2002JSQ Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Drodzy Administratorzy :wink: Jako że opcja Szukaj, którą podsunąłem, została przyjęta i jest wdrażana, mam jeszcze jedną propozycję, zaczerpniętą z Techtronic'a. Wiem, że nie będzie to praktycznie żadnym problemem, a chętnie bym ją tu zobaczył... Chodzi mianowicie o taki mały znaczek, informujący o tym, że dany użytkownik jest właśnie zalogowany na forum. Taka mała ikonka Online/Offline, jak widać na obrazku: CO O TYM MYŚLICIE? ZROBICIE TO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jest to już na liście projektów od jakiegoś czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 dobry pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 A jest na liście projektów zmiana design'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 W sensie? Jest w planach zrobienie nowego theme'a, ale to dopiero za jakiś czas. Na razie głównie skupiamy się na zmianach technicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Jest cos na podobienstwo tego znaczka "offline" Mianowicie w kazdym pokoju forum pisze u gory, ktory uzytkownik akurat przeglada to forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Tak, ale w tym przypadku wiesz, czy user jest zalogowany czy nie. A tak musialbys przeleciec wszystkie "pokoje" aby to zobaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Tak, ale w tym przypadku wiesz, czy user jest zalogowany czy nie. A tak musialbys przeleciec wszystkie "pokoje" aby to zobaczyc. A po co wszystkie? Na stronie głównej wyświetla wszystkich użytkowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Tak, ale w tym przypadku wiesz, czy user jest zalogowany czy nie. A tak musialbys przeleciec wszystkie "pokoje" aby to zobaczyc. A po co wszystkie? Na stronie głównej wyświetla wszystkich użytkowników. Czyli uwazasz, ze opcja nie jest potrzebna? Po co mam czytac, kto jest na forum i wyszukiwac "potrzebnego mi" uzytkownika, jak moge widziec to, czytajac jakis topic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Tak, ale w tym przypadku wiesz, czy user jest zalogowany czy nie. A tak musialbys przeleciec wszystkie "pokoje" aby to zobaczyc. A po co wszystkie? Na stronie głównej wyświetla wszystkich użytkowników. Czyli uwazasz, ze opcja nie jest potrzebna? Po co mam czytac, kto jest na forum i wyszukiwac "potrzebnego mi" uzytkownika, jak moge widziec to, czytajac jakis topic... Nie napisałem nigdzie że opcja jest niepotrzebna. Byłaby nawet przydatna. Napisałem tylko że mozna łatwo sprawdzić wszystkich uzytkowników a nie tak jak ty chciałeś ich szukać na wszystkich działach forum. Ja i tak mam otwarte forum na kilku zakładkach w operze z czego na jednej mam zawsze otwartą strone główną więc widze wszystko. Taka opcja była by małym ułatweniem. Zawsze 2 kliknięcia myszą mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zauważcie jeszcze, że jeżeli ktoś ustawi sobie status "ukryty", to nie będziecie wiedzieć, że jest na forum -- dopóki jakiegoś posta nie napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ja to zauwazyłem bo cały czas mam tak ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Hmm Dobre sobie, al zeby nie bylo tylko opcji on - off, moze tak by tez dodac nieidzoczny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Hmm Dobre sobie, al zeby nie bylo tylko opcji on - off, moze tak by tez dodac nieidzoczny :?To by się z lekka kłóciło z ideą ukrytego statusu, nie uważasz? Jak ktoś jest "niewidoczny", to oficjalnie go nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 przy okazji zróbcie tak zeby było można tabele wstawiąć albo zeby html działał z z tym tez nie zła lipa jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Po co ci tabela na forum ? 8O Chce jakas tabele to napisz w htmlu wrzuc na serwer i daj linka. Gdyby zezwolono na znaczniki html forum by sie jeszcze szybciej rozrastalo i wolniej dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...