michas71 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Siemanko otóż mam Pentka 3 450, podkreconego bez dodatkowego chlodzenia na 504mhz. Dziwne jest to że w biosie mam ustawione 3,5x100 i wtedy jest 450mhz a aktualnie mam 3,5x112 i jest 504mhz Mniejsza o to... A wiec kupilem sobie wentylator TITAN TTC-D5TB(3) i chce go zalozyc na procka, lecz jest maly problem bo nie moge zdjac jakiegos takiego czegos czarnego co sie chyba nazywa radiator :P moge tylko zdjac taki maly wiatraczek i koniec mojej praktyki :D Jak ktos chetny do pomocy to na gg pliz, wtedy dokladniej postaram sie opisac problem :) 1369194 pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 zmien tytul topicu bo jest niezgodny z regulaminem :P a pozatym opisz dokladniej jak masz polaczony ten radiator z procesorem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Podejrzewam, ze moze trzeba go przesunac, a nie wyjac. Tak bylo z moim p 100 i amd k5 133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michas71 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 No nie wiem jak ci to wytlumaczyc... Mniejwiecej to jest taki maly wiatraczek przykrecony do takiego czegos czarnego metalowego co wyglada tak == - wiatraczek ==== - to cos do czego podczepiony jest wiatraczek i nie moge zdemontowac :D Wbij na gg najlepiej jak masz to wtedy jakos bardziej sie postaram objasnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ej a nie przechodzi taka ala zapinka przec to czarne "cos" przybatkiem to to raczne cos chyba jest ajkos przymocowane no nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 michas71, zmień tytuł tematu(przycisk edytuj w pierwszym poscie). Tytuł "Potrzebna pomoc" jest nieregulaminowy. Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 to jest coś w rodzaju zatrzasku , trzeba to coś czarne przesunąc, sam nieiwme jak to ci opisac ale przesuwaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...