Paszczak_PL Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Witam.Dawno mnie tu nie było ... to sie wszystko pozmieniało :) Ale do rzeczy!Stoi u mnie pod biurkiem SUN Ultra 1 z jakimś 9 gb dyskiem i chciałem przyznam się szczerze bez bicia zmienić OS-a na jakiegoś linuxika bo mi ten SUN OS juz zbrzydł...(jakos wole linux-a niz unixa) na razie ;p w każdym razie może ktoś szybko napisze z głowy albo skąds tam jakie dystrybucje sa tez na sparca...wiem ze debian jest i juz sciagam a czy cos jeszczE? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Mandrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Proponowalbym Debiana moze Gentoo, troche dluzej wydaja wersje na rozne architeORT: ORT: ORT: ktury. Dobry a wrecz swietny bedzie rowniez NetBSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 tak sprobuje chyba Debianka :) pobawimy sie...poznamy i zobaczymy :) napewno zły nie jest. 8) swoja droga jakie debian ma Xy?tj kDE i GNoME? jedyny mankament tego Suna to słaba grafika(mała ilosc kolorów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ale do żeczy Litości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 tak sprobuje chyba Debianka :) pobawimy sie...poznamy i zobaczymy :) napewno zły nie jest. 8) swoja droga jakie debian ma Xy?tj kDE i GNoME? jedyny mankament tego Suna to słaba grafika(mała ilosc kolorów) No jakies ma, zalezy od galezi, na stronie Debiana wszystko wyjasnione. Sprobuj NetBSD, fajny system a i sie czegos ciekawego mozna dowiedziec. Swoja droga nie mialbym nic przeciwko takiemu Sunowi w domku :-) Oczywiscie w przeciwienstwie do zony ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Litości...Dlaczego litości? Hmm dla bigfana moge sprzedać niekomplentne Ultra1 :-) tzn obudowa z płyta główna :-) oczywiście z prockiem.chyba nie ma grafiki :) PS.AAA sory za błędy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Sądzę, że przy tym sprzęcie, tak jak bigfan mówi, najlepsze będzie netbsd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Litości...Dlaczego litości? Hmm dla bigfana moge sprzedać niekomplentne Ultra1 :-) tzn obudowa z płyta główna :-) oczywiście z prockiem.chyba nie ma grafiki :) PS.AAA sory za błędy :) Gdyby byla karta sieciowa, pamiec to by mozna pogadac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Mandrake Jakoś mi sie nie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 A mi sie wydaje ;-) http://www.mandrakelinux.com/en/ftp.php3#others Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Karta sieciowa jest zaintegrowana :) a pamięci to chyba nie ma :( aczkolwiek na allegro jest do kupienia i nie jest w sumie droga. Mysle ze taki sprzecik do zabawy i na mały serwerek jest w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...