Dr.Stan Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ostatnio wpadłem na pomysł aby bić rekordy jak najmniejszych temperatur przy starcie kompa. Dziś udało mi sie swój rekord pobić. Temperatura proca wyniosła 11 stopni, w budzie 10 stopni. Obudowa zamknięta, temperatura w pokoju 14,5 stopnia. Powiem wam, że toszke zimno, ale w bluzie da sie wytrzumać. :D Jutro zdejme bok obudowy i bardziej otworze okno. Wtedy zapodam screena z AIDA32. Wiele sie chyba nie zdąży nagrzać przez minute. Tak więc otwierajcie okienka i bijcie rekordy. Screeny mile widziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 panie daj pan spokoj hehehe :-D u mnie wszystko zamkniete, wyciszone - komp pelen gąbki, w pokoju ~23st w budzie wiecej w koncu radek tam mieszka ;-) na palomino @ 1580MHz bedzie ~40* ... zalman alcu7000 robi na low .. i dziala :-D elegancko :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Podejrzewam, że na tym forum znajdzie się pare osób co będą miały niższą temperaturę po 10h Prime95 niź Ty podczas startu systemu z otwartymi oknami i bokami obudowy. No, ale to tak na marginesie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 tia np berkut :D -20 pare :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ja wczoraj przy otwartym oknie mialem MB 6, CPU 27 stopni (bo odczyt z diody klaie okolo 12-15 stopni :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 otwarta.obudowa..(okno.zamkniete).CPU.jak.w.podpisie:22.stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Tylko pamiętajcie, mówimy jedynie o najniższej temperaturze zaraz przy starcie systemu. Mój proc to później dochodzi do max. 27 stopni. Ale długo trzyma na niskiej jeśli nic ciężkiego nie robie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Wczoraj u kumpla na A 2,6 na WC z CPC 16C, dzisiaj bedzie lepiej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czlowieku - ttu sa tacy co maja chlodzenie freonem i na starcie maja -30 wiec raczej nie wypali :) Chyba ze wezmiesz pod uwage tylko coolery ew. WC, WTEDY TO MOZE MIEC SENS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja z chlodzeniem wlasnej konstrukcji mialem 15 stopni, w pokoju okno zamkniete, scianka obudowy musi byc otwarta. Jakbym otworzyl okno pewnie byloby ponizej 10 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a na pobije wszystkich w biosie po starcie powyzej 100 stopni, tak na oko bo miernik juz szalal na procku rozjechaly sie troche te gumode podkladki ale proc zyje i chyba nawet sie ladnie wygrzal powodem tej temp bylo zle zalozone FC nie dolegalo do jadra ale ok 1-2mm dalej byla -30 stopni wiec sie nie spalil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Heheh ja mam ponizej 10 C prawie zawsze przy pierwszym starcie kompa - nawet przy zamknietej obudowie i grzanym pokoju :D (czujniki Abita roxxx! :wink:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ja musialbym sobie kostki lodu do zbiorniczka wyrownawczego powrzucac zeby zbic temp na starcie. Tak czy owak mam 26*C uwzgledniajac blad pomiarowy abita to 23*C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a na pobije wszystkich w biosie po starcie powyzej 100 stopni, tak na oko bo miernik juz szalal na procku rozjechaly sie troche te gumode podkladki ale proc zyje i chyba nawet sie ladnie wygrzal powodem tej temp bylo zle zalozone FC nie dolegalo do jadra ale ok 1-2mm dalej byla -30 stopni wiec sie nie spalil To dziwne lekko, bo ja na durniu 600@9xx mialem 137 C i jakos podkladki mi sie " nie rozjechaly ". twarda sztuke mam :D Powod - wylaczony wentylator przez jakies 20 min :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Podejrzewam, że na tym forum znajdzie się pare osób co będą miały niższą temperaturę po 10h Prime95 niź Ty podczas startu systemu z otwartymi oknami i bokami obudowy. No, ale to tak na marginesie ;) prawda prawda, tylko co to za dyscyplina... heh ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja mam bartka 2500+ i na dzien dobry mam 45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 musiesz miec zle zmocowany cooler bo troche za wysoka temp. ja na cpc przy starcie patrzac w biosie mam 26*c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Heheh - niezły temat :P w mroźny dzień, gdy bawiłem się w bicie rekordu oc: NB: -2 CPU: 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Nieźle na dzien dobry 45 stopni 8O Ja mam podobnie jak kolega Proximo dokładnie 23 stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja mam 27*C na Xp'ku 1700+ bez otwierania okien itp :D niektorzy na prawde zaczynaja sie nudzic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 moze to glupie pytanie, ale oco chodzi w tym temacie ? czy tu jest jakis ukryty sens, czy to ta swiateczna nuda ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 moze to glupie pytanie, ale oco chodzi w tym temacie ? czy tu jest jakis ukryty sens, czy to ta swiateczna nuda ?:Dchyba niektórym się nudzi i zakładają nowe tematy ten jest otym kto ma niższą temp po włączeniu kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...