FanEk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Dostali taki sam komunikat jak Bemx2k Ale to chyba nie jest roztrzygnięcie :?: No raczej nie, ja także dostałem taki sam. Wszystko rozstrzygnie sie 30 stycznia, czyli za 8dni, kto dostanie klucze a kto nie, good luck :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37120 czyzby o czyms nie wiedzial ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 tja pokaz dla wybranych fajna sparawa szkoda ze tylko w UK i jak pisałem dla wybranych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 może się uda :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ciekaw jestem czy ta betka poszła by na moim sprzęcie ? Jak myślicie ,da rade pograć w medium detalach wiem ,wiem czas na zmiane bebechów ,lecz narazie jestem w trakcie ciułania kasiory i pewnie zmienie sprzęta nie wcześniej niż przed wakacjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Na kompie z Twojego siga to może dx8.1 i medium detale, napisać high się nie ośmiele. Zasłaba grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Też tak uważam :( nic tylko trzeba na biegu kompa zmieniać a obecnego zostawić do neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 to ja pozwolę sobie zacytować coś nowego ;] : Dziś warto przyjrzeć się bliżej dwóm informacjom. Pierwsza z nich jest z pewnością czymś na co wielu z nas czekało już od bardzo dawno mianowicie beta testy trybu multiplayer. Koniec gdybania na ten temat gdyż od wczoraj można już wysyłać swój wniosek o udział w owych testach. Akcja ubiegania się o swój unikatowy klucz trwać ma do 30 stycznia. Niestety na tym koniec dobrej nowiny. Obowiązkowa rejestracja na witrynie THQ oczywiście nie jest niczym strasznym nawet bardzo mała powiedziałbym, symboliczna ilość kluczy przeznaczonych dla zaledwie 200 szczęśliwców również nie jest w tym wypadku najgorszą wiadomością. Tym co jest śmiesznym, a może bardziej pasuje żałosnym jest fakt, iż nikt inny jak obywatele Wielkiej Brytanii zostali uhonorowani zaszczytem udziału w beta testach. W skrócie więc jeżeli nie jesteś wyspiarzem to przykro nam ale w bete multi nie pograsz. Mi owej sytuacji po prostu nie chcę się komentować, ponieważ po latach czekania na obiecane publiczne testy potraktowano ludzi jak ... no właśnie dopowiecie sobie sami, wskazując kto stoi jako pierwszy w szeregu. EDIT: Sytuacja nieco rozjaśniła się. W chwili obecnej kolejne oddziały thq otrzymują kolejne klucze (Niemcy, Szwajcaria, Francja). Z niepotwierdzonych źródeł jeden z pracowników thq zapewnia, że możliwość uzyskania następnych unikatowych kluczy nadaży się jeszcze wiele razy. Nie pozostaje nic innego jak uwierzyć na słowo. Informacją, która może nieco pokrzepić choć i tak pokazuje dobitnie kto jest w europie najfajniejszy dla thq jest fakt, iż jutro odbędzie się 24-godzinny maraton ze S.T.A.L.K.E.R.em, a ściślej mówiąc prezentacja pełnej wersji gry na lanparty. OmegaSektor LAN bo tam odbędzie się impreza naturalnie w Anglii, dostarczy zapewne świetnej rozrywki osobom, które będą miały szczęście znaleźć się na owej imprezie i zasiąść przed jednym z 70 high-endowych maszynek wyposażonych w procesory Core 2 Duo wraz z kartami graficznymi Geforce 7950GX2 oraz 8800. Kto wie może pojawią się jakieś sprawozdania z tego niewątpliwie przełomowego dla zarówno thq jak i gsc wydarzenia. by stalker.funday.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=158 Nowe video w dx9.0 przekozackie i screeny dx8.1 i 9.0 , polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.gamekult.com/video/1426805/ To mi się trochę nie podoba, mam nadzieję że będzie można wybrać poziom trudności i takie cyrki się nie pojawią ;) W jakiejś becie było można postrzelać do przeciwników, uważam że tam był odpowiedni poziom trudności, kto grał ten wie o czym mówię :-P EDIT: Przyjrzyjcie się radarowi, mam nadzieję że nie będzie pokazywał bezczelnie lokacji przeciwników. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Po raz pierwszy mnie te materiały nie zachwyciły... ło matko, co ja wypisuję...? :D Mam nadzieję, że to kwestia jakości. No dobra... ten filmik z "krwiossaczem" mi się nawet podobał. tam był klimacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Screeny zaje...... :D dobrze że je pokazali bo to potwierdza że stalker napewno wyjdzie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Po raz pierwszy mnie te materiały nie zachwyciły... ło matko, co ja wypisuję...?no.. troche lipnie to wyglada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 hmm co lipnie wygląda? oczywiście każdy ma swoje zdanie i nie mam zamiaru nikomu narzucać swojego zdania ale imho te filmiki są na prawdę dobre z fotkami to się wstrzymam bo to jest raczej jakaś taka mieszanka niewiadomego pochodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 obejrzałem te 4 filmiki i graficznie jest bez rewelacji ale to jest nieważne! bo jestem pewien, że gra będzie zabijać KLIMATEM B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) obejrzałem te 4 filmiki i graficznie jest bez rewelacji ale to jest nieważne! bo jestem pewien, że gra będzie zabijać KLIMATEM B)Graficznie bez rewelacji? http://www.gamekult.com/images/J000014268/p1/ Co powiesz na te screeny? ponad 100 nowych. Te wyglądające słabiej są z renderu dx8.1 [moim zdaniem] wiec nie osadzjacie gry po nich, bo to render na słabsze kompy. http://www.gamekult.com/images/ME0000781859/ http://www.gamekult.com/images/ME0000781862/ http://www.gamekult.com/images/ME0000781900/ Widział ktoś w innej grze lepszy parallax mapping ? ja nie. http://www.gamekult.com/images/ME0000781928/ tutaj chyba blow up ? http://www.gamekult.com/images/ME0000781876/ nasz plecak ;) screeny znalazł LpKorn. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Noooo screeny ładne nawet bardzo :) Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie czy ktoś jeszcze, ale bronie są dużo za duże :) powinny być troszkę mniejsze bo teraz AK zajmuje 1/6 powierzchni ekranu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Rewelacja!! Przydałoby się jakieś demko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Screnny trzymają bdb poziom graficzny i te nierówności w powierzchniach :blink: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Pewnie. Te nierówności kozaczą . Mi tam zresztą grafa podobała się jeszcze w pierwszych screenach jakie się ukazały. 3qu!l!br!um czy ja wiem. IMO rozmiar normalny. Przynajmniej na tym screenie http://www.gamekult.com/images/ME0000781930/ Ale tu już trochę inna sytuacja http://www.gamekult.com/images/ME0000781915/ Toż to prawie 1/4 zajmuje ;) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Grafa calkiem, ale niestety technologicznie juz przestarzala... oby gra nadrabiala klimatem, bo inaczej jej biada. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Grafa calkiem, ale niestety technologicznie juz przestarzala... oby gra nadrabiala klimatem, bo inaczej jej biada. :]Technologicznie przestarzała? S.T.A.L.K.E.R. z X-Rayem w marcu bedzie pradopodobnie najbardzej zaawansowanym silnikiem graficznym PC, spokojnie może konkurować z UE3, a nawet przewyższać jego możliwości. Oparty jest na Deffered Shadingu. X-ray bedzie pierwszym silnikiem graficznym wykorzystującym Depth of Field. Ma zaimplementowane chyba wszystkie efekty graficzne jakie są możliwe. Jeśli wogle rozumiesz co ja pisze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 To powiem tak, screeny graficznie nie robia na mnie ZADNEGO wrazenia. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 a teraz przeproś, bo zaraz zostaniesz zbiczowany przez Fanka Stalkera :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 X-ray bedzie pierwszym silnikiem graficznym wykorzystującym Depth of Field.Czy tego juz aby w Call Of Juarez nie bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 i chyba w gothicu 3 tez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 hehe też mi się tak wydaje :) ath- w sumie to UE3 tez jest już stary bo od kiedy wiadomo, że powstawał na nim UT czy Huxley- sporo czasu tylko cryengine 2 jest można powiedzieć zupełnie nowy. Zresztą mi nie zależy czy ludzie mówią o nim, że jest stary itd. ważne by wyglądało to dobrze i klimatycznie bo chyba o to nam wszystkim chodzi, prawda?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Technologicznie przestarzała? S.T.A.L.K.E.R. z X-Rayem w marcu bedzie pradopodobnie najbardzej zaawansowanym silnikiem graficznym PC, spokojnie może konkurować z UE3, a nawet przewyższać jego możliwości. Oparty jest na Deffered Shadingu. X-ray bedzie pierwszym silnikiem graficznym wykorzystującym Depth of Field. Ma zaimplementowane chyba wszystkie efekty graficzne jakie są możliwe. Jeśli wogle rozumiesz co ja pisze ;] Pitolisz i to zdrowo , grafika w zamkniętych pomieszczeniach przypomina fear. Włącz marka 2006 - gt3 i gt4 - takich efektów nie zobaczysz , nie wspominając o zaawansowanej fizyce itd Ważne by klimat gry przytrzymał graczy przy monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) teraz to ty pitolisz zdrowo :lol: wlasnie przestarzalosc grafiki w stalkerze troche widac na zewnatrz, za to w pomieszczeniach dx9 wylewa sie litrami ze scian i porownywanie tego do feara to jak lisc w twarz grafikow/programistow z GSC. grafika w fearze jest kwadratowa i sterylna, co prawda okraszona wieloma nowymi efektami ale nadal ma sie nijak do tego co prezentuje stalker (w pomieszczeniach oczywiscie) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dokladnie klimat to jedyny ratunek dla tej gry. :] Szczerze mowiac to o wiele bardziej podoba mi sie silnik source, chocby pokazany w hl2, tam tez bylo w niektorych momentach takie otoczenie, jakie jest w stalkerze. Przypominam, ze hl2 zostal wydany prawie 3 lata temu i dla mnie silnik source jest jednym z lepszych, jakie powstaly (super grafa, dobra fizyka i to bez ageja no i rozsadne wymagania sprzetowe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...