Skocz do zawartości
nous

Win 95 pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Wie ktoś może o co w tym chodzi troche się domyślam ale może jakiś fachowiec mi to wyjaśni. Po starcie win95 wyskakuje cosik takiego:

ODBC can't load the resource WINDOWSSYSTEM

A i jeszcze jedno da sie jakoś naprawic działanie Internet Explorer w win95 gdy go ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ją nie chce sie uruchomic jakby czegos brakowało dzieki za odp pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile pamietam to w Windows 95 domyslnie jest IE 4.0 - znajdz na jakichs CHIPach czy cos wersje 5.0 lub 5.5 i zainstaluj a najlepiej to 6.0 ale nie wiem, czy sie pod tym Windowsem zainstaluje i jak bedzie chodzic.. - skoro masz 95, to zakladam ze sprzet raczej jest slabiutki - mi np nie udalo sie zainstalowac Windows 95 na moim chociaz BARDZO tego chcialem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile pamietam to w Windows 95 domyslnie jest IE 4.0 - znajdz na jakichs CHIPach czy cos wersje 5.0 lub 5.5 i zainstaluj a najlepiej to 6.0 ale nie wiem, czy sie pod tym Windowsem zainstaluje i jak bedzie chodzic.. - skoro masz 95, to zakladam ze sprzet raczej jest slabiutki - mi np nie udalo sie zainstalowac Windows 95 na moim chociaz BARDZO tego chcialem...

W win95 jest IE3. IE6 nie działa z win 95.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale głupie pytanie rany!!!! prostota nie chamstwo szacunek Budzi!

Rozwiniesz nieco tę niezrozumiałą wypowiedź?

jasne ze rozwine! faktycznie mozna inaczej to zrozumiec chodzi mi o to ze tak prostej rzeczy sie nie domyśliłem pozdro:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi