Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 od jakiegos czasu dostaje powiadomienie o odpowiedzi w temacie z kilku godzinnym opoznieniem; np. dzisiaj 0 9:30 dostalem maila do tematu gdzie byla odpowiedz o 0:30 itp. czy automat mailowy sie posypal a moze "ciasteczkowy potwor" poszedl spac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A gdzie masz maila???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 powiadamiacz jest na onecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Znasz juz odpowiedz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 buahahaa wczesniej byly na onecie i byl looz. teraz zmienilem tylko adres onetowy. poza tym nowy adres jest od tygodnia i bylo spoko, tak od 2-3 dni jest takie opoznienie. do teraz nie dostalem zadnego powiadomeinia z tego tematu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja kozystalem z WP i tez bylo fajnie. Ale jak maile zaczely przychodzic z opoznieniem to zmienilem na tlena. Cholerka jeden mail szedl ponad 20 godzin!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 na tlenie mialem dosc dlugo, ale zaczly sie problemy z logowaniem skrzynki boogiego na konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 teraz sie zwalilo tych maili za ostatnie 14 godzin :/ przenioslem znow na o2 i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wina maila. trust me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 juz jest lepiej na o2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja za to czasem dostaje powiadomienia a czasem nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja mam powiadomienie na wp i jest bol :? maile dochodza ~10h (KAZDY) na onecie ~15h a o2 to w ogole masakra ~2dni :? czekam az dostane miejsce na serwie i zrobie wlasna skrzynke :] wtedy bedzie spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A mi idą ~1min, a czasem szybciej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja na o2 nie narzekam. Nie wiem do konca od czego to zalezy. Natomiast WP porazka... Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ja mam konto na tlenie i przważnie dostaje powiadomienie od razu ale czasem to różnie bywa :wink: Wie ktoś może jak przychodzą powiadomienia na konto neostrady :?: W końcu za to konto się płaci więc powinno szybko dochodzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ja mam na neo - skutek jak powyzej :D Ale ostatnio jest lepiej i mam od razu prawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a ja mam na interii i mi po 5 minutach dochodza gdzies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 chello - natychmiast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a teraz avatraow nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ja pierdziele Niemiec. Srali muszki bedzie wiosna. Skoro masz taki dupny OT wstawic, to sie powstrzymaj. Temat o mailach... a ty nagle piszesz, ze nie ma avatarow. I co z tego? Update: mi przychodza maile na onet :> i jest wszystko ok :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 tak nie pierdziel bo bedzie wiecej takich jak Ty ;p opisalem tu problemy z forum a to jest kolejny z nich. na o2 przychodza bez opoznien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 u mnie na o2 tez fajnie i bez opoznien duzych :D da sie zyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 znow mi maile na o2 nei przychodza. a wlasciwie przychodza, ale na drugi dzien. dzieje sie tak od 2-3dni. i innych for schodza na bierzaco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 A ja mam majla na gazecie. Jak do tej pory wszystko było idealnie. Do wczoraj. I jak to wytłumaczyć?? Chyba jednak coś z maszynką jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 dopiero teraz dostalem powiadomienie o tym poscie kazik2000 :/ wkurzajace to jest troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 u mnie przychodza od razu na tenbit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Pewnie że wkurzające. To nie jest wina konta, bo jakoś inne mejle przychodzą natychmiast (sprawdzone dzisiaj 3krotnie)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 dopiero teraz dostalem powiadomienie o tym poscie kazik2000 :/ wkurzajace to jest troche. Ciesz sie że wogóle przychodzą :wink: Mnie od chyba wczoraj ani jeden nie przyszedł a konto mam na o2 z którym nigdy nie miałem problemów. Może cos kombinują na o2 a może to nasi admini coś ulepszają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 u mnie przychodza od razu na tenbit :) U mnie rowniez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 U mnie zawsze przychodziły w ciągu 5-15min ale od wczoraj jest kicha, właściwie nic nie przyszło, a się okazuje, że powinno ich przyjść ze 4. Trułem już Krootkiemu, to mnie tu odesłał :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...