Snooze Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 no fajnie ze lubisz nokie :) ale ja mam tu problem z ta tapeta i potrzebuje oxygena nie triala zeby zapisac sie dalo ustawienia albo jakis inny soft plz help... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 oxygena sprawdzilem nic nie daje...:( macie jakies pomysly co z tym zrobic ta tapetka zajmuje niby 9.6kB ale to jednak usterka denerwujaca :(...tlefon mam od 4 dni i nie badzo sie mi usmiecha dawac go na gwarancje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeMpH!S Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 chyba niestety sie nie da usunac tej tapetki:-( bo jak w telefonie dajesz na opcje jakiejkolwiek tapety to jest usun, a przy Lights nie ma tej opcji, a szkoda bo ta tapeta jest bardzi brzydka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 no wlasnie tez sie tego dowiedzialem w boku dzis :))) ale dzieki za potwierdzenie MeMpH!S qrde cala noc sie z tym meczylem :(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 snooze wszystko da sie usunąc uzywaj Mobile media browser dziala jak eksplorator windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeMpH!S Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Snooze wlasnie przegladalem te fora co podal RoKFoR a dokladniej http://forum.techtronic.pl/ i znalazlem tam link do WAPa na ktorym jest duuzo fajnych rzeczy nigdy wczesniej tam nie bylem i teraz sciagam wszystko co popadnie tylko mi pamieci caly czas brakuje i musze cos usuwac. Link to http://wap.wpg.pl/users/index.pwml?name=3510i7210 i teoretycznie wszystko za darmo:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Snooze wlasnie przegladalem te fora co podal RoKFoR a dokladniej http://forum.techtronic.pl/ i znalazlem tam link do WAPa na ktorym jest duuzo fajnych rzeczy nigdy wczesniej tam nie bylem i teraz sciagam wszystko co popadnie tylko mi pamieci caly czas brakuje i musze cos usuwac. Link to http://wap.wpg.pl/users/index.pwml?name=3510i7210 i teoretycznie wszystko za darmo:-) nic z tamtad nie moge zassac pisze cos o jakims emulatorze wap... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 moze i ja sie dolacze do dyskusji wlasnie w sobote zakupilem sobie 6610 i chcialem zapytac czy macie podobne wrazenia: telefon prawie jak zabaweczka (przesiadlem sie z 3310) poza tym klawisze i obudowa z deczka tandetna przy przyciskaniu caly czas czuje jak sie cos rusza (obudowa), jak wibrator zaczyna krecic wprawia w drganie klawisze i robi sie z deka glosno i ostatnia uwaga beznadziejna irDA ktora nie mozna wyslac ani odbierac pomiedzy fonami..... (jedynie do kompa). Porosze o wasze opinie i spostrzezenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeMpH!S Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 tak irda tandetna, a o obudowie nawet nie wspomne bo juz mam druga i tak samo mi szybka pekla, zabaweczka to moze nie jak zabawaka wyglada 3510i, a ten telefon ma bardzo ladny wyglad a to ze jest lekki to chyba tylko jego zaleta. Do wibratora tez nie mam zastrzezen, postaw sobie telefon na czyms plaskim tak zeby stal na tym gdzie sie ladowarke podlacza i wlacz wibre - fajnie tanczt :D A ta strona mi dziala bez problemu nie wiem co moze byc u Ciebie sciagnalem z niej wczoraj 4 gry i mi pamieci zabraklo :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Nokii nie widzialem natomiast S55 kilka egzemplarzy: - fatalna klawiatura (mam normalna, spora lape i wcisniecie w szczegolnosci 7mki to koszmar - fatalna jakosc wykonania - 2 egzemplarze po 3 miesiacach maja odpadajace przyciski - slaby ekran - po ch*** robia tri-banda i wkladaja ladowarke ktora nie dziala na 110V? - aparacik doczepiany - w 2 egzemplarzach latalo toto jak by zaraz mialo odpasc. Nie powiem tez nic co mysle o estetyce, wygodzie i wielkosci takiego comba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 jednak co nokia to nokia przynajmniej dla mnie ale po 6610 tez spodziewalem sie czegos lepszego a w szczegolnosci ta zalosna irDA boze kto to wymyslil......