blueangel Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 mam problemik niestety nie moge ogładać połowę moich filmów objawy to zielone tło na samym poczatku odtwarzania i potem róznego typu krzaczki zarówno na vplayerze jaki wmplayer (działa sie tak np z liga niezwykłych dżentelmenów, 25 godzin , Lothr 2, ale terminatr 3 chodzi ładnie .Czy to wina dekoderów czy czego mam zainstalowanego dvx400 , directshow pack , wogole w h... tego mam ale kurde nie moge ogladac :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 ja instaluje tylko sterowniki do media playera - wmpcdcs8.exe i ffdshow (do divx) - ffdshow-20030927.exe no i oczywiscie sterowniki audio - ac3filter_0_70b.exe i wszyściutko działa bez problemów. Najlepiej odinstaluj wszystkie sterowniki i spróbuj tych co ja mam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 mam problemik niestety nie moge ogładać połowę moich filmów objawy to zielone tło na samym poczatku odtwarzania i potem róznego typu krzaczki zarówno na vplayerze jaki wmplayer (działa sie tak np z liga niezwykłych dżentelmenów, 25 godzin , Lothr 2, ale terminatr 3 chodzi ładnie .Czy to wina dekoderów czy czego mam zainstalowanego dvx400 , directshow pack , wogole w h... tego mam ale kurde nie moge ogladac :x Tekie głupie pytanie, ale muszę je zadać, bo kiedyś jechałem przez cały kraków, żeby "usunąć usterkę": masz głębię koloru ustawioną na 32 bit? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 tak na pewno sprawdzałem troche to jest dziwne bop czesc filmów działa dobrze a czesc żle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Sprawdz drivery, a u innych te filmiki, ktore dzialaja zle u Ciebie, chodza dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 tak u kuzyna chodza bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Wyp*** wszystkie smieci zwiazene z DivX, xVid i inne i zainstaluj pakiet K-Lite Codek Pack 2.03f.. uzywam go od dawna i nie mialem problemu z zadnym filmem... no chyba ze film byl skopany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Ja proponuje wywalić wszelkie kodeki, kodek packi i inne tego typu badziewie. Następnie poczytać ten artykuł: http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 zastosować się do zawartych w nim porad i oglądać normalnie filmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Wyp*** wszystkie smieci zwiazene z DivX, xVid i inne i zainstaluj pakiet K-Lite Codek Pack 2.03f.. uzywam go od dawna i nie mialem problemu z zadnym filmem... no chyba ze film byl skopany... Gratulacje !!! Juz dawno nie czytalem tak pomocnej (inaczej) porady :lol: Czlowieku, czy ty masz pojecie co piszesz ?? Przeczytaj to co zlinkowal powyzej Łukasz i na przyszlosc postaraj sie nie proponowac ludziom takiego szajsu, jeszcze ktos uwierzy i sie zastosuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 dobra dzięki wszystkim już sobie poradziłem wziąłem odinstalowałem wszystki kodeki zainstalowałem kodeki od kuzyna i działa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehoo Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Co do linku zamieszczonego przez Łukasza - zrobilem wszystko dokladnie jak w tym artykule. Filmy nie działają WOGÓLE ! HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Gratulacje !!! Juz dawno nie czytalem tak pomocnej (inaczej) porady Czlowieku, czy ty masz pojecie co piszesz ?? Przeczytaj to co zlinkowal powyzej Łukasz i na przyszlosc postaraj sie nie proponowac ludziom takiego szajsu, jeszcze ktos uwierzy i sie zastosuje. / || / Co do linku zamieszczonego przez Łukasza - zrobilem wszystko dokladnie jak w tym artykule. Filmy nie działają WOGÓLE ! HELP. Tak mi sie ciekawie zacytowalo :D Ja tylko napisalem, co zrobilem zeby u mnie chodzily - sposob ten dziala. Nie mowie ze to jest najlepszy, mowie ze dziala i nie wymaga przy typ zapier*** po witrynach w poszukiwaniu smieci a potem pol godzinnej zabawy z instalacja w odpowiedniej kolejnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehoo Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ja po przeinstalowaniu u siebie systemu zainstalowalem u siebie tylko najnowszy pakiet K-lite (220f) i wszystko dziala super. I mowcie co chcecie ale ten pakiet rzadzi. Moze i on odtwarza filmy nie za pomoca ffdshow tylko gownianego DIVX-a, ale u mie to rozwiazanie sie sprawdza i u wielu moich znajomych tez. Ile ludzi tyle mozliwosci. i Zadko sie raczej zdaza zeby to co u jednego jest luks torpeda u drugiego tez bylo w porzo. ile kompow - tyle mozliwosci - tak jak z ludzmi :) Pozdro dla wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Tak mi sie ciekawie zacytowalo :DPytanie tylko po co. Może ma to być początek dyskusji w stylu: "Mój kodek pack mojszy niż twojszy :wink: ". Jeden woli instalować 1,5MB śmieci, drugi 7-kilkudziesięciu MB, śmieci w postaci kodek packa (nie wiedząc dokładne co zajmuje te MB :wink: ). Możliwości jest wiele każdy musi wybrać sam co woli i tyle (zwłaszcza, że każde rozwiązanie umożliwi oglądanie filmów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...