co3en Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 sciagnol ktos juz moze te sciagi z torrent.org.pl ?? ja juz ciagne ponad 2h i wogole nie ruszylo :? moze ktos to umiescic na jakims ftp'ie jak juz uda mu sie to pobrac ?? z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ja wlasnie sciagam ale drentwo idzie mam dopiero 6%, i tak licze ze jak seeds sie nie wylaczy to sciagne do 15:00. Co do serwerka to nie za bardzo, bo kszaczy mi się winda i nie dam rady ale jak sciągne to moge wyslac inna droga. Trzeba sie troche pouczyc bo czas mija :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jak nic sie nie schrzani do niedlugo dam ci cynk co w tych sciagach jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Pojawila sie HISTORIA na torrent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jak u kogos szybko sie sciaga ta sciaga :P z polaka to niech wrzuci na jakeigos ftp.... :( U mnie dopiero 44% :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 OOoOOooo <span style="color:red;">[ciach!]</span>a o_0 170 MB tekstu. Cale liceum w pigulce :O W tym rarze sa: Wypracowania Charakterystyki cytaty ściągi do druku epoki gramatyka lektury literat motywy pytania z poprzednich lat Jak bym mogl z tego korzystac na maturze to na bank by sie cos znalazlo :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Mozesz to na jakis ftp zapodac ? Albo wyslac na maila :> ? 25MB/5MB ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 @LoCoTe jak juz masz to podziel prosze i wyslij mi na maila luck-ass@o2.pl jak bede mial to powysylam rowniez innym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 grinch@sg1.pl plizzzzzz :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jasne, juz odpalam moj 100 Mbit 4 TB full duplex serwer na 3 tysiace uzytkownikow. Aa shit, zapomnialem haslo na roota. A na maila nie pojdzie 27 MB plik, sorry ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 DObra ziomale ja mam. Kto chce to niech da znac na maila: grinch@sg1.pl podziele pliczek na 9 plikow po 3MB i bede slal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 no nikt nie ma jakiegos serwerka gdzie mozna to podeslac. Bez sensu jest słać w takich pliczkach po 3-5MB. Taki duży ten Tweak a nikt nie ma FAK. Jak by co, to moge przesłać przez GG bo nie mogę postawić serwerka (winda się krzaczy a nie mam teraz czasu ani siły tego wszytkiego robić). więc jak by co to walcie na GG /4246432/. kto się zgłosi temu podeśle. Trzeba pomagać bliźnim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Heh troszke to jest kiepawa sprawa :D narazie poszlo do bruca ;) Moze jednak ktos udostepni jakis ftp ? To chetnie wrzuce, bo tak to [gluteus maximus] blada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ja bym to wrzucil na ftp ale na razie to mam 10% i 6h remaining :? ps. http://www.komuch.da.ru/ hehe :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 dostalem na razie jedna czesc :> czekam na reszte wrzuce na serwer, jak dostane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ok ludziska tutaj te sciagi z torenta :arrow: ftp://80.55.134.230/wazne_nie_kasowac/pol...tura_sciagi.rar pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 w koncu :mrgreen: to ja juz nie rozsylam heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 pfff, a ja wlasnie uoploadowalem na serwer :/ pfff :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ok ludziska tutaj te sciagi z torenta :arrow: ftp://80.55.134.230/wazne_nie_kasowac/pol...tura_sciagi.rar pozdro Ale marnie idzie, znaczy prawie wcale nie idzie :( <1 KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 pfff, a ja wlasnie uoploadowalem na serwer :/ pfff :> wrzucaj na serwer, z tego adresu co kolega podal idzie 1kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 http://www.bruce.linuxpl.com/inne/matura.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 http://www.bruce.linuxpl.com/inne/matura.rarNo teraz idzie jak burza ! :) A co do mojej zaginionej propozycji, naprawde nic wam w glowie oprocz sciag i streszczen ? Jak ktos przegapil, to proponowalem wypisanie ciekawych, krotkich utworow, ktore moglyby sie przydac na maturze pisemnej z polskiego (zazwyczaj takie rzeczy przeczytane z wlasnej woli, lepiej zapamietujemy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 http://www.bruce.linuxpl.com/inne/matura.rar bruce a czemu ten pliczek sie powiekszyl?? inaczej go pakowales czy dodales cos od siebie??? tak lekko przejrzalem i przyznam, ze wielu rzeczy nie wiedzialem i wielu sie mosze jeszcze pouczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 nic nie dodalem od siebie, dostalem go podzielonego od grincha i po prostu zrobilem z tego jedno archiwum dlatego urosl zapewne :] nie wiem...... za to po rozpakowaniu macie go od razu podzielonego na pliki 3 megowe i mozecie slac poczta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 kurcze to teraz moja drukarka wypluje troche atramentu. Jest co drukowac tylko trzeba bedzie nie ktore mysli poskracac i bedzie wszystko w sam raz jak ulal do sciagi maturalnej. Pewnie jej nawet nie wyciagne ale zawsze bede sie lepiej czul, ze mam pomoc jak o czyms zapomne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 bruce cos spierdzieliles chyba, dwa razy juz sciagnalem i probowalem rozpakowac programami winrar i jeszcze jakims powerarchv - zadnym sie nie udalo, w tym drugim pisze ze jest CRC error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A w jakiej formie robicie sobie sciagi? Gdzie je chowacie i jak z nich bedziecie korzystali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 nie mowi sie takich rzeczy bo nauczyciele moga tu siedziec i jeszcze sie dowiedzą. sciagi pewnie w trzech czesciach po 3 kieszeniach: 1. kamizelka najwazniejsze informacje o dzielach. autor, bohaterowie itp. 2. spodnie - motywy 3. spodnie - krotki rys kazdego dziela literackiego to mi wystarczy w niedziele drukuje i kleje. na drugi przedmiot na gegre nic nie biore bo i tak nie ma sensu sciagac bo nie wiem z czego nawet sciagac. to co mam w glowie powinno spokojnie wystarczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 bruce cos spierdzieliles chyba, dwa razy juz sciagnalem i probowalem rozpakowac programami winrar i jeszcze jakims powerarchv - zadnym sie nie udalo, w tym drugim pisze ze jest CRC errorU mnie powerarchiverem sie nie dalo ale Winrarem poszlo bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 wlasnie sciagnalem i sprawdzilem, winrar bez problemu sobie radzi innego programu nie uzywam, wiec nie wiem jak z innymi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...