Goofy Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ostatni zacząłem dostawać dziwne wiadomości poprzez usługę posłaniec. CZy da się przed tym bronic bez jej unieruchomienia? Łącze sie poprzez modem i nie mam ścianki ogniowej bo niby po co jak łącze się na 12 min :) Ale to mnie zaczyna denerwowoać wirusa nie mam a system to XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Wyłacz i tak praktycznie nie korzysta się z tej usługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Z uslugi korzysta sie np. w sieci lan na akademikach i stancjach, ale w Twoim przypadku najlepiej (jak mowi sgj) wylaczyc usluge, gdyz Tobie jest zbedna. Nie ma mozliwosci filtrowania przychodzacych na nia inforacji... chyba ze mialbys wlasnego (napisanego) daemona tej uslugi.. o ile mi wiadomo, to ten z Windows jest jedynym, jaki istnieje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Dzięki w takim razie pozbęde się i problemu i zwolnie trochę pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...