Skocz do zawartości
bongoo

Nie działąjący URL

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to, że nie mogę połączyć się ze stroną www.support.microtek.com, u znajomych którzy próbowali też się nie da. Jednak jak poprosiłem gościa z Czech żeby to sprawdził to powidział, że wszystko działa. Więc czyja to jest wina, może znów TP się popisało? Dodam jeszcze, że sprawdzałem w Visualroute i połączenie dochodzi do Los Angeles i tam się kończy jakimś błędem. Czy można jakoś to naprawić :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi. Więc będę musiał się postarać o jakąś osobę, która by ściągnęła dla mnie drivery z tej strony, bo z tego co widzę z łączem z tepsy nic nie zdziałam. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi mają internet z TP sa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi. Więc będę musiał się postarać o jakąś osobę, która by ściągnęła dla mnie drivery z tej strony, bo z tego co widzę z łączem z tepsy nic nie zdziałam. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi mają   internet z TP sa :(

Spróbuj na ten link:

http://www.microtek.nl/driver_download.php

Jeżeli tu wejdziesz, to widocznie jesteś na amerykańskiej liście terrorystów :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi. Więc będę musiał się postarać o jakąś osobę, która by ściągnęła dla mnie drivery z tej strony, bo z tego co widzę z łączem z tepsy nic nie zdziałam. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi mają   internet z TP sa :(

Powiedz dokładnie, do czego to drivery i jaki system, to ściągne i wystawie Ci na moim www.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi