) A pozatym fajnie byc nie tolerancyjnym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 qrwa, nie wiem co mash na mysli piszac o dloogowlosym biegajacym po scenie i sazarpiacym druty, nie pishjesh chyba o gitarystach maiden (wielu ich bylo i nie kce mi sie wymieniac) , zakku wylde, rhandym rhoadsie, joe satrianim, vaim itp, a hjezeli chodzi o wokaliste, to genialny byl freddy mercury z qeen (nie sloocham tego od lat, ale ten wokalista, to bylo to) tia woklasita guenn to tesh byl spox gosc chociaz byl geyem ,ale nikt nie jest doskonaly ;PPPPP P.s nie to, ze mam cos to geyow poprostu tak sobi powiedzialem i nie przyczepiac mi sie tu, bo naprawde gosciu mial super glos i o to chodzilo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mysle ze czas na podsumowanie, ktorego ja sie podejmuje:) 1.O gustach si nie dyskutuje; dla jednych czadowi sa ich troje dla innych kult ironi czy elvis. 2.Liczy sie calosc skladajaca sie z jednostek. Niedoskonale jednostki moga twozyc swietna calos (z wyjatkiem ich troje :D ) 3.....hm.... i tak rzadzi metal i rock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 No tak, wczoraj mialem nieprzyjemnosc sluchac tego rozowego wokaliste ich troje (wiś cos tam) ktoremu kazali zaspiewac love me tender. Zaczal falszowac, to mu jury pomoglo :D A na koniec po swojemu zaczal skrzeczec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 nie mow na niego wokalista bo nim nie jeste i nie bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 1.Wes Borland (kiedyś Limp Bizkit, teraz Big Dump Face i już niedługo Eat the Day) 2.Serj Tankian (System of a Down) 3.Jacoby Shaddix (Papa Roach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Moze jeszcze Shnied O'Connor, James Hetfield (Metallica). Fajnie spiewa tez kolo z Brainstorm. Kieds (RHCP). No i jeszcze FLC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 o jejku a nikt nie słucha techno,dance albo trance........ Sluchamy :) (aktualnie JEFF MILLS - The Bells.mp3) Ja słucham techno i trance. Ostatnie fajne kawałki to: Lovestern Galaktika Projekt - Move for Freedom Kai Tracid - Trance and Acid i wiele innych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja słucham techno i trance. Ostatnie fajne kawałki to: Lovestern Galaktika Projekt - Move for Freedom Kai Tracid - Trance and Acid i wiele innych... Ah piotrek co za muzyka wysokich lotow :) to nawet do ciebie pasuje :) wsiadasz do poloneza puszczasz trance i jestes gosc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja słucham techno i trance. Ostatnie fajne kawałki to: Lovestern Galaktika Projekt - Move for Freedom Kai Tracid - Trance and Acid i wiele innych... Ah piotrek zo za muzyka wysokich lotow :) to nawet do ciebie pasuje :) wsiadasz do poloneza puszczasz trance i jestes gosc ! Drwisz sobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Jak bym smial ? Odpowiedz alternatywna ! Tak piotrek zawsze z ciebie drwie ! Wybiez ktora Tobie bardziej odpowiada :) BTW Opowiedz mi o walorach artystycznych Techno i trance ? O przepraszam jak mozna o czyms gadac jak tego nie ma ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Jak bym smial ? Odpowiedz alternatywna ! Tak piotrek zawsze z biebie drwie ! Wybiez ktora Tobie bardziej odpowiadaj :) BTW Opowiedz mi o walorach artystycznych Techno i trance ? O przepraszam jak mozna o czyms gadac jak tego nie ma ! :arrow: Jesteś zajebiście w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 dickinson :) Dick in son Jakie to nie przyzwoite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ON JEST SZCZERY... a swoją drogą to ma racje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 JIM Morisson - The Doors Glen- Deicide :twisted: Steel Piter- Type on Negative :twisted: ..he..Christina Augilera jest też spoko :wink: :lol: Nie tak dawno czytałem, że robiła imprezę w hotelu, zrobiła rozpieprz, a to wszystko przy Death Metalu :twisted: :twisted: A niech sobie zarabia na bzdurnych kawałkach- ona jest rasową metalówą 8O 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 O! Henry Rollins :twisted: :twisted: MOże i śpiewa tak sobie, ale napakowany byk jest. No i trochę pancór 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 - Kazmierz Staszewski (Kazik, Kult, KNŻ) - Artur Rojek (Lenny Valentino) - Jonathan Davis (KoRn) - Kurt Kobain (Nirvana) - Serj Tankian (System Of A Down) - Jimmi Hendrix (The Doors) I w zasadzie tyle, no pewnie costam bym sobie przypomnial, ale te nazwiska mi jakos tak przyszly do glowy... oczywiscie z tego co ja slucham. ALE BIG WAŁ zrobiłeś LISEK :lol: :lol: :lol: :lol: To Jimmi Hendrix grał w Dorsach? :lol: :lol: :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 nie ma to jak fasolki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Piotr Fronczeski :P Też nieźle dawał czadu w latach 80-tych :lol: :lol: :lol: ,, King Bruce Le karate mistrz" :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 nie ma to jak fasolki :) Lepsza jest Arka Noego. :| "Taki duży, taki mały może Leszkiem być!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 No ja głosuję też na Antka Szprychę- polityczne disco polo i Smolenia :) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 eh i tak z wmiare inteligetnego topicu zrobiliscie kolejne goowno ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 dickinson :) Dick in son Jakie to nie przyzwoite. moze i strace konto, ale <span style="color:red;">[ciach!]</span> z tym: piotrek-jestes po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym, sqrwialym debilem, ktoory wqrwia wsgystkich wokolo (a mnie s shczegoolnosci) Ah piotrek co za muzyka wysokich lotow to nawet do ciebie pasuje wsiadasz do poloneza puszczasz trance i jestes gosc ! buahahahhaa, to jak najbardziej do niego pasooje mhaaaaaaaaaa jak by to piotrek powiedzial dres oh yes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 dickinson :) Dick in son Jakie to nie przyzwoite. moze i strace konto, ale <span style="color:red;">[ciach!]</span> z tym: piotrek-jestes po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym, sqrwialym debilem, ktoory wqrwia wsgystkich wokolo (a mnie s shczegoolnosci) Ah piotrek co za muzyka wysokich lotow to nawet do ciebie pasuje wsiadasz do poloneza puszczasz trance i jestes gosc ! buahahahhaa, to jak najbardziej do niego pasooje mhaaaaaaaaaa jak by to piotrek powiedzial dres oh yes :lol: Żeby była jasność - nie lubie dresów i metali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 nie lubisz sam siebie ? trance + polonez + glupota jaka od ciebie wali = DRES ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...