logimen Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 strona 30 czy cos takiego masz tam rozwiazanie problemu dzieki, ale niestety nie dziala :-( Po skopiowaniu skryptow wywala do pulpitu z okienkiem bugtrap'a JUZ po kliknieciu na wybranym SAVE do wczytania. Masakra !!! Uprzedze pytanie. Tak, zmienilem w pliku fsgame.ltx odpowiednia linijke na "gamedata = true|true|" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 To sobie bandyci upatrzyli skład na wysypisku :lol2:. Skubańce wracają tam zawsze jak odwróce wzrok od składu na 5 min :lol2:. Czekam na brighter nights i "dłuższą" latarke bo tą to sobie w dupe można wsadzić (ja nie lubie chodzić z nightvision ;p). Małe pytanie w spoilerze: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "problem z questem" w kodrodnie pod tym mostem (małym) jest żołnierz który zdezerterował i daje nam questa aby odzyskać jakieś pda. To pda znajduje sie w tunelu problem w tym ze jak zbliżam sie do wejścia to mam biały ekran i mnie teleportuje na kilka metrów znów przed wejście :|. O co z tym chodzi ? Trza mieć ochrone psi czy to znów jakiś bug :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 hmmm mam problem, dzis wróciłem z obozu i zacząłem gra od nowa na 1.5.0.4 i nie wiem dlaczego przewodnik na bagnach nie przeprowadza mnie do kordonu mimo, że go o to proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berg649ones Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 @logimen spróbuj ten folder: http://rapidshare.com/files/146190897/scripts.rar.html wyrzuć stary folder scripts i skopiuj powyższy - jest do wersji 1.5.04, plik fsgame.ltx zostaw zmieniony jak zrobiłeś. U mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Małe pytanie w spoilerze:No właśnie!(że tak skrótowo się ustosunkuję :wink: ).Dokładnie mam to samo -czego ja tam nie robiłem hihi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Małe pytanie w spoilerze: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "problem z questem" w kodrodnie pod tym mostem (małym) jest żołnierz który zdezerterował i daje nam questa aby odzyskać jakieś pda. To pda znajduje sie w tunelu problem w tym ze jak zbliżam sie do wejścia to mam biały ekran i mnie teleportuje na kilka metrów znów przed wejście :|. O co z tym chodzi ? Trza mieć ochrone psi czy to znów jakiś bug :lol: To akurat bardzo proste » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "odpowiedź" Tam gdzie jest w połowie rozwalony most w Kordonie po środku mapy na tym moście stoi pociąg, a nad mostem jest taki wielki bąbel anomalia, a więc idąc od strony Wojskowej bazy w Kordonie skręcamy w lewo na górkę wchodzimy na górę mostu jak najwyżej się da i wskakujemy do tego bąbla on nas teleportuje do tunelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 @logimen spróbuj ten folder: http://rapidshare.com/files/146190897/scripts.rar.html wyrzuć stary folder scripts i skopiuj powyższy - jest do wersji 1.5.04, plik fsgame.ltx zostaw zmieniony jak zrobiłeś. U mnie pomogło. Dzieki wielkie :-) Teraz dziala jak trzeba !! :-) <piwko> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 To akurat bardzo proste » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "odpowiedź" Tam gdzie jest w połowie rozwalony most w Kordonie po środku mapy na tym moście stoi pociąg, a nad mostem jest taki wielki bąbel anomalia, a więc idąc od strony Wojskowej bazy w Kordonie skręcamy w lewo na górkę wchodzimy na górę mostu jak najwyżej się da i wskakujemy do tego bąbla on nas teleportuje do tunelu. Aj ja jaj. Świetny pomysł ;). Widziałem tego bąbla ale go olałem bo byłby co chwile wezwania o obrone posterunków ;). Niemniej pomysł fajowy z taką zagadką :D. Dzięki mastertab. Jak ja lubie te gadki po rosyjsku :lol2: i oddychanie sojuszników czy przeciwników. To ma klim :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Pojawiła sie 1 część z 3 S.H.A.R.P.E.R textures: http://stalker.filefront.com/file/SHARPER_...sMonsters;94037 Nie wygląda to źle, ja jednak poczekam na wszystkie texstury (ścian,broni, rzeczy itd). No kurde blaszka kiedy wyjdzie mod który rozjaśni noc i poprawi latarkę (dłuższy i szerszy promień światłą ;o). Od kiedy to to światło od latarki świeci tylko na 2m przed siebie ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) [...] No kurde blaszka kiedy wyjdzie mod który rozjaśni noc i poprawi latarkę[...] ...poprawi wyglad i odglosy broni, oraz sprawi, ze przeciwnika da sie zabic mniej niz calym magazynkiem amunicji... Edytowane 18 Września 2008 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 ...poprawi wyglad i odglosy broni, oraz sprawi, ze przeciwnika da sie zabic mniej niz calym magazynkiem amunicji... da sie, wystarczy vintorez i celowanie w glowe :lol2: a tak na serio to cos dlugo nie wychodza jakies konkretne mody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Mam mały problem zainstalowałem patch 1.5.04 gdy wchodzę w ustawienia gry i próbuje je zmienić po akceptacji zmian wyskakuje mi okno z napisem że moja karta nie spełnia wymogów i że brakuje pixel shadera 1.1 WTF ?skoro mój radek obsługuje PS3.0. Ma ktoś jakąś solucję? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 ...poprawi wyglad i odglosy broni, oraz sprawi, ze przeciwnika da sie zabic mniej niz calym magazynkiem amunicji...IMO bardzo wyraźnie poprawili wygląd broni i dźwieki w stosunku do SoC. Teraz mamy lepsze tekstury i i nienaganne animacje reloada (wcześniej ssały pałe). Dźwięki też imo lepsze (może np mp5 nie brzmi realnie ale w miare "soczyście" i wreszcie mam funa z korzytania innych broni niż thunder/mp5). Co do wrogów jest na to mod już. Nazywa sie ammo_mod 1.0: http://stalker.filefront.com/file/Ammo_Mod_CS;93940 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Ta gra to jeden wieli bug. Jak nie problemy ze skryptami to znowu te cholerne okienka bugtrapa :/ Szlag mnie juz trafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Mam pytanie czysto techniczne. Na czym polega niemożność powrotu z Limańska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 z limanska da sie powrocic .... jesli nie zaszedles za daleko czyli do bodajrze niedokonczonego wierzowca kolo wielkiej anteny (czyzby oko moskwy?)pozniej juz sie nie wrocisz bo by to zrobic musisz wejsc do wierzowca ktory oprocz malego rusztowania na ktore nie da sie wskoczyc nie ma drzwi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Chciałbym opisać moje negatywne wrażenie z tej gry. Dlaczego negatywne? A dlatego, że żadnych pozytywnych nie pamiętam. Kilka słów o AI... Wszedłem na wieżę koło domu leśnika bo miałem nadzieję(szkoda że na nadziejach się skończyło) że dzięki super snajperce z ulepszeniami uda mi się zdjąć 7 skur... z Powinności mimo tego że mam tylko resztki amunicji. Poobserwowałem trochę przez lornetkę, zorientowałem się w sytuacji i ruszyłem do dzieła. Pierwsze w ruch poszły granaty. Biore duży zamach i...nie doleciał. Wybuchł kilka metrów przed grupką stalkerów. Duga próba. Biore jeszcze większy zamach i...niestety granat wybuchł zanim doleciał do celu :mur: jakieś 5m nad głową niedoszłej ofiary. Zdesperowany swoją sytuacją wyrzuciłem prawie na oślep kilka kolejnych granatów w ich kierunku, ale nawet nie raczyli się zainteresować. Dobra. Myśle sobie: co snajpa to snajpa. :rolleyes: Wciskam trójke na klawie, mój wirtualny bohater anemicznie wyciąga broń; zoom, celuje w głowe...iiii...strzał! Widze jak pocisk leci tak jakby to była lotka do badmintona. :unsure: Po krótkiej chwili mój metalowy przyjaciel wreszcie dolatuje do celu, ale...nie trafia. A właściwie to trafia, tylko nie tam gdzie planowałem. Celowałem w głowę, a ofiara dostała w brzuch. Zaraz pewnie ktoś powie: "To tylko świadczy o realiźmie tej gry, a wspaniali programiści z GSC wzięli pod uwagę dosłownie wszystko: grawitacje, siłe Coriolisa, wiatr, przyciąganie księżyca i..." - ch.j wie co jeszcze. No ale żeby pocisk obniżył swój tor lotu o 0,5m jak cel był ode mnie oddalony może o 50m? :blink: I to po strzale z super über snajperki? Dobra starczy tych wywodów. nie na temat. Po oddaniu pierwszego strzału wszyscy wówczas tam obecni wstali jak jeden mąż i po sekundzie zaczęli do mnie naparzać z ponadludzką wręcz celnością. Wtedy to też podjąłem natychmiastowy odwrót i schowałem się cały (no prawie cały) za metalową konstrukcją wieży. Dodam jeszcze, że zanim rozpocząłem odwrót to udało mi się oddać jakieś 5 strzałów ze snajpery, ale mimo tego nie udało mi się ubić tego super-über-panzer stalkera. A szkoda bo byłoby mi łatwiej uciekać przed resztą. :lol2: Wracając do mojej historii. Po odwrocie byłem zasłoniony w jakichś 90%, ale nic mi to nie dało. Co się stało? Otóż jakiś übersoldier zabił mnie strzelając mi w nogi, celując przy tym z ramienia z odległości 50m bez lunety czy innych wspomagaczy. I tak oto padłem nie wiedząc nawet dlaczego. Jakie to życie jest niesprawiedliwe. Mając über-snajperke od dziadka mroza wartą 27k rubli nie byłem w stanie zabić pieprzonego snajpera. Snajpera który nawet nie posiadał snajperki... To w sumie jest dopiero pierwszy akapit tego co miałem zamiar napisać, ale na dzisiaj już sobie odpuszcze. Wybaczcie nadużywanie słowa "über", ale chyba najlepiej określa ono tych nadludzi z którymi mamy do czynienia grając w S.T.A.L.K.E.Ra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) A mnie spotkało miłe zaskoczenie ... otuż przez przypadek postrzeliłem swojego ziomka..mówię pewnie mnie zastrzeli... o dziwo status na celowniku i na mapie z zielonego zmienił się w żółty... no to mówię pohandluje z nim ... podejście a tu z kolby w łeb dostałem :lol2: nie no kul byw zbieranie artefaktów mnie denerwuje :( Edytowane 18 Września 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 na jakiej wersji grasz ? Generalnie to celność przeciwników w tej grze jest pr0- ja nie wdaję się w większe wymiany ognia bez osłony bo to nie ma sensu- zgon po paru sekundach. Granaty zawsze wpadają nam pod nogi. Co do snajperek itp- to jest jakiś głupi (kolejny?) błąd gry bo jest odległość do której pocisk zadaje obrażenia, a poza nią (powiedzmy umowne 250m) nic się nie dzieje ot przelatuje przez postać. Ja wróciłem z 1.5.0.4 na 0.1 bo nie działali przewodnicy (k.u.r.w.a. mać! myślałem, że pojadę do kijowa i powiem prosto w twarz gsc jak to oni psują grę patchem zamiast ją naprawiać) i z racji, że dotąd nie było mnie w domu to trochę w CS pograłem i o dziwo jestem pozytywnie póki co nastawiony. Nie będę wypisywał tego co wszyscy ogranicze sie do małej wzmianki. Ciekawym rozwiązaniem jest użycie wojny frakcji. Sama w sobie jak funkcjonuje to nie wiem bo jeszcze nie dołączyłem do żadnej