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 - po ch*** robia tri-banda i wkladaja ladowarke ktora nie dziala na 110V? - aparacik doczepiany - w 2 egzemplarzach latalo toto jak by zaraz mialo odpasc. Nie powiem tez nic co mysle o estetyce, wygodzie i wielkosci takiego comba. nie chce sie z toba klócić ale te funkce sa jako tako nieodplatne bo pewnie zamiast tego nie wcisliby nic innego... moze niektorzy jezdza do USA :P ale fakt faktem ten Siemens to śmieć jak dla mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 KaZi: nie ma nieodplatnych za wszystko sie placi. A jak juz placi sie za aparat ktory jakies funkcje posiada to chcialo by sie zeby byly one pelnosprawne. Z ta ladowarka bylem niezle wkurzony jak szukalem transformatora 110->220 bo nie wpadlem na to ze producent moze miec takie pomysly oszczednosciowe (we wszystkich innych tribandach jakie uzywalem tj Nokii 6310i, Motce TimePort T260 i kilku E// i SE zawsze byly ladowarki 110-240 V co jest baaaardzo wygodne bo wystarczy zabierac ze soba tylko adapterek zeby bolce pasowaly) Generalnie IMHO siemens zszedl na psy, Seria x55 jest tandetnie wykonana, funkcjonalnie uboga i konkurencja byla w tym miejscu rok temu. Zwlaszcza wkladanie do telefonu niby sredniej klasy takiego wyswietlacza zakrwawia na kpine PS. Pisalem do mikolaja zeby mi gnojek P900 przyniosl ale chyba nie doslyszal ;)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 o obudowie nawet nie wspomne bo juz mam druga i tak samo mi szybka pekla 8O Co wy robicie z tymi telefonami, ze wam te szybki tak nagminnie pekaja? Ja swoja 6610 kupilem w maju br po okazyjnej cenie 1100PLN :? :lol: i od tego czasu zmienilem 2 razy obudowe ale tylko ze wzgledu na zarysowania ekranu. A komorczaka nosze w kieszeni spodni, wala mi sie po dywanikach w aucie- slowem zero litosci ;) A szybka nigdy nie pekla. Stosujecie oryginalne obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Tylko s 55. Ma super aparacik z błyskiem, zdjęcia na kompie wychodzą ok. najlepsze to jest bluetooth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Tylko s 55. Ma super aparacik z błyskiem, zdjęcia na kompie wychodzą ok. najlepsze to jest bluetooth porownanie zdjec: Siemens S55: Nokia 6100/6610 (podchodzi ten sam aparat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 No to faktycznie jakosc zdjec przemawiaz za S55 ale moim zdaniem tylko to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 te zdjecia niczego nie dowodza jedno robione na dworze drugie w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 te zdjecia niczego nie dowodza jedno robione na dworze drugie w domu. 8O Nawet slepy by dostrzegl ze roznica miedzy tymi fotkami nie wynika tylko z ekspozycji. Matryca w aparacie siemensa jest o klase lepsza niz w nokii i to nie podlega dyskusji. BTW- sam uzytkuje n6610 wiec nie posadzajcie mnie o siemensowski szowinizm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Jeszcze za Siemensem przemawia to, że w kąplecie jest kabelek i opragramowanie. Ten soft co tam jest jest super. W Moim kompie robi nowy dysk, jak sie podepnie fona pod kompa to wszystko można kasować, dodawać itp. Można nawet usunąć orginalne dzwonki i na ich miejsce dać swoje własne. Siemens s55 obsługuje wiele rodzajów plików graficznych i muzycznych. Najbardziej popularne to: jpg, gif, mid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Jeszcze za Siemensem przemawia to, że w kąplecie jest kabelek i opragramowanie. Ten soft co tam jest jest super. W Moim kompie robi nowy dysk, jak sie podepnie fona pod kompa to wszystko można kasować, dodawać itp. Można nawet usunąć orginalne dzwonki i na ich miejsce dać swoje własne. Siemens s55 obsługuje wiele rodzajów plików graficznych i muzycznych. Najbardziej popularne to: jpg, gif, mid w 6610 tez mozesz tak robic, wystarczy IrDA i soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Wybaczcie, że się podpinam: Zakupiłem niedawno Siemensa S55 i widzę w nim jedną (na razie... :wink: ) ale za to bardzo poważną wadę, którą jak mniemam, da się rozwiązać, mianowicie: W fabrycznym zestawie dzwonków brakuje zwykłego dzwonka, niepolifonicznego, o brzmieniu telefonu stacjonarnego. Wszystko to wielogłosowe melodyjki, dość mierne moim zdaniem. :( Czy ktoś jest może w posiadaniu takiego dzwonka do wymienionego cacka lub może softu do jego produkcji (szczególnie interesuje mnie konwersja *.mp3 lub *.wav na dzwonek). Z góry dzięki!!! NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Poszukaj na cd dołączonym do teleonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Tak, te już słyszałem, dzięki... Jest tam kilkanaście nowych dzwonków, ale nie takich o jakie mi chodzi :( Pragnę i pożądam dźwięku normalnego faxu lub telefonu stacjonarnego. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...