cavarr Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Wiśnia powrócił znowu w TVN-nie nowa edycja z naszym ulubieńcem w roli głównej. Czekam z niecierpliwością :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 gdzies czytalem co o tym,tylko ze to bedzie jakis program rozrywkowy ktory bedzie trwal godzinke a nie to co bylo wtedy ze biegaja za nim z kamera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jezu...znowu będe musiał wykupić pakiet wizyt u mojego psychterapeuty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jezu , jakie to jest denne, nie wiem jak ty to mozesz ogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jezu , jakie to jest denne, nie wiem jak ty to mozesz ogladac.Chyba nie za bardzo zrozumiales autora tematu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 [...] Po co wam wolność? Macie przecież telewizję [...] Buech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 coraz wiecej chlamu w TV... ilez mozna :?: i po co ludzie to ogladaja :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ja tam lubię się pośmiać :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 o czy to moze chodzi o to ze... :D gdzies w gazecie czytalem ze wisniewski ma zaprosic do swojego programu :/ :D swoich dwoch najwiekszych "zwolennikow" czyli kube wojewudzkiego i roberta leszczynskiego, aby mogli wyjasnic rozne tematy :] a i podobno ma to byc na zywo :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 o czy to moze chodzi o to ze... :D gdzies w gazecie czytalem ze wisniewski ma zaprosic do swojego programu :/ :D swoich dwoch najwiekszych "zwolennikow" czyli kube wojewudzkiego i roberta leszczynskiego, aby mogli wyjasnic rozne tematy :] a i podobno ma to byc na zywo :] :] Yeah - fakt że będę nabijał mu oglądalność ale z miłą chęcią zobaczę dlaczego się nie lubią :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 to wszytko to tylko dla kasy , kasy i jeszcze raz kasy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 to wszytko to tylko dla kasy , kasy i jeszcze raz kasy :evil:dokladnie :| bieg za hajsem i nic wiecej :| dla mnie to idiotyzm, ale ile to ma fanow :| :| :| n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 [...] Po co wam wolność? Macie przecież telewizję [...] Buech. ta "po co mózg, przecież mam dresy" cytat z jakiegoś mury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 [...] Po co wam wolność? Macie przecież telewizję [...] Buech. ta "po co mózg, przecież mam dresy" cytat z jakiegoś mury. dokladny cytat jest taki poco mi musk mam dres :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Tak czy siak trzeba miec to cos aby nawet na forum o sprzecie komputerowym poruszac sprawe jego osoby . Wisniewski to ziom jakich malo ale chcialbym zrobic taka kariere aby miec basen w domu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Wiśniewski? Wojewódzki? Leszczyński? Hmm, kto? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Hmm... jonas? *joke* ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Hmm... jonas? *joke* ;]no chyba raczej :D nie mozliwe zeby ich nie znal :? on sie polewa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Hmm... jonas? *joke* ;]Żesz ty gouomb na kasety :> on sie polewa :DPoważnie? No dobra, przyznam się, wiem - Wiśniewski ma włoski czerwone, Leszczyński białe, a Wojewódzki to befsztyk z krowy Noego podany jako polędwiczka cielęca. Zdałem? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Wiśnia powrócił znowu w TVN-nie nowa edycja z naszym ulubieńcem w roli głównej. Czekam z nie cierpliwością :twisted: Nie wiem czy to dobrze czy źle ... cóż - nie widziałem pierwszej serii, drugiej też nie zobaczę. Co do Wiśniewskiego... cóż - facet jest jaki jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 No dobra, przyznam się, wiem - Wiśniewski ma włoski czerwone, Leszczyński białe, a Wojewódzki to befsztyk z krowy Noego podany jako polędwiczka cielęca. Zdałem? :>Piątka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Wiśniewski- a ty goń, goń, goń, swego pawia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Hmm... jonas? *joke* ;]Żesz ty gouomb na kasety :> on sie polewa :DPoważnie? No dobra, przyznam się, wiem - Wiśniewski ma włoski czerwone, Leszczyński białe, a Wojewódzki to befsztyk z krowy Noego podany jako polędwiczka cielęca. Zdałem? :> hhe male sprostowanie, Wisniewski zrobil sobie update na nowy kolor wlosow, teraz ma rozowy :D, widzialem go niestety ostatnio w televizorni blech. tak czula moja babka w kosciach ze tvn znowu odwali jakis debilny program, dawno nie bylo nic specialnego na tym kanale, a polsat sie szykuje do nowego baru, wiec tez juz niedlugo znacznie zanizy swoj poziom... badz co badz jezeli Kuba wpadnie do programu to chetnie to zobacze - jak mluci Wiśniaka :) hyyhhy ghm :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 teraz na tvnie bedzie cafe camera czy cos takiego hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 teraz na tvnie bedzie cafe camera czy cos takiego hehehea co to jest :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 hhe male sprostowanie, Wisniewski zrobil sobie update na nowy kolor wlosow, teraz ma rozowy , widzialem go niestety ostatnio w televizorni blech. Boże.........chroń ojczyzne przed debilami pokroju M.W. On jest jaki jest ??? [ciach!]o prawda. Chciałem przemilczeć ten temat ale nie moge. On jest wykreowany przez media , jego sztuczne łzy i zachowania to wszystko jest w secnariuszu. No i te jego genialne rozważania nad tym jak to on miał źle bo wychowywał się bez ojca . I co z tego ??? Mało jest ludzi którzy wychowują sie bez ojca lub matki a czasem i obojga ??? <span style="color:red;">[ciach!]</span>a normalnie ciśnienie tak mi skacze jak sobie przypomnie o tym wybryku natury że już nie moge a go jeszcze na szczęście nie wiedziałem od dłuższego czasu. Myślicie że za 20 lat jak jego czas już dawno przeminie będzie sobie farbował włosy na pedalskie kolory?? albo bedzie co 5 minut płakał i żalił się pani Zosi z warzywniaka że nie miał ojca?? Może jeszcze załużmy numer SMS 7920 dla M.W przecież on taki biedny nie miał taty , trzeba mu pomóc. Według mnie M.W. to jest największa porażka SHOW BIZNESU w Polsce Kiedyś w barze (nie wiem w której edycji ani kto tam występował ) była taka scena ze jeden uczestnik wszedł do ringu z zawodowym bokserem. Oj... jakbym chciał wejść chociaż na 2 minuty z tym debilem i wtedy bym najlepiej wyraził to co czuje do tego analfabety muzycznego :evil: Na temat jego muzyki nawet nie będe sie wypowiadał bo to temat rzeka . Chociaż nie jestem specjalista od śpiewu to i tak każdy nawet ja dostrzeże to ze ten chłop po prostu tego nie potrafi robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 teraz na tvnie bedzie cafe camera czy cos takiego hehehea co to jest :?: cholera to wie na reklamowce wchodza jakies typki do pokoju i kamera jest tak niby za sciana heh a potem cos tam niedlugo w tvn..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Hmm... jonas? *joke* ;]Żesz ty gouomb na kasety :> on sie polewa :DPoważnie? No dobra, przyznam się, wiem - Wiśniewski ma włoski czerwone, Leszczyński białe, a Wojewódzki to befsztyk z krowy Noego podany jako polędwiczka cielęca. Zdałem? :> hhe male sprostowanie, Wisniewski zrobil sobie update na nowy kolor wlosow, teraz ma rozowy :D, widzialem go niestety ostatnio w televizorni blech.ja widzialem go ostatnio z bialymi wlosami :| w TVP1 chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 teraz na tvnie bedzie cafe camera czy cos takiego hehehea co to jest :?: cholera to wie na reklamowce wchodza jakies typki do pokoju i kamera jest tak niby za sciana heh a potem cos tam niedlugo w tvn.....Pewnie będzie to coś a la big brother w biurze - kolejny syf blee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...