Skocz do zawartości
Marcin_gps

Maturka 2k4 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

sciagnol ktos juz moze te sciagi z torrent.org.pl ??

ja juz ciagne ponad 2h i wogole nie ruszylo :?

moze ktos to umiescic na jakims ftp'ie jak juz uda mu sie to pobrac ??

z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie sciagam ale drentwo idzie mam dopiero 6%, i tak licze ze jak seeds sie nie wylaczy to sciagne do 15:00. Co do serwerka to nie za bardzo, bo kszaczy mi się winda i nie dam rady ale jak sciągne to moge wyslac inna droga.

Trzeba sie troche pouczyc bo czas mija :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OOoOOooo <span style="color:red;">[ciach!]</span>a o_0 170 MB tekstu. Cale liceum w pigulce :O

W tym rarze sa:

Wypracowania

Charakterystyki

cytaty

ściągi do druku

epoki

gramatyka

lektury

literat

motywy

pytania z poprzednich lat

Jak bym mogl z tego korzystac na maturze to na bank by sie cos znalazlo :O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nikt nie ma jakiegos serwerka gdzie mozna to podeslac. Bez sensu jest słać w takich pliczkach po 3-5MB. Taki duży ten Tweak a nikt nie ma FAK.

Jak by co, to moge przesłać przez GG bo nie mogę postawić serwerka (winda się krzaczy a nie mam teraz czasu ani siły tego wszytkiego robić). więc jak by co to walcie na GG /4246432/. kto się zgłosi temu podeśle. Trzeba pomagać bliźnim :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz idzie jak burza ! :)

A co do mojej zaginionej propozycji, naprawde nic wam w glowie oprocz sciag i streszczen ?

Jak ktos przegapil, to proponowalem wypisanie ciekawych, krotkich utworow, ktore moglyby sie przydac na maturze pisemnej z polskiego (zazwyczaj takie rzeczy przeczytane z wlasnej woli, lepiej zapamietujemy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie dodalem od siebie, dostalem go podzielonego od grincha i po prostu zrobilem z tego jedno archiwum

dlatego urosl zapewne :]

nie wiem......

za to po rozpakowaniu macie go od razu podzielonego na pliki 3 megowe i mozecie slac poczta :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze to teraz moja drukarka wypluje troche atramentu. Jest co drukowac tylko trzeba bedzie nie ktore mysli poskracac i bedzie wszystko w sam raz jak ulal do sciagi maturalnej. Pewnie jej nawet nie wyciagne ale zawsze bede sie lepiej czul, ze mam pomoc jak o czyms zapomne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mowi sie takich rzeczy bo nauczyciele moga tu siedziec i jeszcze sie dowiedzą.

sciagi pewnie w trzech czesciach po 3 kieszeniach:

1. kamizelka najwazniejsze informacje o dzielach. autor, bohaterowie itp.

2. spodnie - motywy

3. spodnie - krotki rys kazdego dziela literackiego

to mi wystarczy w niedziele drukuje i kleje.

na drugi przedmiot na gegre nic nie biore bo i tak nie ma sensu sciagac bo nie wiem z czego nawet sciagac. to co mam w glowie powinno spokojnie wystarczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce cos spierdzieliles chyba, dwa razy juz sciagnalem i probowalem rozpakowac programami winrar i jeszcze jakims powerarchv - zadnym sie nie udalo, w tym drugim pisze ze jest CRC error

U mnie powerarchiverem sie nie dalo ale Winrarem poszlo bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi