Skocz do zawartości
Niemiec

co z powiadomieniem o odpowiedzi??

Rekomendowane odpowiedzi

od jakiegos czasu dostaje powiadomienie o odpowiedzi w temacie z kilku godzinnym opoznieniem; np. dzisiaj 0 9:30 dostalem maila do tematu gdzie byla odpowiedz o 0:30 itp. czy automat mailowy sie posypal a moze "ciasteczkowy potwor" poszedl spac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahaa

wczesniej byly na onecie i byl looz. teraz zmienilem tylko adres onetowy. poza tym nowy adres jest od tygodnia i bylo spoko, tak od 2-3 dni jest takie opoznienie.

do teraz nie dostalem zadnego powiadomeinia z tego tematu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam konto na tlenie i przważnie dostaje powiadomienie od razu ale czasem to różnie bywa :wink: Wie ktoś może jak przychodzą powiadomienia na konto neostrady :?: W końcu za to konto się płaci więc powinno szybko dochodzić :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pierdziele Niemiec. Srali muszki bedzie wiosna. Skoro masz taki dupny OT wstawic, to sie powstrzymaj. Temat o mailach... a ty nagle piszesz, ze nie ma avatarow. I co z tego?

Update: mi przychodza maile na onet :> i jest wszystko ok :> :> :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero teraz dostalem powiadomienie o tym poscie kazik2000 :/

wkurzajace to jest troche.

Ciesz sie że wogóle przychodzą :wink:

Mnie od chyba wczoraj ani jeden nie przyszedł a konto mam na o2 z którym nigdy nie miałem problemów. Może cos kombinują na o2 a może to nasi admini coś ulepszają :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi