nous Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Wie ktoś może o co w tym chodzi troche się domyślam ale może jakiś fachowiec mi to wyjaśni. Po starcie win95 wyskakuje cosik takiego: ODBC can't load the resource WINDOWSSYSTEM A i jeszcze jedno da sie jakoś naprawic działanie Internet Explorer w win95 gdy go ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ją nie chce sie uruchomic jakby czegos brakowało dzieki za odp pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ODBC to baza danych, prawdopodobnie w autostart jest jakis program, ktory go uzywa... wylacz go.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Dzięki a nie wiesz czy istnieje możliowść naprawy Internet Explorer bez reinstalki systemu? w systemi win95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A próbowałeś przeinstalować IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Problem w tym że nie bo ja nie używam IE mam Opere i to długo dlatego też nigdy sie nie bawiłem w przeinstalowanie ale chetnie sie dowiem jak to zrobic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ale głupie pytanie rany!!!! prostota nie chamstwo szacunek Budzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ale głupie pytanie rany!!!! prostota nie chamstwo szacunek Budzi!Rozwiniesz nieco tę niezrozumiałą wypowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 O ile pamietam to w Windows 95 domyslnie jest IE 4.0 - znajdz na jakichs CHIPach czy cos wersje 5.0 lub 5.5 i zainstaluj a najlepiej to 6.0 ale nie wiem, czy sie pod tym Windowsem zainstaluje i jak bedzie chodzic.. - skoro masz 95, to zakladam ze sprzet raczej jest slabiutki - mi np nie udalo sie zainstalowac Windows 95 na moim chociaz BARDZO tego chcialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 O ile pamietam to w Windows 95 domyslnie jest IE 4.0 - znajdz na jakichs CHIPach czy cos wersje 5.0 lub 5.5 i zainstaluj a najlepiej to 6.0 ale nie wiem, czy sie pod tym Windowsem zainstaluje i jak bedzie chodzic.. - skoro masz 95, to zakladam ze sprzet raczej jest slabiutki - mi np nie udalo sie zainstalowac Windows 95 na moim chociaz BARDZO tego chcialem...W win95 jest IE3. IE6 nie działa z win 95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 ale głupie pytanie rany!!!! prostota nie chamstwo szacunek Budzi!Rozwiniesz nieco tę niezrozumiałą wypowiedź? jasne ze rozwine! faktycznie mozna inaczej to zrozumiec chodzi mi o to ze tak prostej rzeczy sie nie domyśliłem pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...