DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jestem w LVL 8 mam juz ten "kawałek" zegara. Co da dalej?? Jaki jest kod tego "panela"?? UPDATE: Już doszedłem o co biega! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 nie no nie moge nic zrobic teraz - lvl12 (jesli dobrze pamieta) mam te ostatnie drzwi zl aserem i niemoge tego lasera ywlaczyb obok 123 E edit - skoncyzlem gre - zajefana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 @arnie 3 kolko dostajesz jak wyslesz o nie maila - musisz miec kartke i dlugopis - list piszesz w pokoju gdzie bylo niebieskie kolko ( w tym pierwszym ) @genghiskhan pare postow wyzej MichalP [xsrx] rozrysowal jak przejsc te usmieszki dla leniwcow - przeciez tam nie ma nic trudnego - troche samozaparcia i cierpliwosci :) @van zan chodzi ci o puzzle ? 2 kolesi trzymajacych kolorowa tarcze ? ustawisz je dobiero po tym jak przejedziesz karta magnetycza po czytniku @kamerek wlasnie chcialem odpowiedziec na twoj PW no ale widze ze sobie poradziles :P jak ktos ma linki do takich gier to niech poda - fajnie sie ubawilem i naglowkowalem ... :lol: ale usmieszki i zielona sciana rules !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Nie radze sobie z C64 - to dla mnie zabardzo zaawansowana technologia. Wpisuje "QUEST" pojawia się jakiś pokój na minitrze i co dalej?? drzwi się nie chcą odblokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 restart c64 i wpisz great Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Wpisuje, enter i qupa : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Kurde jest jakis patent na ta zielona sciane, bo juz nie moge kufa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Deredevil napisz jakie masz litery w tym pokoju co sie pojawia na kompie i w drugim tez (jak klikniesz na drzwi to ci sie pokaze drugi). Bo z nich trza ulozyc wyraz - a podobno kazdemu sie co innego pojawia. ja musialem wpisac DEAF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Już mam "HEAD" i drzwi się "otwarły". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 @daredevil masz na ekranie jakies literki - poskladaj z nich jakis wyraz - jak ci nic nie przychodzi do glowy to probuj kazdej kombinacji albo podaj tu co masz za literki - kazdy ma inne ... @wierzba25 calosci nie musisz , moga zostac 4 wolne i sciana sie poddaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 argh... wymieklem -jak otworzyc ostatnie drzwi po wpisaniu tych cyferek i wylaczeniu laserow... - mam tylko karte... EDIT kurde ze tez nie zauwazylem wczesniej ze to krzeslo da sie przestawic<lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tak btw kreda da sye po tablicy rysowac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 juz prawie skonczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jak wylączyc trzeci laser ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 mam ostatnie drzwi i 123 E,, nie qmam co robic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jak wyłączyłeś trzeci laser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 najpierw sobie 1 wylaczasz idziesz do 2 pokoju za 1 laserem srubokretem rozwalasz to urzadzenie i tniesz kable kabinerkami... potem idziesz do pomieszczenia z 2 laserem i po lewej sciana sie odsowa potem wracasz do 1 machiny wylaczasz 3 laser i wlaczasz 1... wracasz do gory i skochisz drugim wejsciem co wczsniej bylo zablokowane pod szafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 stoje czaly czas na tym 123 E ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 mam problem z tym szczuram na poczatku złapałem go do pudełka na dyskietki i co dalej robic :?: zdielem jakies płytki z sciany tam gdzie sie te klocki układa co dalje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hehhe naciskalem ale snie nie podswietlalo :) a kod mialem :) myslalem ze panel nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 wroc do pokoju gdzie po prawej jest lampa - musisz znalezc do niej zarowke i jak wlaczysz to zacznie ona oswietlac sciane na ktorej masz napisane cyfry - (musisz ja poprzesowac z gory na dol zeby wszystkich odpisac) potem tylko wklepujesz to i otwierasz drzwi kluczem znalezionym w ktorejs szafce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Skończyłem, yeyeyee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no tak ale michal sie pomylil nie wiem czy celowo w ostatniej kombinacji i nie wiem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Finito :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 A ja mam problem z farbami. 3 pokrętła są już na miejscu, dyskietka także, ale nie mogę namieszać kolorów, bo komputer coś się buntuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Mam tą kartę i po tym 123E nie mogę otworzyć drzwi bo nie mam klucza. Może ktoś pamięta gdzie on jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Mam tą kartę i po tym 123E nie mogę otworzyć drzwi bo nie mam klucza. Może ktoś pamięta gdzie on jest? Po drabinie na gore do pokoju z lampa (tam gdzie kod jest) przesun krzeslo i na lampie jest klucz Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ale to kurewskie krzesło nie chce się przesunąć!! UPDATE: Nie to krzesło :lol: UPDATE2: I'm FINISH it. 8) Tenx. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Hehe nastepne zagadkowa gra :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...