fireblade3 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 no no :) - ladny modzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 No bardzo ladny modzik , jedyne co mi sie nie podoba to ten pomaranczowy , ja zamiast tego dalbym czerwony , ablo wogole wywalil , a tak super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebulus Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Juz wyjaśniam: Ten "pomarańczowy" to tak na prawdę czerwony (krwista czerwień DUPLI-COLOR), tylko na zdjęciach wyszedł taki dziwny kolor (wina aparatu i złych ustawień), w rzeczywistości jest to jak najbardziej mocny czerwony Odpowiadając na pytanie odnośnie oprawek LED'ów na panelu: udało mi się je kupić w elektronicznym, 3zl za sztuke, są bardzo porządne, metalowe pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Czekam na maly update fotek- moze aparatem lepszej jakosci? A sam mod- dla mnie wielki + za jakosc wykonania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Powiem tyle: zajebicho mod, a ten pentagram mnie rozwalił - bomba. Żałuję że mam desktopa i cały hajs wale na osprzęt do basiq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 duzy plus za pentagram :P ogolnie mocne 4 z malym + ;) Widze że mamy podobny gust Pentagram, bajer nigdy nie myślałem że sobie pentka na budzie dać. Klimatyczny, tylko tak trochę tak pomarańczowa "podłoga" jakoś nie pasuje. :arrow: jest na wiecej ;) mnie tez sie podoba, a pentagram szczegolnie. moglbys tylko pomyslec o jakims podswietleniu dla niego, bo na tych zdjeciach nocnych nie bardzo go widac. chlodnica + shroud rowniez nice wygladaja. gratuluje pomyslu i wykonania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Najlepszy mod jaki w życiu widziałem :) Dla mnie na 5 +++ :D P.S. Też miałem kiedyś taką obudowe jak ty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Najlepszy mod jaki w życiu widziałem :) Dla mnie na 5 +++ :D P.S. Też miałem kiedyś taką obudowe jak ty :D a widziales g-gnome http://forums.bit-tech.net/showthread.php?...&threadid=38839 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Najlepszy mod jaki w życiu widziałem :) Dla mnie na 5 +++ :D P.S. Też miałem kiedyś taką obudowe jak ty :D a widziales g-gnomehttp://forums.bit-tech.net/showthread.php?s=&threadid=38839 Tak, widziałem. Ale ten mi się bardziej podoba :D , chyba sentyment do tej obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Najlepszy mod jaki w życiu widziałem :) Dla mnie na 5 +++ :D P.S. Też miałem kiedyś taką obudowe jak ty :D a widziales g-gnomehttp://forums.bit-tech.net/showthread.php?s=&threadid=38839 Tak, widziałem. Ale ten mi się bardziej podoba :D , chyba sentyment do tej obudowy. a moze to ten pentagram :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Najlepszy mod jaki w życiu widziałem :) Dla mnie na 5 +++ :D P.S. Też miałem kiedyś taką obudowe jak ty :D a widziales g-gnomehttp://forums.bit-tech.net/showthread.php?s=&threadid=38839 Tak, widziałem. Ale ten mi się bardziej podoba :D , chyba sentyment do tej obudowy. a moze to ten pentagram :twisted:Pentagram fajnie wygląda, ale tylko ze względów estetycznych !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 po 1 buda za mala i te napedy wystajace psuja wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ja powim tak: Mod schludny ;) ale tio niemoj klimacik :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czy możesz zrobić zestawienie kosztów całego modu. Właśnie planuję coś takiego i interesuje mnię to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebulus Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Oj, jesli chodzi o zestawienie kosztow, to nawet nie chce tego liczyc, bo jak zobacze ile na to wydalem to mi sie slabo zrobi ;), powiem szczerze ze wyszlo sporo, o wiele wiecej niz zakladalem poczatkowo, zreszta na poczatku plan byl inny, a ze apetyt rosnie w miare jedzenia to konczac koleja faze modowania, ktora miala byc ostatnia, od razu wpadalem na jakis nowy pomysl "domodowania" i tak kilka razy. podam kilka faktow cenowych - malowanie( 4 puszki sprayu+tasma malarska) ok 50zl - przelaczniki 3 duze + 3 male ok 15zl - oprawki na diody + diody ok 40 zl - kable, izolacja, rezystory, zaciski, sruby ok 10zl - pleksa ok 10zl - termometr samochodowy ok 40zl - waz i zaciski do wc ok 30zl - pojemnik do wc ok 7zl - chlodnica 40zl - nozki do chlodnicy + nozki do pompy ok 20zl - rurka+zel ok 6zl - 2x aero ok 70zl - tasmy CM ok 80zl - grill 20zl - gril z neonem 50zl - 2 x niebieski Spire 40zl - regulacja FANow zrobiona z FANMATE ok 25zl - eheim 1250 ok 300zl - Huntkey 21db ok 250zl - bloki wodne CPU + GPU ok 170 zl - plyn do wc ok 30zl - niebieski zalman ok 22 zl - filtr przeciwpylowy 10zl i jeszcze penie kilka rzeczy + jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly o cholera! wyszlo ponad 1300zl 8O 8O 8O , gdybym wiedzial, chyba bym sie za to nie zabieral wogole pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Calkiem fajny mod. Mroczny klimacik, Mogles sprayem do lamp samochodowych przyciemnic jasne obudowy wentyli z Aero :D, Pozatym 4,5 :D na 6 mozliwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Calkiem fajny mod. Mroczny klimacik, Mogles sprayem do lamp samochodowych przyciemnic jasne obudowy wentyli z Aero :D, Pozatym 4,5 :D na 6 mozliwe :DTen mod jest jednym z lepszych jakie widziałem (widziałem sporo) :D I sądze że ten człowiek włożył w nią wiele pracy i wysiłku :D i pieniędzy :cry: Sądze że ten mod jest bardzo dobry pod karzdym względem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebulus Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 --->Misiu15go Wielkie dzieki za slowa uznania :D , miło słyszeć, że moja praca się komuś podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...