z fracji ledwo co pojawiłem się na wysypisku; w każdym razie w kordonie miałem walkę z 5 bloodsuckerami gdzie pomagali mi różnej maści stalkerzy jak np jeden w exo z vintorezem. Sytuacja w ShoC niespotykana bo już w 2 poziomie walczymy u boku najlepiej uzbrojonego przeciwnika. Co więcej w wyniku walki z pijawką koleś padł, a ja zajuchciłem mu giwerkę i tak o d 2 poziomu mam praktycznie najlepszy karabin w grze. Można powiedzieć "jasne no to teraz po co zbierać kase na inne buuu ogromne ułatwienie" ale mam do niego 9 pocisków i wątpie bym zaraz mógł kupić/podnieść cały zapas amunicji do niego. Tak więc broń jest ale trzeba z niej korzystać bardzo rozsądnie. I tak powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Ja mam takie pytanie przerabial ktos TR301 na amo 3,45 czy jakos tak? Nie da sie do tego cholerstwa juz celownika zalozyc? toz to bez sensu. Lubie ta bron, ale z celownikiem i tlumikiem i takiego dalem do przerobki i sie zdziwilem, jak zobaczylem celownik i tlumik obok broni w plecaku, tlumik jeszcze rozumiem, inny kaliber itp, ale celownik? Dalej bede musial dzwigac tego 5kilowego kloca ;/... ahh wywazenie cen sprzedaz,kupno..to tez lekka pomylka. dzwigam do kolesia stuf 1 sztuka warta 6000, wiadomo, ze przy sprzedazy tyle nie dostane, ale 200rubli? ehh a jeden updejt skafandra 5tys, no lol ;) LPKorn3324 dziwne, mi na patchu normalnie działaja przewodnicy :) Edytowane 18 Września 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 sporo osób ma ten problem z przewodnikami, nie tylko na PL wersji; relacja cen jest rzeczywiście z kosmosu. Ja raz targałem ze sobą chyba z 8 ak47 + jakieś tam [ciach!]łki i ledwo co klocka dostałem :) na szczęście ceny artefaktów już są w miarę. Aktualnie zbieram na jakiś pancerz bo na ten moment biegam w jakiejś bluzie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) sporo osób ma ten problem z przewodnikami, nie tylko na PL wersji; relacja cen jest rzeczywiście z kosmosu. Ja raz targałem ze sobą chyba z 8 ak47 + jakieś tam [ciach!]łki i ledwo co klocka dostałem :) na szczęście ceny artefaktów już są w miarę. Aktualnie zbieram na jakiś pancerz bo na ten moment biegam w jakiejś bluzie ;-)bo w złych miejscach sprzedajecie ;]. Mi koleś z wioski stalkerów w kordonie skupuje towar po dużo wyższych cenach niż inni (nawet artefakty zmiast 3000 daje 4200 ;]) a sprzedaje rzeczy taniej niż są w inwentarzu. Szkoda ze beryla u niego nie widziałem. Tego armora ma sidorowicz ale to scierwo z 12k z inw robi 21 ;o. Mi tam gra sie miodnie ;p. Spodziewałem ze bedzie więcej bugów a gra mi jak na razie tylko raz sie wysypała. Jutro zarzuce fajnymi skrinami ;p. A btw fajny jest tekst: "szkoda ze nie umarłem przy narodzinach" :lol: Edytowane 19 Września 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Albo teksty typu: "Odpuść broń,nie bądź fletem." lub "Muszę rozluźnić zwieracz. Uffff... już po wszystkim" ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Co do strzelania snajperskiego, to ja właśnie to lubię. Za każdym razem trzeba wyczuć ile ponad cel trzeba mierzyć aby trafić tam gdzie się chce. No i mała rada. Jeśli nie jesteś pewien czy się wstrzelisz, celuj wyżej i zniżaj. Wtedy za którymś razem zdejmiesz HS'a. A tak to trafisz w korpus i cel się obrazi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Troche z innej beczki, ale także w klimacie STALKERA http://pl.youtube.com/watch?v=3a11hGqYYd0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Do LPKorn3324 Gram na wersji 1.504. Przewodnik na bagnach działał normalnie, co do innych to nie wiem, ale dzisiaj wytestuje to dam znać. Co do bloodsuckerów to bardzo mnie zdziwiłeś. Ja pierwszy i jak dotąd jedyny raz walczyłem z bloodsuckerami(dwoma) w levelu "Magazyny wojskowe". Do Bogos Z cenami u handlarzy to jest absurd. Pamiętam że za ściętą strzelbe dostałem kiedyś tylko 20RU. :mur: Do yuucOm Chodzi o tą wioskę stalkerów zaraz przy bunkrze Sidorowicza? Jeszcze tak wracając do cen to ja tam czegoś nie rozumiem. Dlaczego płaci się więcej niż wynosi cena podana przy towarze? Np. byłem wczoraj u Sidorowicza. Patrze ma dwie kamizelki Beryl(chodź 5 min. wcześniej nie miał ani jednej :wink: ). Cena 12500RU. Po przeciągnięciu w to górne okno cena zmieniła się na 21250RU. WTF? :shock: Doliczają jakiś 50% podatek? Dwa pytanka do bardziej doświadczonych graczy: Jest jakiś lepszy kobinezon od Beryla? U którego handlarza można kupić lub gdzie zdobyć amunicje(najlepiej przeciwpancerną :rolleyes: ) do IL86 lub TR301? Na koniec jeszcze historyjka z serii Absurdy w Stalkerze. Pewnej ciemnej nocy miałem okazje stoczyć pojedynek 1Vs1 z innym Stalkerem. Nie byłoby w tym nic ciekawego gdyby nie to, że dysponowałem tylko zwykłym pistoletem a mój przeciwnik bronią znacznie większego kalibru. Ukryłem się za jakimś złomem i obrałem taką oto strategie: wychylenie, wystrzelenie całego magazynka, ukrycie się, reload. Po 3 celnie wystrzelonych magazynkach o pojemności 13-stu naboi wreszczcie udało mi się zabić gada, ale czy 39 sztuk amunicji w klate to troche nie za dużo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 S.H.A.R.P.E.R. textures - 1 of 3 - NPCs-Monsters (1.0) http://stalker.filefront.com/file/SHARPER_...;94037#Download S.H.A.R.P.E.R. textures - 2 of 3 - Items-Weapons-Vehicles (1.0) http://stalker.filefront.com/file/SHARPER_...;94054#Download S.H.A.R.P.E.R. textures - 3 of 3 - Walls-Ground-Windows (1.0) http://stalker.filefront.com/file/SHARPER_...;94055#Download Fair Trade (1.0b) http://stalker.filefront.com/file/Fair_Trade;94029#Download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) Nie. Chodzi o baze stalkerów zaraz za mostem w kordonie. Tam koleś ma kapitalne ceny chociaż na poczatku też miał słabe. Ja odniosłem wrażenie ze im wiecej u niego sprzedeje tym on ma tańsze ceny :o. Jedyny problem to wracać do kordony i jemu wszystko opylać. Cieżko sie wraca ja sie jest przeciążonym ;]. Szkoda ze artefakty i upgrade armora nie zwiększają wagi przy której nadal postać może korzystać ze sprintu... Od beryla jest mnóstwo lepszych kombinezonów chodź by Seva ;p Tutaj znalzłem coś takiego: How expensive or cheap items are at traders depends on a few things: 1) How far you are in the story. 2) How much you've ranked up. 3) How friendly you're with that traders Faction. 4) If you've joined that Faction. Więc jednak ceny zależą od kilku współczynników. Ja mimo ok 20-25h gry nadal jestem w stalkerach doperio (delektuje sie grą ;p) i pewnie dlatego najlepsze ceny mam właśnie w bazie stalkerów. Edytowane 19 Września 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 modów jeszcze nie sprawdzałem :] działa wam mod na zwiększenie udźwigu? bo u mnie gra się wykrzacza przy użyciu byle jakiego moda który zwiększa pojemność naszego plecaka. patch 1504 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 S.H.A.R.P.E.R. textures - o ile w wypadku ShoC było to bardzo potrzebne to w CS już raczej nie bo tekstury już są w zajebistych rozdzielczościach a po tym modzie wyglądają po prostu słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...