noose Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 mi sie system podoba :] jest on zastosowany na forum.php.pl i calkiem ladnie sie spisuje :) ParanoiK: jakbys troche pogrzebal to bys zrobil, ze nie mozna dac + za wypowiedz na oslej czy na testowym :] co to dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Trzeba jeszcze mieć czas ;] Poza tym już niedługo ma być phpbb w wersji 2.2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 phpbb 2.2 ? :] i co sie zmieni? Mniej debili na forum? :lol: ;] czy automat do kawy na oslej? ? ? :> oswiec mnie o The Evil One, doprowadz moj maly mozg do illuminacji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 http://area51.phpbb.com/phpBB22/index.php?sid= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 MeHow proponuje go nasterydowac. Moze urosnie :wink: Link do forum http://area51.phpbb.com/phpBB22/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 no na razie ucze go wyczynow z Karate Kid :> w nastepnej kolejnosci bedzie robil placki, a potem moze pizze :> tak duza jak Paranoik i jego avatark :> :> :> BTW thx za link :> ja juz taka leniwa bestia jestem, ze mi sie szukac nie chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a teges moze tak by wystawiać pozytywy jak na allegro jak ktoś komus pomoze to dostaje pozytywa za pomoc od tej osoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 bylo to juz rozwazane :? "- ja Ci wystawie lipnego posta a Ty na niego odpowiesz i mi 'pomozesz', a potem to samo w druga strone i bedzie jeden pozytyw wiecej" odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 a teges moze tak by wystawiać pozytywy jak na allegro jak ktoś komus pomoze to dostaje pozytywa za pomoc od tej osoby Po co to tak wogole ?? Jaki mialby byc sens i zamiar takich "punktow" we wszelakich odmianach ?? Czy "jara" Was az tak poziom jakiegokolwiek licznika ?? Pytam tak z ciekawosci, no offence. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 wala mnie te wszystkie liczniki, punkty i co kolwiek zostanie wymyslone. jezeli chcecie pomagac innym tylko po to ,zeby was oceniono to lepiej nie pomagajcie wogole. pomoc na forum powinna byc bezinteresowna. taka punktacja doprowadzi do podzialu na lepszych i gorszych a to doprowadzi do chorych sytuacji. obecnie jest good, bo podzial jest na userow i funkcyjnych i tak powinno zostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Nie ma sensu. Znów będzie jak z "postfuckerstwem". Miliony kombinacji by jak najwięcej mieć "pozytywów". Do piachu z tym pomysłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 no w sumie tak to tylko napisałem bo kombinujemy kombinujemy najlepiej by było jak by zadnych liczników nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 zacytuje wiec swoj ulubiony film: "ja tylko niosę pomoc" i dodam :> pod kluczyk ten topic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja tez jestem za zniesieniem licznikow . Jak widac jestem oznaczony jak "poczatkujacy" a za takiego sie nie uwazam :oops: . Na forum juz jestem od ponad roku ale dopiero od niedawna zaczalem tu cos pisac , bo przez ponad rok zdobywalem wiedze od wielu uzytkownikow . I delikatnie mowiac ma mnie roz(...)ac jak widze ze jakis lol ma ponad 200 postow i zaklada topic w stylu : wlasnie kupilem sobie Radka 9500 i powiedzcie mi w ktorym miejscu na tej karcie mam odblokowac dodatkowe cztery potoki bo nie widze zadnego przelacznika :)) (przyklad wymyslony a moze i prawdziwy) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 a teges moze tak by wystawiać pozytywy jak na allegro jak ktoś komus pomoze to dostaje pozytywa za pomoc od tej osoby Po co to tak wogole ?? Jaki mialby byc sens i zamiar takich "punktow" we wszelakich odmianach ?? Czy "jara" Was az tak poziom jakiegokolwiek licznika ?? Pytam tak z ciekawosci, no offence. Pomysly a'la Marek Pol....... mowicie ze fajny pomysl i bla bla bla, a poza tym entuzjazmem moze ktos poda jakis konkretny powod co te gwiazdki, czy pozytywy moglby by dobrego wniesc na forum. jak narazie to przycjodzi mi do glowy to ze moga byc spory typu, " ja mu bardizej pomoglem a nie dostalem gwiazdki" itp itd, albo ktos ma dwa konta na jednym zaklada temat, odpowiedz oczywiscie zna, przelogowuje sie na swoje konto odpowiada na pytanie, znowu zmienia konto przyznaje sobie pozytywa ... :wink: KICHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Teorie spiskowe masz w malym palcu RS ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Teorie spiskowe masz w malym palcu RS ?? :wink: czy ja wiem, kilka razy ktos mnie podsumowal "<span style="color:red;">[ciach!]</span>y spryciarz" :P :wink: moze cos w tym jest :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ej :( ale ja chcialem dobrze :] :] :] nie wiedzialem, ze spoleczenstwo jest tak bardzo blurp, a tak malo plóm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ludziom ciezko uzyc szukajki a tu taki pomysl... :roll: watpie zeby to pomoglo w funkcjonowaniu naszego forum nie ma licznika postow i bardzo dobrze, niech tak zostanie... jak dla mnie pomysl jak najbardziej ciekawy :wink: ale niemozliwy do praktycznego (oczywiscie zgodnie z pomyslem - bez walkow) zastosowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 a wedlug mnie pomysl z plusami calkiem okej, moglby byc podzielony na sprzet i podkrecanie, oprogramowanie, sieci i internet... powstalo by wtedy grono "specjalistow" osob od ktorych mozna sie spodziewac dobrych odpowiedzi w danej dziedzinie przydalby sie rowniez minusy, kazdy moglby przyznawac punkty dodatnie i ujemne w przypadku zlych, blednych odpowiedzi! jednego dnia, kazdy uzytkownik moglby przyznac jednego plusa i minusa, oczywiscie niewykorzystane nie przechodza na kolejny miesiac ;) w ten sposob nie doszloby do sytuacji ze mielibysmy po 1000 plusow... czy tez minusow z danej "dziedziny" prawdopodobnie taki system podnioslby rowniez poziom wypowiedzi... pomysl calkiem ok, pod warunkiem ze dotyczylby rowniez moderatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...