Skocz do zawartości
Neo_x

Ludzie to maja nas.rane w glowach :|

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie wiem.. jak sie to czyta to chce sie plakac i smiac z glupoty tych ludzi... sami zerknijcie http://www.rudykot.pl/~fikander/wtc.htm .. Ci ludzie maja juz gOOwno zamiast mozgow w glowie :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i ludzka głupota ale co do tegopierwszego niejestem pewien A Einstein ;) Witchhunter ma(mial) to w podpisie :)

nie czytalem tego popatrzylem sobie na fotki mega LOL po prostu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w nocy mnie naszla chec przeczytania tego i przeczytalem... no przeciez to jest po*ebane jak ten gosc to przedstawia... szatanskie pasozyty, tarcz plazmowa, odparowanie WTC, ufonauci. No i przytaczajac kilka fajniejszych urywkow:

1. "Jest wysoce prawdopodobne, że wszyscy terroryści, którzy uprowadzili samoloty oraz którzy dokonali owych samobójczych ataków, zostali zwabieni przez UFOnautów obietnicą, że w ostatniej chwili UFO uratuje ich przezd śmiercią poprzez teleportacyjne wydobycie ich z rozpadających się samolotów."

2. "rezultacie podobnego terroryzmu zmanipulowanego przez UFO zapewne zginął prezydent USA, John F. Kennedy, oraz przywódca murzynów Martin L. King"

wiecej mi sie nie chce wymieniac bo zygac juz mi sie zachcialo

p.s. Pawelec_x przestan mnie szpiegowac ;) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No comment...

(albo jednak skomentuje...)

Zastanawiam sie czym na codzien zajmuje sie ten kretyn ktory to pisal. Pewnie szuka kosmitow razem ze Strefa11 albo Al-Queid'y [nie wiem jak to sie pisze] w Klewkach :P)

Normalnie strach sie bac spotkac takiego na ulicy...ze tez nie moga ich wszystkich pozamykac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no qrcze może ten koleś co to pisał robił sobie poprostu jaja, bo mi się nie chce wieżyć że można być tak głupim żeby to napisać. Nie no ludzie to napewno jest dla zwały :lol: :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fragment :

"Jak to możliwe, ze po zawaleniu się tak olbrzymiej budowli po srodku jest jakby krater (średnicy około 40 metrow) siegajacy jego fundamentow? To kolejny dowod na to, ze ten budynek tez został odparowany przez pojazd UFO."

To kolejna sprawa dla Archiwum X...... odparowania budynków

:lol: co za artykuł :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi