Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

nie nie nie :cry: :cry: :cry: plakac mi sie chce, wlasnie obejrzalem tego trailera :cry: co oni zrobili z tej cudownej gry, jezu, poprostu zaraz sie rozbecze. to jest straszne. zrobili z tego jakies gowno :cry: nie, nie moge pisac. pozniej dokoncze :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No myślę, że to w formie żartu. To co się dzieje podczas potyczki na schodach wieży...

...fff...

W wysokiej rozdzielczości ten materiał poprawiłby znacznie wrażenia. Jestem o tym przekonany.

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi Ci o mojego posta to nie jest to zart :( niestety. bylem zrozpaczony jak obejrzalem ten najnowszy trailer. nie chodzi mi o grafike, bo leje na grafike w przypadku stalkera, chociaz i tak jest bardzo ladna, chodzi mi ogolnie o rozgrywke. Boze co oni zrobili, to juz nie ten stalker jakiego moglismy ogladac na poprzednich trailerach. Mam podac przyklady? prosze bardzo: bronie-WTF? co to ma byc, paintball? kalasz strzela/halasuje jak pistolet na kuleczki plastikowe, caly magazynek na raz a bron lekko drzy. Wczesniej zrobili to o niebo lepiej, kalasz mial fajny dzwiek i ladnie nim rzucalo, a tu? WTF. pozostale bronie tez jakos dziwne odglosy wydaja w tym filmiku. Kolejna rzecz, czy oni pogorszyli AI? bo troche sie dziwnie zachowuja teraz przeciwnicy. ogolnie jakas siekanke z tego zrobili ala unreal albo quake (oczywiscie nic do tych gier nie mam), kompletny arcade widac na tym filmiku. Co z fizyka? miala byc duzo bardziej zawansowana niz ta z hl2, owszem zarowki da sie rozwalic, lapki sie ladnie bujaja po strzale, ale jak upadaja ciala?? zgroza. Wydaje mi sie z THQ dalo liste zmian dla programistow do wprowadzenia, zeby dzieciakom sie przyjemniej i latwiej gralo. moze sie myle co do tego filmiku (moze to tylko pozory), ale jestem bardzo rozczarowany, szlak trafil taki ambitny projekt pelny nowatorskich rozwiazan. jestem pewny ze placki z thq maczali w tym palce. nie takiego stalkera widzielismy na poprzednich trailerach. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, zobaczymy co z tego będzie. Też liczyłem (a raczej marzyłem) na wielką przestrzeń z małą ilością przeciwników - klimat! Ale to się nie sprzeda, mainstream chce strzelać i będzie strzelać. Odgłosy - w nowym Doomie też były beznadziejne, a ludzie grali (mnie się podobał hehe).

Będzie dobrze. Przynajmniej wyjdzie ;)

EDIT:

Literówka.

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

No to ja nie musze napisać posta bo to co bym napisał było by tym samym co w dwóch posty wyżej :wink: A zapowiadało się tak pięknie :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam prosbe, niech ktos poda normalne linki bo te to jakis cyrk z downloadem. Czuje sie jak alicja w krainie czarow przeciaskajac sie przez te wszystkie mozaiki szukajac czegos ala "download" :mur: albo czekac 20 minut, napewno jest jakies zrodlo typu gamershell....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No faktycznie te linki sa spoko tylko jak ktos ni-kuta po angielski jazyk to kapota :/

Co do samej gry to faktycznie mogli sie troche bardziej postarac urzeczywistnic dzialanie broni

troche mnie rozsmieszylo prucie 2-3 magazynkow do znikajacego mutanta :/ typ Arcade

ogolnie jest niezle ,te ciala upadaja calkiem przyzwoicie , fajne jest rowniez oswietlenie

przydal by sie jakis wyciek wersji beta z E3 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co wy macie do broni. Odgłos AK jest dokładnie taki sam jak sprzed 2 lat z trailerów więć możę ktoś głuchnie ;) ? Ładowanie w bloodsuckera 3 magazynków hmmm a co miał koleś robić? To jest jakiś karabin z tłumikiem i trzeba sporo wpakować takich pocisków żeby rozwalić potworka. O a.i. sie nei wypowiem bo za mało widać na tym trailerze podobnie o fizyce, której tutaj praktycznie nie ma. Trezba poczekać na jakąś dobrą jakość bo na tej sporo żeby albo jest zwyczajnie słabo widocznych (grafika) albo i stwarza wrażenie słabszego materiału właśnei ze wzg na jakość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale czemu ak ma uproszczone ladowanie jak w cs (luski leca ci w twarz), smiech na sali :lol2:

szkoda, zapewne tego juz nie poprawia.

Ja licze na wspanialy tryb mulit , lepszy niz w bf2 i bardziej klimatyczny.

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z pewnoscią jestem nią bardziej zaaferowany niż wszyscty ale w przeciwieństwie do wielu ludzi zachwuje spokój i rozwagę a nie płączę jak małe dziecko z krzykiem: "beeeee mieli MI dać to a tego nie dadzą beee nie podoba mi się beee wszyscy musiecie powiedzieć że jest zła gra bo mi sie nie podoba bo mam taki kaprys beeee" ...

wiesz, jesli Twoj post jest skierowany do mnie to nawet nie bede tego komentowal.

odglos ak nie jest taki sam jak na poprzednich trailerach, i nie mam problemow ze sluchem. "To jest jakiś karabin z tłumikiem i trzeba sporo wpakować takich pocisków żeby rozwalić potworka" na jakiej podstawie tak sadzisz? nie wiesz co to za bron, nie wiesz jaki damage moze zadac, nie wiesz ile HP ma bloodsucker, wiec wyszlo maslo maslane. imho wyglada to jakby bloodsucker byl w tej grze jakims bosem. "podobnie o fizyce, której tutaj praktycznie nie ma", dokladnie o to mi chodzi, kawalek rozgrywki i wlasnie.... gdzie jest ta fizyka, czy moze to co widzielismy kiedys na filmikach to bylo pokazanie paru miejsc z gry gdzie taka fizyke mozna zobaczyc i wykorzystac a na cala gre takich miejsc bedzie doslownie kilka. "Trezba poczekać na jakąś dobrą jakość bo na tej sporo żeby albo jest zwyczajnie słabo widocznych (grafika) albo i stwarza wrażenie słabszego materiału właśnei ze wzg na jakość" wiesz, ja potrafie odroznic zawartosc materialu od jakosci kopii w jakiej zostal pokazany. jak juz mowilem, grafa mi sie podoba (tego nie zepsuli) wiec ja juz nie musze tego ogladac w lepszej jakosci. zanim obejrzalem ten trailer moglbym lac w morde za zle slowo na temat stalkera ;) zakochalem sie w tej gierce, wiec teraz wiesz dlaczego moj post wygladal jak wygladal, bylem i jestem bardzo rozczarowany.

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejżałem ten filmik z e3... i gdyby nie ta komentująca babka (na lsd była czy co? ) to bym powiedział że się przyjemnie oglądało :] ale oceniając to co widziałem to stwierdzam ze trailer daje radę :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hydro czy ja dobrze rozumiem, Ty traktujesz gry jako sport?? :D zaliczasz jedna za druga tylko dla zasady, zeby zaliczyc i odhaczyc kolejna pozycje na liscie ?? dziwni sa ludzie na tej planecie, a niektorzy mi to mowia

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hydro czy ja dobrze rozumiem, Ty traktujesz gry jako sport?? :D zaliczasz jedna za druga tylko dla zasady, zeby zaliczyc i odhaczyc kolejna pozycje na liscie ?? dziwni sa ludzie na tej planecie, a niektorzy mi to mowia

Traktuje je jako rozrywke domowa jednoosobowa :) Mam swoj rodzaj gier,,w ktory gram i tylko jego sie trzymam.Stalker do nich nalezy i porownalem go z Crysisem,ktory to jak narazie wydaje sie o niebo lepszy od Stalkera,a nawet o 2 i pol nieba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwny ten filmik.Powiem tak,do Crysisa to to nie ma polotu,ale pewnie i tak to skoncze dla zasady,ze to hicior :P

Mają ukazać się w tym samym czasie. Stylistycznie będą się różniły znacząco ale jeśli chodzi o jakość to będą trzymały podobny, bardzo wysoki poziom. Ba, będą musiały.

Coś w klimacie.

Dołączona grafika

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Traktuje je jako rozrywke domowa jednoosobowa :) Mam swoj rodzaj gier,,w ktory gram i tylko jego sie trzymam.Stalker do nich nalezy i porownalem go z Crysisem,ktory to jak narazie wydaje sie o niebo lepszy od Stalkera,a nawet o 2 i pol nieba :)

Hydro przechodził HL EO 7 h więc raczej nie grał żeby zaliczyć :P

No i lepiej tutaj tak nie pisz bo się ludzie doczepią, że jak ty możesz oceniać gre której jeszcze nie ma.

Grafa na trailerze jest ok ale czy będzie grywalna tego się po trailerze nie da ocenić więc poczekamy zobaczymy.

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i lepiej tutaj tak nie pisz bo się ludzie doczepią, że jak ty możesz oceniać gre której jeszcze nie ma.

Masz racje,w koncu to ja wszystkim mowie,zeby nie oceniali gier na podstawie filmikow czy dem a sam tak robie,sory moj blad :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ilość amo która została wpakowana w bloodsuckera ( tego zombiaka ) śmieszy :lol:

bardzo tego nie lubie osobiście kiedy niemozliwościa jest zeby delikwent chodził on dalej atakuje :/

giwery imo powinny miec moc budzić respekt a amo do nich powinno być pozadanym dobrem które nie wystepuje za często, inaczej bedzie tak śmiesznie jak w fear ( przy całej sympatii do tego tytułu ) gdzie częstszym meblem od biurek i krzeseł są apteczki i składy amunicji ...

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje,w koncu to ja wszystkim mowie,zeby nie oceniali gier na podstawie filmikow czy dem a sam tak robie,sory moj blad :P

To sie chyba nazywa hipokryzja :)

A tak wogole do 2007 to jest jeszcze troche czasu wiec sporo sie moze zmienic, mam tylko takie przykre uczucie ze te zmiany wcale nie ida ku lepszemu ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QQrydza,screen nr 2 (od lewej) przypomina mi pewne miejsce w ZG.Bardzo klimatyczne zdjecie.Chyba sie tam przejde kiedys jak bede mial czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi