Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ja nie wiem.. jak sie to czyta to chce sie plakac i smiac z glupoty tych ludzi... sami zerknijcie http://www.rudykot.pl/~fikander/wtc.htm .. Ci ludzie maja juz gOOwno zamiast mozgow w glowie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 doszedlem do tego, jak gostek opisuje, ze UFO zaczelo plazmowo spalac wtc i przestalem czytac :? trzeba byc niezlem debilem..... wtc sie przeciez zawalilo bo rozgrzane paliwo doszlo do stelazu i go uszkodzilo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 lol i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hehe hyba sie tobie nudzi neo i nie masz czego szukać w sieci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Mnie się tego nawet czytać nie chce po tym jak zobaczyłem obrazki, jak ktoś kiedyś powiedział: "Są dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i ludzka głupota", nie wiem czy dokładnie przytoczyłem cytat, ale wiecie o co chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Szatańskie pasożyty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Są dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i ludzka głupota ale co do tegopierwszego niejestem pewien A Einstein ;) Witchhunter ma(mial) to w podpisie :) nie czytalem tego popatrzylem sobie na fotki mega LOL po prostu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 dziizaaas, nawet tego nie przeczytalem, zdjecia mi wystarczyly za dowod głupoty, tych chorych kretynow ktorzy z ludzkiej tragedii, robia jakby komiksowe historyjki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 w nocy mnie naszla chec przeczytania tego i przeczytalem... no przeciez to jest po*ebane jak ten gosc to przedstawia... szatanskie pasozyty, tarcz plazmowa, odparowanie WTC, ufonauci. No i przytaczajac kilka fajniejszych urywkow: 1. "Jest wysoce prawdopodobne, że wszyscy terroryści, którzy uprowadzili samoloty oraz którzy dokonali owych samobójczych ataków, zostali zwabieni przez UFOnautów obietnicą, że w ostatniej chwili UFO uratuje ich przezd śmiercią poprzez teleportacyjne wydobycie ich z rozpadających się samolotów." 2. "rezultacie podobnego terroryzmu zmanipulowanego przez UFO zapewne zginął prezydent USA, John F. Kennedy, oraz przywódca murzynów Martin L. King" wiecej mi sie nie chce wymieniac bo zygac juz mi sie zachcialo p.s. Pawelec_x przestan mnie szpiegowac ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ja.powiem.tylko."BUEHEHHA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buahaha takich ludzi to zajebac :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ciup ;P n/c kazde zdjecie z jakims paskiem to od razu ufo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zdjecia sa fajne, ale reszta jest do (|) ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 No tak. Już od dawna podejrzewałem, że wszystkiemu winne są "szatańskie pasożyty" oraz "niewidzialme ufo z piłą plazmową" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 No comment... (albo jednak skomentuje...) Zastanawiam sie czym na codzien zajmuje sie ten kretyn ktory to pisal. Pewnie szuka kosmitow razem ze Strefa11 albo Al-Queid'y [nie wiem jak to sie pisze] w Klewkach :P) Normalnie strach sie bac spotkac takiego na ulicy...ze tez nie moga ich wszystkich pozamykac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Nie no qrcze może ten koleś co to pisał robił sobie poprostu jaja, bo mi się nie chce wieżyć że można być tak głupim żeby to napisać. Nie no ludzie to napewno jest dla zwały :lol: :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Jestem Gozer. Czy jestes klucznikiem? :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Fragment : "Jak to możliwe, ze po zawaleniu się tak olbrzymiej budowli po srodku jest jakby krater (średnicy około 40 metrow) siegajacy jego fundamentow? To kolejny dowod na to, ze ten budynek tez został odparowany przez pojazd UFO." To kolejna sprawa dla Archiwum X...... odparowania budynków :lol: co za artykuł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 A na koniec dowiadujemy sie, ze ufo piluje budynki jak marchewke. LOL, zeby mi tak budynki mojej AE podczas sesji spilowali to bym nic nie powiedzial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 a ja mysle ze ktos poprostu ma z opowiadania takich bzdur jakas kase.......no bo chyba az tak glupi nie jest!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 a mi ten link nie dziala... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Mi tak samo nie trybi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 no tak, ale o tym juz bylo na forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...