sliqe Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Normalnie szok .... serfuje sobie po internecie a tam olśnienie :| Grafiki za niesamowicie niskie ceny ... ;D Pare przykładów : 1.$270.00 Radeon 9800 Pro Video Card (128MB, AGP 8X, 2D/3D w/ TV-Out) 2.$120.00 Radeon 9600 Pro Video Card (128MB, AGP 8X, 2D/3D w/ TV-Out & DVI) 3.$178.50 Radeon 9600 XT Video Card (128MB, AGP 8X, 2D/3D) 4.$174.00 GeForce FX5700 Ultra Video Card (128MB, AGP 8X, 2D/3D) 5.$48.00 Radeon 9200 SE Video Card (128MB, AGP 8X, 2D/3D w/TV-Out) (PowerColor........................... Itp itd :> Ceny naprawde kuszą ... :D Zamieszczam link , i jeśli ktoś znajdzie jakąś naprawde dobrą karte do 600 zł to dajcie link ;D z tej stronki , oczywiscie niech karta bedzie tansza niz w polsce: P . http://bjorn3d.pricegrabber.com/search_att...033c12fa15ecd90[/url] TUTAJ JEDNA PROPOZYCJA ALE za 800 zł ;) , chciał niechciał u nas te ceny sa powyżej 1000 zł za ta grafike ;> http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT35KNA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja wiem czy az takie super :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 No fakt co to za różnica na takim radku 9800 500 zł nie ... pstryk i jest ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 na tanszych modelach róznica jest znikoma a z droższymi nie chciałbym ryzykować kupna przesyłania jakimiś paczkami a i całej tej plątaniny. Jechać kupić i przywieść ale przy okazj,i a nie specjalnie po 1 karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ale ja tam mam znajomego , który by kupił :> . To jest inna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ale ja tam mam znajomego , który by kupił :> . To jest inna sprawa :)To kup i mi :D. Jak bym cos chcial to dalo by sie zalatwic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Czemu nie ... : ) Skoro we 2 by było taniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja już wiem co bym wzioł z tego sklepu biorn3D :D. Płytka Abit NF7S za 30$ kurna rozbój normalnie :D Myśle też nad aparatem cyfrowym :D, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Normalnie szok .... serfuje sobie po internecie a tam olśnienie :| Grafiki za niesamowicie niskie ceny ... ;D Strasznie drogie te karty. Radeona 9600 Pro można spokojnie kupić za 80USD (wersja 128MB RAM, wersja 256MB kosztuje 100USD). 9600XT kosztuje 150USD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No Abita za 30$ to chyba kazdyby chcial :D Aparaty cyfrowe Canona widze ze okolo 200zl taniej :> Natomiast jesli rozwinie sie z tego topiku jakies wieksze zamowienie to rozwazam zakup zasilacza chieftec'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hehe przeciez to normalka ze tam jest taniej. Tylko jak to kupic ? Mi przywiozla kuzynka Radeona 8500 za 350zl rowny rok temu w grudniu. W Polsce staly za 600 wtedy. Aparaty tez sa sporo tansze... tylko ktos musi ktos przywiezc... Sony F717 za 2400zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ejo ja mam wrazenie ze nic z tego nie wyjdzie - to jest jedna z wielu wyszukiwarek sklepow internetowych - i tylko niekotre produkty oni oferuja sami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ejo ja mam wrazenie ze nic z tego nie wyjdzie - to jest jedna z wielu wyszukiwarek sklepow internetowych - i tylko niekotre produkty oni oferuja sami... No tak, ale wystarczy spojrzec np. na www.newegg.com tam sami sprzedaja - ceny sa srednie jak na USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ciekawe ile oni biora za przesylke :) - chyba w styczniu zamawiam cyfraka - cena 400zl taniej niz w pl - wiec jak przesylka 100-150 to mi sie pyli (ciekawe ile) . Jezeli ktos wie ile przesylka to niech pisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Porozmawiam ze znajomym : >I popytam ile wynosi przesyłka :) Biały jak coś to ja z toba ta płytke biore :D albo i nawet ze 4 :PPP I sie sprzeda ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Strasznie drogie te karty. Radeona 9600 Pro można spokojnie kupić za 80USD (wersja 128MB RAM, wersja 256MB kosztuje 100USD). 9600XT kosztuje 150USD.Gdzie masz 9600 Pro za 80USD? Daj linka do sklepu lub najlepiej, karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Tak dla scislosci to 30$ cena jest za NF7S (Refurbished) czyli za uzywanego. Nowy NF7S ja tu widze za 97$ , a NF7 srednio za 75$ Pamietaj rowniez ze jest to towar bez gwarancji PL... klient nie bedzie sie bawic w extreme overclocking bez gwarancji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 a ten chieftec big tower czarny za 80 dolców jest z zasilaczem :?: .Bo ~320zł to coś za tanio .A jesli nawet bez zasilacza to bym wzioł .sl!qe kiedy zamawiasz to tez bym sie dołaczył .Mi by pasowało juz po świętach .A no i dowiedz sie jak z przesyłką bo jak mi wyjdzie tyle co w pl to kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No ja plyte podalem przykladowo :D. Ale jestem chetny na 100% :D, mysle powaznie o aparacie cyfrowym :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Warranty Base Warranty: 1 year(s) Labor Warranty: 1 year(s) Parts Warranty: 1 year(s) A to to co to niby jest jak nie gwarancja ? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Co z tego, ze jest gwarancja ? Musisz to odsylac i czekac, az sprawdza i przysla. A co do sklepow to POLECAM www.allstarshop.com - maja dobre ceny i czesto EXTRA promocje i bezproblemowa szybka wysylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 A takie pytanko , ile płaciłeś za przesyłke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 hmmm a czy ja moglbym tez taka plytke zamowic przez Ciebie ??? TAKA :D ofkoz jakbym sie zalapal za 30$ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Heh, ceny sa tak niskie bo niema zasranego VAT-u ;[ ,a przeciez musimy utrzymac 20tys urzednikow w brukseli co nie ? im tez sie nalezy te kilka tys $ miesiecznie.... kur'//a ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 A niby skąd mozesz wiedzieć ze watu nie mają ? ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ten sklep allstar to kicha! Ceny takie jak w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No nie biały ):-> ten co ja podałem ownage :P . Jak coś to na GG sie odezwij to sie ugadamy jakoś 1539295 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Bo w ameryce (a wiekszosc sklepow o ktorych mowicie to stany/kanada) niema vatu.A i sa nizsze podatki i tak dalej i tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 A tak dla tycj ktorzy niewieza, male porownanie INCOM - polska hurtownia Newegg- USA sklep WD Caviar 80gb 8mb 277zl -newegg 279zl -INCOM bez VATu Pentium 4 2.66 OEM 647zl -newegg 642zl -INCOM bez VATu AMD Barton 2500+ OEM 336zł -newegg 349zł -INCOM bez VATu Bardzo podobne ceny czyz nie ? I wierzcie mi ze polskie sklepy malo zarabiaja glownie na podzespolach, czesto idzie po cenie hurt praktycznie, pozatym w polsce dochodza rozne pomniejsze podatki i podateczki ktore musi firma oplacac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 RaV[666] sam się gubisz we własnych wypowiedziach i w tym temacie , my mówimy tylko o JUESEJSKICH sklepach a nie o jakichś rosyjskich czy bóg wie jakie tam najda do głowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...