Skocz do zawartości
@pollo 7

STERYD CENTER

Rekomendowane odpowiedzi

Mam się chwalić swoimi osiągnieciami? OK .... Ostatnio podniosłem 61 kg na raz....tylko sie tam nie śmiać. Za młody jestem na "atletyckie" wyczyny :lol: . A ile wy podnieśliście (ew.podniosłyście)? Pochwalcie się swoją tężyzną. Heheh :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawde mówiąc to nie mam czasu żeby chodzić na siłke ale jak już pójde poćwiczyć to 3 serie po 10 - 60 KG , co do ćwiczeń na inne grupy mięśni to , drążek , pompki , brzuchy , na nogi jumpy etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 Lata temu, jak miałem 18 latek - waga 67,5 --> rekord 82,5kg wyciskanie; 112,5kg ciąg i 80kg przysiad... Było to po 2,5 roku porządnego treninngu, zmanie trybu życie i dość niezłym odżywianiu... :wink: ..gdyż z natury jestem wątłej budowy... 2 lata temu przerwałem ćwiczenie..ale... powoli się zbieram z powrotem i może pobije rekord z lat młodości :lol: :lol: :lol:

PS.Nie są to może super wyniki..., ale buziły podziw tych, którzy mnie widzieli w pierwszym dniu na siłowni - sama sztanga olimpijska była dla mnie za ciężka do ćwiczeń.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Pozdro 4 All...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może znacie jakąś dietę co by dobrze wspomagała ćwiczenia?? Najlepiej dla 17latka ;) :P

...aha: dobrze by było jakbyście oprócz wagi, wzrostu i osiągnięć podali też wiek (swój oczywiście :wink: ) albo zdjęcia byków, trikoli i innych takich - mile widziane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce was tu wszytkich obrażać, ale ćwiczę czasami z sąsiadem (kumpel z klasy). Ostatnio wziął na klatę (przy mnie) 106 kg ! Ma jakieś 170 cm wzrostu, nie wiem ile waży, ale na pewno nie tyle ile bierze :lol: Dodatkowym plusem dla niego jest to, że ma kuzynkę - dietetyczkę, która robi mu listę z jedzeniem, najlepszą dietą z dużą ilością węglowodanów i takich tam :D na kolacje, obiady i śniadania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz waga 92 kg i na siłke nie chodzę od roku więc nie wiem jak by było. wcześniej waga 85 (trochę się przytyło :)) i na klate miałem rekord 122,5. To po 2 latach ćwiczeń. Tak sobie myślę może by się na siłownie znów przespacerować :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciwecze od poczatku stycznia 2004, 180cm 80kg. W sumie to neiwiem jaki jest moj rekord b maxymalny naklad w domu to 73kg. Tyle biore na kalte, czy dalo by wiecej nie mam pojecia :} Musze skombinowac troche nakladu ( moze ktos z 3miasta moze tanio zalatwic ?? chetnie bym kupil bo w sklepach to jest cholernie drogie :/ )

Pozdro maniacy :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi