Skocz do zawartości
nrl

TOCA Race Driver 2

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie z wami.Warto szarpnac sie bo za 20 zl dostajemy bardzo dobra scigalke na PC.Duzo fur,prawdziwe trasy z F1,bardzo dobry model jazdy(poza WRC bo to klapa,nie wiem jak zwlaszcza ze to ci od Collina) oraz duza miodnosc.

WRC to faktycznie nie za dobrze im wyszło. Ale za to mamy bardzo udane DTM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram przedmówców. Gra jest rewelacyjna. Chyba najlepsze wyścigi w jakie grałem (nie licząc Grand Tourismo 2 z PSX). Dla samego dźwięku Mercedesa CLK-GTR (klasa DTM) grałem w demo kilka dni po kilka godzin. Do tego widok z maski i można grać godzinami. W pełnej to już sam miodzik. Jedyne, co mnie strasznie denerwowało, to auta w stylu F1 - strasznie kruchutkie są ;)

Szkoda, że kierownicy nie mam - wtedy by mnie nikt od kompa nie wygonił.

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za odkopywanie tematu ale mnie meczy jedna rzecz i nie moge sobie poradzic. Czy ktos wie moze czy ta gra posiada motion blur? toca race driver 1 posiadała, a gdzie to wlaczyc w dwójce? juz mi sie pomysly konczą... :/ pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem ostanio czasopismo Play - i była tam własnie TOCA 2. Pogrywam sobie przez neta z koleagmi ale mam problem - da siejakos zwiększyc ilość graczy , bo max wyświetla mi się tylko 3 ??

pzdr

oki znalazłe - w ustawieniach sieci lan w grze trzeba zminic prędkosć wysyłania - standardowo jest tam 64 kbs. Wystarczo zwiększyć na 256 i juz mam max 12 graczy.

Edytowane przez dzwonek81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miał ktoś problem z dfp w tej grze ? nie mogę ustawić skręcania ani ustawienia kierownicy są niedostępne.

Heh, w TRD3 dziala bez problemow bo wlasnie gram.

Probowales wyjac i wpiac kabel usb , gdy odpaona jest gra? Oczywiscie sterowanie w panelu wybrane na kierownice?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi