Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

LCC

Dobrze napisałeś :)

Jak ktoś płaci to wymaga , a nowy sprzet nie kosztuje przecież mało ,nie ?

Kupuje karte za ponad tysiaka to i wymagam więcej niż ten co ma 9800xt

[ którą sam jeszcze 2 miesiące temu miałem w kompie :) ]

Przecież za wydane na sprzęt pieniądze należy sie jakaś rekompensata w postaci

nowych bardziej realistycznych efektów i ogólnej poprawionej vizualizacji .

Jak by tak tylko patrzeć na klimat ,

to owszem ps2 używka za 400zł i bedzie w cholere gier z dobrym klimatem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Danters

Coś nowego w końcu, po mału szlag mnie zaczynał brać, bo sprzęt wymieniłem, a nie było w co pograć... w STALKERa chętnie zagram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość laeskrad

co kolwiek znaczy ten gold, ciesze sie razem z wami :lol2:

TZN, ze gra jest w tloczni powielana, w pelni gotowa do sprzedazy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w końcu, dzięki chłopaki za tą dobrą nowinę, którą mi tu przynoście. :D

To którego dnia ma się pokazać w sklepach? Czytałem, że niektóre sklepy podają 20 marca?. Prawda to? Premiera miała być 23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

S.T.A.L.K.E.R. G.O.L.D.

After six years in development, the long-awaited postapocalyptic PC shooter is finally headed to the factory.

By Tor Thorsen, GameSpot

Posted Mar 1, 2007 7:01 pm PT

THQ exec Kelly Flock talks up the potential of S.T.A.L.K.E.R, and what it took to get the game out the door; he also addresses the significance of yesterday's Warhammer 40,000 news. Flock speaks with GameSpot's Curt Feldman at the publisher's editors' day event tonight in San Francisco.

No, your eyes aren't deceiving you. As the headline above indicates, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl has indeed gone gold. The announcement was made this evening by THQ executive vice president Kelly Flock at the company's Gamers' Day event, which is currently being held at a nightclub location in San Francisco's SoMa district.

It's been six years since Ukrainian developer GSC Game World first announced S.T.A.L.K.E.R., then called Oblivion Lost. In the intervening half-decade-plus, the game has alternatively tantalized PC gamers with its lush visuals and frustrated them with its frequent delays. GameSpot's previous coverage highlights both the ups and downs of S.T.A.L.K.E.R.'s long road to retail.

Tonight, Flock--speaking to a crowd of about 100 journalists--said S.T.A.L.K.E.R. will "ship in March," and online retailers are listing it as having a March 20 release. The game is rated M for Mature (blood and gore, intense violence, strong language, use of alcohol), and will retail for $39.99.

tu pisze coś chyba zę 20 marca ma być a teraz tłoczą pakują i wysyłaja do kiosków "Ruchu"

Wow STALKER.: Shadow of Chernobyl PL DVD 79,00 zł :blink: http://www.wirtus.pl/shop/produkt.php?Kate...;ProduktID=9190

Edytowane przez SILAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15/4/2007 - taka data w tym wirtusie podana ... eeh kilka ładnych tygodni po premierze światowej, wszyscy juz będą sie zagrywać, a my będziemy musięli czekać ... ale w sumie jak ktoś czekał te 5 latek to moze te kilka tygodni go nie zbawi :P

Edytowane przez Damiano69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat grafika tu najmniej mnie obchodzi. Obejrzałem parę filimików z gameplay'a i grywalnością widać że ta giera będzie miażdżyć ,a ja już mam dość kolejnych perełek z ładną grafiką ,ale które się nudzą już pa paru minutach. Wreszcie od czasu HL2:EO coś wyjdzie konkretnego na blaszaka. Coś w co będę po prostu grał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na wstępie powiem, że nie jestem jakimś przeciwnikiem Crysisa (szczególnie dzięki poprzedniej grze jego twórców - FarCry), ale grafika w grze to nie wszystko ... STALKER będzie mial w sobie TO COŚ i będzie wymiatał (kropka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

ŁAŁ nowy skrriiin :D... jak co tydzień przez 4 lata :damage_wall: Tak swoją drogą to który jest tym intrygującym <_< ? Chodzi Ci o tego gdzie jest koleś w dresie adidasa?

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi