michalak Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 30k w 3dmarku01 życze kolegom. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 i ja rowniez zycze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i zebysmy w przyszlym roku nie musieli tutaj spedzac sylwka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 No to Panowie korzystajac z okazji ze u kumpla necik jest zycze Wam sensownych pytac i takich odpowiedzi, lasek na forum zebyscie mieli sie do czego slinic :) bezawaryjnych kompow, niskich cen, super wyników w testach, kasiury jak lodu, a przede wszystkim ZDROWIA, a o reszte sami sie martwcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 a ja bylem na dworzu se poogladac itd... patrze radiowoz stoi na zapalonych swiatlach znaczy sie syrenach to podszedlem blizej posmiac sie... jacys hooligani zaczeli petardami w nich zucac...( oczywiscie pod wplywem uzywek) wyszli policjanci i zlapali jednego a reszta ( okolo 20 z dziewczynami ze 35) ruszyla w ich strone i zaczeli wyzywac i szarpac sie z policjantami... nagle podjechalo ni z tad ni z owad z 5 radiowozow przyjechalo i zaczeli lapac tych najagresywniejszych... pozniej podjechalo jeszcze ze 3 i razem bylo 9... nawet dziewczyny te bardziej agresywniejsze lali palami po nogach... oczywiscie stalem sobie patrzalem i podchodzi jeden z tej brygady i pyta: - masz ognia - ne ne pale - qrvva dawaj albo zaraz wpie... - czeka wezme od tego kolesia... poczym zwialem do domq... PS wsiskiego naj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 eeeee to sie nie nudziłeś 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 eeeee to sie nie nudziłeś 8):arrow: ... i to bardzo sie nudzil :D bartool - a pozniej Cie mama do szkoly obudzila? nie no zart ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja tam po 5 piwkach [5x0.5l] jestem heh jest faaajnie WSHYSTKEIGO NAJLEPSHEGO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 nie bede oryginalny....WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ...juz wrocilem do domku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Nudzi Wam się... Siedzieć na forum LOL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 eeeee to sie nie nudziłeś 8):arrow: ... i to bardzo sie nudzil :D bartool - a pozniej Cie mama do szkoly obudzila? nie no zart ;) hehe ;] jednak sie nie nudzilem ;] bylem z qplem we dwoch bysmy mu naje... ale wtedy albo reszta jego kolegow albo paly by nas zgarnely za pobicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 burp ;] Idę po nqstepnego żywca ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 żałosne: ile to wypiłem i jak fajnie było gapić się w monitor... eh, wpadłem na chwilę żeby na pap.pl zobaczyć ilu ludzi nie ma już rąk... Wszystkiego najlepszego w nowym roku, ode mnie i od ekpiy Mod 4 [dot] Us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 jajs eestem! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 heheh, troche już późno, ale ja życze happy new roku :wink: , mimo tego że już póno, a mi w głowie zament, i kręciek pozostał. :D HEHEH znowó jak co rokó się z każdym pokuciłem, na pięc minut i zarazem pogodziłem na cały rok (i tak co roku) :wink: bkle ble ble ble ble ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hehe :) No ja byłem nieco przez.. i nieco po (koło 2 moze wczesniej) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja wciąż jestem ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 czy minis ei wydaje czy zegar na forum troche sie spirszeszy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 JA JESTEN NAWALONY JAK PROSIALK :> HUEHUEHUEH ZA DYÓŻ WÓDKI ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Wszystkiego naj.........!!!!!!!!! O tej godzinie siedziec na tweaku(??????????)zreszta ja tez to robie :D Zeby kompy dobrze sie krecily w tym 2004!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Jestem o każdej porze dnia, a czemu miał bym nie być :D Patrze przez okno to jeszcze petardy latają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Właśnie wruciłem i juz kontaktuje. dobrego kręcenia w 2k4 r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Hehe, chyba nikogo juz nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 jak nie ma jak ja jestem i bylem :) jestem tu od 0.00 :) heheheh wszyscy wala w kimono po imprezach :) tytlko dzieln ioverclockerzy twardo siedza na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Hehe, chyba nikogo juz nie ma :Djak to nie ma :D swietujemy dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Hehe, chyba nikogo juz nie ma :Djak to nie ma :D swietujemy dalej :D Z tym świętowaniem to u mnie kiepsko jakoś - nawet szampana już nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Hehe, chyba nikogo juz nie ma :Djak to nie ma :D swietujemy dalej :D Z tym świętowaniem to u mnie kiepsko jakoś - nawet szampana już nie mam :(uuuu to nieciekawie :? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Hehe, chyba nikogo juz nie ma :Djak to nie ma :D swietujemy dalej :D Z tym świętowaniem to u mnie kiepsko jakoś - nawet szampana już nie mam :(uuuu to nieciekawie :? :DAle za to wcześniej było ciekawie :D No i jak w końcu się prześpie, to później też będę miał "ciekawie" ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ta, poranek to nie bedzie ciekawy... ale przy łożku pierwsza pomoc juz stoi :D Pozdrowka i wsio najlepszego for ALL!:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Dlatego właśnie postanowiłem nie kłaść się spać przez najbliższe kilka dni :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 bylem, jestem, bede heh ... ktoś spał w ogole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...