ath Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 hmm nie wiem czy panowie znacie wszelkie niuanse towarzyszące demie. Wpierw należy rozważyć JAKIM typem gry jest stalker- ile elementów w sobie zawiera i jak są one skomplikowane. To nie jest domm czy prey gdzie żywcem wytniecie 1-2 poziomy i jest si. Tutaj trzeba wyciąć całe A.I., A-life do tego dostosować je do odp poziomu i zrobić wiele innych pracochłonnych czynności. Ponadto jak ktoś z GSC powiedział demko zajmowało by jakieś 2GB. Mówicie, że dla was to nie problem, że sciągnęlibyście je bez problemu, ok ale ja np na 10 osób z netem znam zaledwie 2 , które dysponują w miarę łączem tak by nie ściągać tego miesiąc. To, że wy macie szybkie łącze nie oznacza, że ma je reszta. Kolejna sprawa to czasopisma. Demko zawsze robi się też z myślą o czasopismach, które zamieszczą je na dvd i powstaje pytanie- kto poświeci 2 GB na dvd żeby wrzucić jedno demko? Niewiele ? Nikt? No właśnie. A paradoksalnie jak by demo się pojawiło to 80% tekstów było by na zasadzie "o k**** 2GB!!! WTF?? ale nygusy teraz to nawet nie chce im sie obcinać kodu na nasze słabe łącza..." Hmm, ale co mnie obchodza jakies gazety ? Co mnie obchodzi, ze demo ma zajmowac 2gb ? Moze to duzo w Polsce, gdzie internet jest 100 lat za murzynami, ale za granica maja kilkudziesieciomegabitowe lacza i co oni maja powiedziec ? Czyli wychodzisz z zalozenia, ze sam nie masz szybkiego netu, to niech nie wydaja dema, bo jak sam nie zagrasz to inni niech tez nie zagraja. Bylo juz wiele dem przekraczajacych bariere 1gb, nieraz dochodzac do 2gb, wiec dla mnie to nie nowosc. Jestem potencjalnym klientem i chce po prostu demo, chce byc traktowany po ludzku, nie bede kupowal gry w ciemno, bo chyba nie o to chodzi, aby nie wydajac dema zmusic ludzi do kupowania gry na pale... Ja bym wolal sciagac demo kilka dni niz utopic kase, bo gra mi sie nie spodoba. Nie bedzie dema to ja sobie sciagna po prostu, tworcy sie widocznie o to prosza. Przy takim podejsciu tego im zycze, wiecej kopi sciagnietych z netu niz kupionych... i tak pewnie bedzie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 bemx2k farmazony wypisujesz i tyle. skad masz takie dane ze pliki odpowiedzialne za ai w stalkerze beda mialy pareset kb :lol: ?? poza tym zeby zrobic demko to trzeba przebudowac kod/exeka gry i to jest chyba oczywiste. jak ty to sobie inaczej wyobrazasz? ze co, wywala po chamsku pare leveli z folderu, troche muzyki, filmiki, zrobia piekny instalator i puszcza w swiat?! :lol: no nie badz smieszny. myslisz ze jak kod gry zareaguje na nieobecnosc 80% danych gry, bo pewnie to 2gb pozwoliloby na 5-10 min gry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 CarsonPoland, myslisz ze to jakas magia, wycinasz/komentujesz troche kodu, kompilujesz i jazda. AI to myslisz, ze ile zajmuje, przecierz to jest kilkadziesiat plikow tekstowych skompilowanych lub nie, wiec sam nie wypisuj farmazonow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Niektórzy mają takie pretensje do twórców gry o brak dema jak to, że Ferrari nie oferuje próbnych jazd F-50 wszystkim chętnym. Trzeba się pogodzić z myślą, że dema nie ma i nie będzie Ci co chcą to i tak kupią grę, a Ci co nie kupują ze względu na brak dema to i pewnie z tego powodu twórcy gry po nocach płakać nie będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 a skad masz jakies odniesienie/porownanie jesli chodzi o AI w stalkerze, bo ja nie potrafie podac zadnego tytulu z analogicznym AI. AI w stalkerze to nie pare wierszykow w plikach, to jest caly system AILIFE ktory jest odpowiedzialny za kontrolowanie ~1000stworzen w strefie. Widziales juz cos takiego w grze ze wiesz ile to moze zajmowac miejsca. z reszta ta dyskusja jest bez sensu. w czterech literach mam to ze nie bedzie dema, i rowniez w czterech literach mam to ze producent ma to w glebokim powazaniu. I nie przezywajcie jakby sie swiat zawalil bo i tak torrenty "z demkiem" pojda w ruch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 a skad masz jakies odniesienie/porownanie jesli chodzi o AI w stalkerze, bo ja nie potrafie podac zadnego tytulu z analogicznym AI. AI w stalkerze to nie pare wierszykow w plikach, to jest caly system AILIFE ktory jest odpowiedzialny za kontrolowanie ~1000stworzen w strefie.Niesamowite. I wg ciebie ile powinno zajmowac takie AI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) dokladnie 123,7mb :lol: jezu nie chodzi ile to bedzie zajmowac, bo zeby ilosc zajmowanego miejsca przez AILIFE bylo powodem nie wydania dema to musialo by to chyba byc z 1gb co jest raczej niemozliwoscia ;) chodzi mi o ogolna zlozonosc gry przez AI. a tak poza tym to tak, dla mnie to jest niesamowite, zobaczymy jak to wypadnie w praktyce Edytowane 21 Stycznia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 nieźle macie, jak dla mnie demo mogło by zajmować 4gb, nie ma problemu ze ściągnięciem, problem jest z brakiem czasu lub lenistwem programistów w tym wypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) a czy pomyslales ze decyzje o tym czy bedzie demo czy nie, podejmuje wydawca (w tym wypadku THQ) a nie programisci Edytowane 21 Stycznia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 No cóż, minęły już czasy kiedy demko gry miało 60 MB. Ale z drugiej strony robienie dema o wadze 2GB na którym było by tylko kilku ludków do wykończenia i jedna sceneria i tak nie pokazująca wszystkich możliwości engine'a faktycznie jest głupotą. PS. Minęły już czasy kiedy w demo grało się dłużej niż w full wersję. No może po za Battlefieldem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) spokojnie panowie , demo pojawi się napewno kilka dni przed premierą na piratebay albo innym serwisie :lol: Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Vodor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mi tam wystarczy to, ze pogrywam sobie w najnowszą Alphe bodajże. Już po tym co widzę w tej wersji i tak wiem, ze kupię tą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mi tam wystarczy to, ze pogrywam sobie w najnowszą Alphe bodajże. Już po tym co widzę w tej wersji i tak wiem, ze kupię tą grę.pewnie mowisz o 2215 , stary tam nic nie ma, może 10% możliwości gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 pewnie mowisz o 2215 , stary tam nic nie ma, może 10% możliwości gry :Ddokładnie o tym mowie. Pewnie ze wiem, że tam nic nie ma. Ale juz to co tam jest, zachęca mnie do kupna tej gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mi tam wystarczy to, ze pogrywam sobie w najnowszą Alphe bodajże. Już po tym co widzę w tej wersji i tak wiem, ze kupię tą grę. Beta była dobra gdyby nie lagi to bym do dziś po sieci grał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 nie no komentarzy niektórych osób tutaj mnie wykańczają po prostu. bemx2k w moim matrixie nie wystarczy żywcem wyciąć całego a.i. trzeba je jeszcze dostosować do poziomu demonstracyjnego jak mi nie wierzysz to zapraszam na google i poszukaj sobie wywiadów, w których to są relacje z targów. Ile rady DOBITNIE pisano tam, że nie byli w stanie przygotować w krótkim czasie demka na pokazy ze 100% a.i. przeniesionym z całości było było to zwyczajnie nie opłacalne ... ath- no właśnie co mniej obchodzą gazety, JA chcę to JA mam dostać. Przeczysz samemu sobie w następnych słowach ale dziś niezdecydowanie to norma. "Nie bedzie dema to ja sobie sciagna po prostu, tworcy sie widocznie o to prosza." ok i co w związku z tym? mamy płakać nad tobą czy jak? może zrzucić się na twój egz? żal.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Chodzi o to, ze nie kupuje tego typu gazet i z tej racji mam nie dostac dema, tylko ci, co zabula kase za papier ? To ma byc sprawiedliwosc ? A myslisz, ze jak bedzie, kazdy kupi gre na pale, gdy nie bedzie dema ? Na 100% wiekszosc sciagnie gre z sieci, bo tworcy nie dali innej mozliwoscie przetestowania gry przed zakupem, dla mnie jest to jedyna sluszna droga... Ogladam tak sobie screeny sprzed 2ch dni i niektore sa przekomiczne. :] http://stalker.pl/index.php?site=gallery&picID=107 Czemu ten gosciu, co sie osuwa po scianie nie ma podziurawionego kombinezonu, zero krwi itp. ? Co robi ta krew na scianie na wysokosci glowy przeciwnika ? Czyzby paintball ? :] Wiem, czepiam sie... ciekawe jak by ta grfa wygladala bez tego efektu 'zmeczonych oczu' , moze to on maskuje niedzisiejsza grafe. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 dokładnie, 90% ludzi z racji braku dema puściło na GSC/THQ foche i nie kupują oryginalki ... n/c. tja odkryłeś całą prawdę- grafika jest okropna i pełna błędów NIE KUPUJECIE oryginału ... ... nie zmienia to faktu, że zgodzę się z tobą, że screen ten jest co najmniej dziwny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 bemx2k farmazony wypisujesz i tyle. skad masz takie dane ze pliki odpowiedzialne za ai w stalkerze beda mialy pareset kb :lol: ?? poza tym zeby zrobic demko to trzeba przebudowac kod/exeka gry i to jest chyba oczywiste. jak ty to sobie inaczej wyobrazasz? ze co, wywala po chamsku pare leveli z folderu, troche muzyki, filmiki, zrobia piekny instalator i puszcza w swiat?! :lol: no nie badz smieszny. myslisz ze jak kod gry zareaguje na nieobecnosc 80% danych gry, bo pewnie to 2gb pozwoliloby na 5-10 min gry :lol: demko FEARa jakos potrafilo zaprezentowac cos innego niz wyciete zywcem dwa levele. i AI - jesli faktycznie jest tak rewelacyjne - to wystarczy, ze zostanie zaimpelementowane dla potworkow, ktore w demku beda wystepowac, a reszta niech sie zajmie AILIFE czy inne Matrixy - w koncu to AI liczy interakcje miedzy stworkami w grze, zatem zachowywalyby sie tak, jak powinny. a co do tego, czy kupowac w ciemno czy nie - mozna po prostu poczytac recenzje w pismach branzowych i/lub magazynach. gdybym ja czekal na demka wszystkich gier, ktore zrobily na mnie ogromne wrazenie, to nie zagralbym w polowe mych ulubionych pozycji. jak nie ma demka - sa recenzje. nie trzeba koniecznie sciagac czegos z netu, zeby wyprobowac. mozna sie oprzec na opinii osob, do ktorych ma sie jakies zaufanie - ulubionych recenzentow, znajomych, ktorzy jednak kupili w ciemno itp itd. choc faktycznie - po tak szumnych zapowiedziach i produkcji trwajacej tyle czasu mozna oczekiwac jednak czegos na sprobowanie i oburzenie z powodu braku dema rozumiem. ale od razu pisac: skoro nie bedzie demka, to sciagne pirata... :| smierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 ... nie zmienia to faktu, że zgodzę się z tobą, że screen ten jest co najmniej dziwny ;]A Ty sie mnie czepiałeś stary u nas, że tak powiem :D Co do DEMA, to nawet piszą na ol-u za dużo pracy dla GSC. ALe http://www.thq-games.com/uk/news/show/1585 , zapisy na betatesty, może jednak coś przejdze do internetu, może bedzie możliwość sprawdzenia gry u siebie :) I prosze mi tu nie dawać rzadnych ostrzeżeń, ja nie propaguje piractwa, jak kiedyś już dostałem takie ostrzyżenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 nie, ja czepiałem sie do tej nieszczęsnej ręki tzn nie widze nic w tym niezwykłego, krew już jest inną sprawą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Co niektorzy to sa tak latwo wierni jak 15sto letnie blondynki :) Co wam mieli napisac panowie z GSC , ze nie mieli czasu ,ze maja ciecia w budrzecie ?? ze musieli zwolnic pare osob i nie bylo komu dema zrobic lykacie medialna papke jak dzieci , no pewnie macie po 14-15 lat ;) Kazda dobra gra powinna miec demo ,poprzedzajaca finalna wersje aby potencjalny klient mogl przetestowac sprawdzic produkt. A gazety zrobia test gry ,i w co drugiej bedzie podany inny framerate ocena itp gazety zyja z reklam !!! a kto placi za reklame ?? ci co sprzedaja i produkuja gry proste chyba ??? Zreszta mniejsza juz o demo , skoro go nie bedzie sciagniemy co sie da ;) Jak gra bedzie dobra , i posiadala dopracowanego multiplayera to sie zainwestuje stowke think twice before you believe in shit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zreszta mniejsza juz o demo , skoro go nie bedzie sciagniemy co sie da ;) Jak gra bedzie dobra , i posiadala dopracowanego multiplayera to sie zainwestuje stowke a jak sie okaze, ze w multi da sie grac na piracie, to nawet inwestowac stowki nie trzeba bedzie, tak? ewentualnie okaze sie, ze multi ssie, za to single jest genialny - kto by sie przejmowal oryginalem skoro do niczego nie jest potrzebny :| a moze zamiast "sciagac co sie da" zainwestujesz stowke w ciemno, skoro tak Cie ta gra interesuje, ciekawi, ze gotow jestes ja zapamietale sciagac z netu po nocach? :| nie ma demka - mowi sie trudno. byc moze chca cos ukryc, byc moze faktycznie byloby to ciezkie do wykonania, jesli np. swiat gry nie jest podzielony na fragmenty a fabula na rozdzialy (jak np. w Doom, FEAR, HL2) - ale pisanie "skoro nie ma demka, to sciagne co sie da" to podpada pod regulamin IMO. zadna gazeta nie napisze Ci, ze na GF 6800 gra dziala plynnie w 1280x1024 z max detalami, jesli tak nie bedzie. bo to by oznaczalo podwazenie zaufania do danego tytulu prasowego. a jak kupisz gre i Ci sie nie spodoba - tak ciezko sprzedac ja na Allegro? moderacja powinna tu wkroczyc i zrobic niespodzianke na premiere gry w postaci ZPP dla paru osob oburzonych z powodu braku dema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Odezwal sie swiety sialala, Tobie powinni w pierwszej kolejnosci zbanowac konto za dubla mistrzu offtopa... Dobra koniec tego ot, zapisalem sie na bete z linka podanego przez FanEk'a, moze cos z tego bedzie. :] Skoro nie chca wydawac demka, to niech wlasnie dadza do potestowania bete, tak jak w przypadku tdu, wtedy nie mam juz o nic pretensji. bla bla bla bla a tak na marginesie zagadka: kto to powiedzial: Nie bedzie dema to ja sobie sciagna po prostu? pierwsza nagroda - Maluch Racer w wersji kolekcjonerskiej. Jak nie ma dema to tworcy najwyrazniej sami sie prosza o ta metode przetestowania gry przed zakupem, wiele os. tak robi, bo nie ma wyboru, tak po prostu. Edytowane 22 Stycznia 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Odezwal sie swiety sialala, Tobie powinni w pierwszej kolejnosci zbanowac konto za dubla mistrzu offtopa... bla bla bla bla a tak na marginesie zagadka: kto to powiedzial: Nie bedzie dema to ja sobie sciagna po prostu? pierwsza nagroda - Maluch Racer w wersji kolekcjonerskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) ath tylko 1 zła wiadomość, podałem link ale nie wiem czy wyczytałeś, że klucze dostępne będą tylko dla ludzi z UK ;/ to dla mnie także niezrozumiałe ;/ Jeśli masz jakiegoś znajomego w Anglii to pisz do niego jak najszybciej żeby sie zapisywał po klucz, ja jeden powinienem mieć :D Bemx2k lol, a pamietasz jak było z F.E.A.R. ? na poczatku tez miało nie być demka, tylko same beta testy, ale po nich wyszło że jest cos nie tak z grą i zrobili demko. Sory ja akurat mam 22. Aha poprostu Fan :D Edytowane 22 Stycznia 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Hmm a chyba podczas tej rejestracji po klucz podawalo sie kraj pochodzenia, wiec po co niby ? :] Zawsze pozostaje UK proxy i juz, wiele razy zapisywalem sie w ten sposob na takie wybiorcze beta testy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Rejestracja przeprowadzona pomyslnie :) Enter now Answer the question below Would you like to participate in the S.T.A.L.K.E.R. beta? Yes x No S.T.A.L.K.E.R. beta keys to give away! Your chance to enter the beta zone CompetitionEntered Ciekawe kiedy dadza linka do betki , swoja droga co to za beta testy tuz przed premiera ?? jak beda jakies bledy w grze to kiedy oni je poprawia ?? chyba zaczna latac juz wypuszczona gre Do Sialali aka SamoDobro , masz rodzine w PG ?? czy sam tam pracujesz ???? Jezeli STALKER okaze sie przynajmniej srednio dobra gra to i tak kupie orginal , w cenie do max 30 funtow wiecej to by byla rozrzutnosc :) Zbyt dlugo czekalem zeby nie miec tego pudelka na polce ;) Update: ( ,cena przedpremierowa spadla do 24 funtow :) ) pewnie po premierze bedzie za 19,99 zeby nie okazala sie ze gra naprawde jest niedorobiona :/ Edytowane 22 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) hehe, nie no niektorzy mnie tu rozbrajaja :lol: robia burdel i rzucaja miesem....tylko po co? zeby sie wyzyc po ciezkim dniu? zeby nabijac licznik postow? czy moze po prostu zeby robic zamieszanie wokol stalkera? do czego sie jeszcze doczepicie? najpierw licznik na stronie, pozniej brak dema. co bedzie nastepne? nieodpowiednia czcionka w menu gry? :lol: ludzie opanujcie sie, ja wiem ze niektorzy tu maja niezla polewe z tych co caly czas "wierza w stalkera" (ja, FanEk czy LPKorn3324) ale prosze.. zachowajcie jakis poziom kultury ;) Bemx2k o twoich doswiadczeniach z latwowiernymi 15letnimi blondnkami nie musze czytac w temacie o stalkerze, na prawde nie interesuje mnie to. Bardzo fajnie ze jestes dumny z tego ze masz na karku 28lat i pewnie wszystko wiesz o zyciu i medialnych papkach. ja "niestety" mam dopiero 20lat ;) zeby nie robic OT, ja nie wiem czemu thq tak sobie upatrzylo UK, nawet jest konkurs, 24h do pogrania w stalkera tylko i wylacznie dla mnieszkancow UK na najblizszych targach czy cos takiego :lol: Edytowane 22 Stycznia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Pewnie betka będzie pełniła rolę dema. Wybrańcy nacieszą oczy, a reszta narobi sobie jeszcze większego smaka. Na pewno beta będzie miała jakieś ograniczenia, blokady, czy ograniczenie czasowe. Dostali taki sam komunikat jak Bemx2k Ale to chyba nie jest roztrzygnięcie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...