Skocz do zawartości
2002JSQ

Nowa opcja na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Administratorzy :wink:

Jako że opcja Szukaj, którą podsunąłem, została przyjęta i jest wdrażana, mam jeszcze jedną propozycję, zaczerpniętą z Techtronic'a. Wiem, że nie będzie to praktycznie żadnym problemem, a chętnie bym ją tu zobaczył...

Chodzi mianowicie o taki mały znaczek, informujący o tym, że dany użytkownik jest właśnie zalogowany na forum. Taka mała ikonka Online/Offline, jak widać na obrazku:

Dołączona grafika

CO O TYM MYŚLICIE?

ZROBICIE TO?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale w tym przypadku wiesz, czy user jest zalogowany czy nie.

A tak musialbys przeleciec wszystkie "pokoje" aby to zobaczyc.

A po co wszystkie?

Na stronie głównej wyświetla wszystkich użytkowników.

Czyli uwazasz, ze opcja nie jest potrzebna?

Po co mam czytac, kto jest na forum i wyszukiwac "potrzebnego mi" uzytkownika, jak moge widziec to, czytajac jakis topic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale w tym przypadku wiesz, czy user jest zalogowany czy nie.

A tak musialbys przeleciec wszystkie "pokoje" aby to zobaczyc.

A po co wszystkie?

Na stronie głównej wyświetla wszystkich użytkowników.

Czyli uwazasz, ze opcja nie jest potrzebna?

Po co mam czytac, kto jest na forum i wyszukiwac "potrzebnego mi" uzytkownika, jak moge widziec to, czytajac jakis topic...

Nie napisałem nigdzie że opcja jest niepotrzebna. Byłaby nawet przydatna.

Napisałem tylko że mozna łatwo sprawdzić wszystkich uzytkowników a nie tak jak ty chciałeś ich szukać na wszystkich działach forum.

Ja i tak mam otwarte forum na kilku zakładkach w operze z czego na jednej mam zawsze otwartą strone główną więc widze wszystko. Taka opcja była by małym ułatweniem. Zawsze 2 kliknięcia myszą mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi