Milo Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nowe Screeny http://www.gamershell.com/hellzone_Action_...Contracts.shtml Ten screen przedstawia co moze się stać gdy ktoś nie spłaći długu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Hitman zbilza sie juz wielkimi krokami duża porcja screenów http://www.gamespot.com/xbox/action/hitman...creenindex.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Eidos today announced that its highly-anticipated, action-stealth game Hitman: Contracts, developed by IO Interactive, has gone gold for the PlayStation 2, Xbox and PC and will be available at retail beginning April 21, 2004 in North America.:twisted: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Czyli niedługo powinno być demko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Yeaaahh, super :D Juz sie doczekac nie moge, Hitman rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Hitman Contracts Gold - data premiery 21 kwiecień 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Hitman Contracts Gold - data premiery 21 kwiecień 2004skad masz takie info :?: gdzies czytalem ze ma byc na poczatku maja dopiero, ale jesli to prawda to bedzie co robic w weekend majowy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Hitman Contracts Gold - data premiery 21 kwiecień 2004skad masz takie info :?: gdzies czytalem ze ma byc na poczatku maja dopiero, ale jesli to prawda to bedzie co robic w weekend majowy 8) http://www.gamershell.com/news_BHitmanCont...actsBGold.shtml :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Jak wy czytaczie posty? dalem to samo info dwa posty wyżej :roll: :lol: Po co powtarzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Hitman: Contracts w sklepach !!!! No proszę, jak szybko poszło. Niedawno ekscytowaliśmy się informacją o ujawnieniu trzeciej części Hitmana, a tymczasem Contracts trafi do sklepów w USA już jutro. W Polsce prawdopodobnie będziemy musieli poczekać na premierę jeszcze jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Tak, juz został wydany na Świecie ale nie u nas. Martwi mnie jednak fakt iż w Polsce ma się pojawić dopiero w licu tego roku. Trochę czekania jest. Może dystrybutor robi spolszczenie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 to powinni już demko dać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Na angielskiej stronce eidos podają datę 30 kwietnia (PC) więc jeszcze trochę cierpliwości :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Bede dzis ta gre mial,to sie z Wami podziele opiniami na temat pelnej wersji.Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mam juz hitmana 3 ,screeny oczywiscie tylko :) powiem ze ta gra wymiata graficznie , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Hymm, ja też będę miał, ale dopiero za jakiś czas... :|, może będzie już jutro listonosz, a jak nie to pojutrze :|, zależy jak szybko przyślą :/. A ktoś może już posiada? Jak wrażenia? Ja grałem tylko w 2 i wszystko fajnie tylko w pewnej misji mi się wieszało :/, ogólnie gra fajna tylko Silent Assasin miał dużo bugów, ciekawe jak jest w 3. Dlatego ponawiam pytanie, ktoś ma? Grał? Jak wrażenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dzis koncze FAR_CRY i zainstaluje sobie HITMANA 3 (BANANOWCY z dala odemnie bo to juz zaczyna byc chore :twisted: ) ....to napisze co nieco na jego temat. Mam nadzieje ze bedzie lepszy od 2-ej czesci ktora mimo ze stanowila spory krok do przodu w stosunku do jedynki miala tez jak dlamnie idiotyczne wady. Przykladowo. Misja w ktorej mozna sie przebrac za kelnera...idzie sobie general (a moze to byl pulkownik :roll: :D ..nie pamietam) korytarzem ja stoje w sporej odleglosci za jego plecami on mnie nie widzi..wyciagam pistolet ..on zaczyna uciekac (jakby mial oczy w [gluteus maximus] :x ) ...po prostu gra nie pozwala graczowi na taka akcje w tym momencie gry na tej postaci mimo ze na innej mozna...jak dla mnie to jedno wielkie LOL :lol: ...przeszlem 2-jke do polowy i odinstalowalem ..jakos mnie nie wciagnela. Mimo to uwazam 2-jke za niezly tylul ..ma niezly stosunek jakosci grafiki w stosunku do wymagan..co do 3-jki to screenshotami nie jestem zachwycony ..no ale zobaczymy w praniu P.S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A więc tak zainstalowalem pograłem trochę ...małe podsumowanie po 20 minutach grania: GRAFIKA: imho na lepsze. :) ..geometria obiektów nie uległa raczej zmianie ale, teraz dzięki dodatkowym efektom (w opcjach to się nazywa o ile pamietam postprocesinng) wygląda to bardziej filmowo, miękko..troche to widac na screenie powyżej w tym wątku..ale w ruchu naprawdę ładnie. Jesli zas chodzi o tekstury czy tez obiekty ..to bez zmian w stosunku do 2jki ANIMACJA: moze troszkę poprawili ..ale raczej to samo..ot dobry sredni poziom gier na PC (napisalem na PC bo gry na konsole mają zazwyczaj lepszą animację..wiadomo japońce)...generalnie animacja bez zadnych rewelacji ale gdybym mial się czepiac to przeciwnicy mogliby byc bardziej dynamiczni, a zachowują się jakby jakies kołki połkneli...sami zobaczycie :roll: MUZYKA: muze robił Jesper Kyd ..więc zorientowani będą wiedzieli o kogo chodzi...mnie się nawet podoba KLIMAT: tu daję plusa..klimat w grze (grałem króciotko wiec opisuje to co widzialem) jest dosyc mroczny i mi to się podoba...lokacje jakie zwiedziłem (wariatkowo,i jakies zakłady mięsne dodają grozy)..cutscenki tez są bardzo mroczne GRYWALNOSC: ..hmm za malo pogralem zeby tu się wypowiadac ..ale mysle ze po tym co widzialem moze byc ciekawie To tyle 8) w telegraficznym skrócie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ten efekt rzeczywiście taki znajomy dokładnie ten sam jest w NFS Underground na dodatek te same bugi bo załączenie AA i AF powoduje spadek framerate do 15, bez różnicy czy to AAx8 czy AAx2 żeby płynnie chodziło trzeba dać "zależne od aplikacji" tak jak w przypadku NFSa 8) ale efekt "umierania" rozkłada poprostu nagle obraz zaczyna zwalniać, nie docierają do nas wszystkie dźwięki, potem się lekko zaczyna rozmazywać i staje się powoli biało-czarny, aż pikawa przestaje bić :lol: w/g mnie świetny :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 jest juz demko jak kogos interesuje [193mb] do sciagniecia np stad : http://www.3dgamers.com/games/hitman3/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 topik czysty tylko teraz ani słowa o sklepach bo "pozabijam" :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Boże ale się tu zrobił burdel podczas mojej nieobecności Moderzy ścigają za piractwo a sami otwarcie się o tym wypowiadają jedna wielka paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 normalnie jak w starym dobrym PRL :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4O Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mam juz te gre 8) mam problem z 1 misją :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A gdzie ktorys z moderow napisal ze juz ma piracka wersje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Gral ktos w demo?? Co jest z ta gra. Nawet jak wylacze AA i Aniso to gra nie chodzi za rewelecyjnie. To juz FarCry mi lepiej chodzilo. Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 karas - załączenie AA i AF powoduje spadek framerate do 15, bez różnicy czy to AAx8 czy AAx2 żeby płynnie chodziło trzeba dać "zależne od aplikacji" tak jak w przypadku NFSa więc będzie ciężko bez AA bo coś jest wybitnie zrypane choć u mnie to chodzi nawet fajnie, nie powiem pozostaję nam się z tym pogodzić chyba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 jak komus wolno chodzi radze wylaczyc opcje "post filter" u mnie z 40 fps zrobilo sie 130 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mialwem juz to dawno napisac ale mi sie nie chcialo - 3 slowa: kiszka jak nic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 hydro2, twierdzisz, ze niewarta nawet sciagania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...