Eclipse Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Witam Jakies dwa miesiace temu kupilem na WGK ten dysk i od samego poczatku sie jakos dziwnie zawchowuje. Jestem ciekawy czy moze ktos z was mial cos podobnego. Chodzi o to ze podczas wlaczeniea komputera zawsze uruchamia sie check disk. Mam win xp a dysk jest podzielony na partycje w taki sposob: 1. Systemowa 5 Gb fat 32 2. 32 GB NTFS 3. 42 GB NTFS 4. 30 GB Fat 32 5. ostatnia partycja jest malutka ma 2 giga i jest na facie 16 jest na niej swap i temp od systemu i internetu Problem powatarza sie zawsze przy uruchomieniu kompa. Macie moze jakies pomysly chodzi mi glownie o to czy takie cos moze byc przyczyna reklamacji bo gdy zaposcilem program diagnostyczny sea tools chodzil chyba caly dzien ale na koniec napisal ze dysk jest sprawny i zadnych bledow nie znalazl dodam tez zew jak czasmi pojde z dyskiem do kumpla to oczywiscie moje partcjesie u niego sprawdzaja sie macie jakies pomysly?? z goru wielkie dzieki i blagam nie piszcie ze trzeba bylo kupic dysk firmy X a nie baraca bo to nic do sprawy nie wniesie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ja bym utwożył jeszcze raz dla pewności partycje na nowo i zapodał jakiś systemik najlepiej xpsp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Przeleć dysk pod windows check disk'iem i Nortonem. ...i partycje ze swap przenieś za systemową (będzie szybciej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweeper Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Eclipse masz moj namiar gg-3415817 i zglos sie jak mozesz albo zostaw swojego maila, mam taki sam problem moze razem go rozwiazemy bo to raczej nie wadliwy dysk:(). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 miałem podobne problemy z dyskiem ale okazało sie ze to jedna z kostek RAM-u sypała błedami, wyszło jak potraktowałem ją memtest86 8) proponuje jeszcze zapodać HDD Regenerator 1.3X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Bylo tak od podzielenia partycji i zainstalowania systemu? Czy po jakims resecie i nie dales programow wykonac testu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Nie nos dysku. Kup sobie mniejszy, na ktorym bedziesz kopiowal dane od kogos. Troche bez sensu jest ryzykowac taka mase danych, a nie od dzis wiadomo, ze dyski zle znosza podroze, roznice temperatur, pola magnetyczne i tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 przedewszystkim skonwertuj partycje fat 32 na ntfs; a najlepiej zaloz partycje od nowa koniecznie przy uzyciu programiku seagate; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...