fipa Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Mam specyficzne pytanie, ale chyba jest na czasie teraz. Chodzę do klasy pierwszej LO w mojej małej miejscowości. Zbliża się dzień kobiet i z kumplami nie wiemy co kupić. Sprawa byłaby prosta, gdyby nie pewien malutki szczegół. Chłopaków jest 5, a dziewczyn 25... złozyliśmy się po 15 zł ale niestety nie wiemy co kupic. Za takie pieniądze raczej nic wielkiego się nie kupi, więc co poradzicie taniego, niepospolitego i fajnego. Może coś samemu zrobić? Myśleliśmy nad wydrukowaniem jakichś śmiesznych laurek (to nic nie kosztuje), ale nie wiemy co na nich napisać. Poprostu piszcie wszystkie ciekawe pomysły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tez chce do takiej klasy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Kupcie po symbolicznym tulipanie i problem z głowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tez chce do takiej klasy :]Ja też miałem taką klasę :) A do samego topicu i 8III to imho takie święta to pozostałości po komunie wtedy to wymyślano różne durne święta/ dni kobiet, mężczyzn, górników, hutników, leśników, radiotechników, urzędników ect, ect. Rada dla ciebie jest taka, bądzie dobrzy dla koleżanek/ dziewczyn/ kobiet cały rok a nie zawracajcie [gluteus maximus] laurkami w jeden dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Kiedys w podstawówce(z 10 lat temu) kolesie kupili pudełko podpasek i dali każdej po jednej. Nauczycielka się trochę skonsternowała a panienki sie poknuły. Ale to była podstawówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 My w klasie chyba nic nie dajemy, tak mi sie bynajmniej zdaje. Sam kupilem dla mojej kolezanki kosmetyki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Kupcie po symbolicznym tulipanie i problem z głowy :wink: to chyba będzie najlepsze rozwiązanie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 dajcie im pograć na kompach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 W moej klasie jest 8 chłopaków i 24 dziewczyny :D z czego 1 jest moją dziewczyna i tylko jej cos kupie, reszta niech sie.... niech poczeka na dzień dziecka :lol: Zbyt dziecinne te moje koleżanki a to 4 klasa liceum heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tez chce do takiej klasy :] ja tez :D bo u mnie w kalsie jest odwrotnie (7 dziewczyn) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 u nas 10 chlopakow 25 dziewczyn ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja bym normalnie mógł sie rok dłuzej uczyc ale zeby w klasie gdzie by było 25 panienek. U mnie sa 2 i na dodatek maja takie piersi ze nie mozemy z nimi wyrobić w szkole jest z 10 panienek u nas w klasie 2 to i tak cud ale mieć 25 panienek to normalnie pogratulowa szczęścia. Ja bym powiedział ze idziemy na miasto i kazda ma małę piwo zebaczcie liczac ze piwo 3zł to jest was 5 to kazdy moze postawić 5 piwek a ze kazdy 5 jest was pieciu to macie 25 i sie klasa od razu zintegruje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Fajnie, że mi pomogliście :? Napisałem, że nie może to być coś pospolitego, więc tulipany odpadają. Podpasek też nie kupimy, bo to jest troche obleśne. A nie darujemy sobie święta, bo lubimy nasze koleżanki. Połowa z Was zaczęła się rozpisywać po ile macie dziweczyn w klasie, a to nie o to przecież chodzi. Pytam jeszcze raz - znacie może jakieś fajne, żartobliwe tekściki na życzenia dla koleżanek, które nie koniecznie muszą być do recytacji (chociaż takie też mogą być):?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 my raz jako chlopacy dostalismy od dziewczyn na "dzien chlopaka" w zeszlym roku laurki z jakims smiesznym textem, lizakiem i husteczka higieniczna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 R4DOS A nie pamiętasz przypadkiem tego tekstu? Może coś by się pozmieniało i poprzerabiało.... Potrzeba mi więcej pomysłow :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 cos z husteczka ze to na otarcie łez, a lizak aby osłodzić nam życie.. coś w tym stylu.. więcej nie pamiętam a kartka nie wiem gdzie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dzięki i za to. A może wiecie gdzie szukać takich wierszyków? Google wywala prawie same stronki o sms.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja wiem :) http://www.lo2.opole.pl/~walentynka/glowna.htm Poszukaj na tej stronie :) Są wiersze... itd.... większość o miłość, ale zdarzają śię i śmieszne :wink: Może akurat a coś się przyda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>lić dzień kobiet :/ W dzień chłopca ;]] nic nie dostałem, więc teraz niech <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nie myślą że im coś kupie. Moje zdanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Poszukaj fraszek jakichś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jak bylem w I klasie LO TO bylem sam jeden i 36 dziewczyn (loll -klasa humanistyczna) to mialem niezlego LOLa w dzien Kobiet wybulilem sam ponad 60zl a dziewczyny dostaly "tylko" po Prince-Polo+czekoladka Mon Cheri (oczywiscie ladnie zapakowane) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jak bylem w I klasie LO TO bylem sam jeden i 36 dziewczyn (loll -klasa humanistyczna) to mialem niezlego LOLa w dzien Kobiet wybulilem sam ponad 60zl a dziewczyny dostaly "tylko" po Prince-Polo+czekoladka Mon Cheri (oczywiscie ladnie zapakowane) :) Tylko pozazdrościć :lol: P.S. Widzę, że kupiłeś/naprawiłeś klawe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hmmm... rhymezone.com tam jest bardzo duzo wierszykow roznych, ale po angielsku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 eh u mnie to samo 8 chlopa ( 2 1 klasie 7 nas bylo ) i ponad 20 dziewczyn, ale w takich sprawach liczy sie inwencja 8) w tym roku wpadlem na pomysl, zeby nakreic dla nich film no i chlopaki sie zgodzili ( klasa hum-art :D, wiec luz ) bedzie bk juz mamy pare pomyslow hehe i takie cos jest najlepsze, bo co im po kwiatku, ktory po tygodniu 3ba bedzie wyrzucic ;) tak bedzie pamiatka fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Nigdy nie miałem tego problemu, u mnie w śreniej szkole w klasie było 33 chłopa, zero dziewczyn, ale za to jaja odchodziły nieziemskie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 [ciach!] A wiesz czemu? One sobie ubzdurają tak, że we wrześniu mówią, że Dzień Chłopaka jest w marcu, a w marcu, że we wrześniu i tak wychodzisz bez niczego :x My się w tym roku odwdzięczymy za wrzesień i poprzedni rok. 0 - tyle dostaną :evil: skoro one nie pamiętają o naszym święcie... 8 marca będzie tylko dla tej jednej jedynej, a reszta, no cóż ... 8) fipa15 - kupcie im po Prezerwatywce/tamponie i już ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 tez chce do takiej klasy :] qrde :P w jednej klasie jest tak duza przewaga dziewczyn a ja nie mam u siebie zadnej :P ja sie tak nie bawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 u mnie jest 11 chlopa i 23 dziewuchy. a wiecie do dostalismy na dzien chlopaka? swiecowki i kolorwanki!! LOL!! a teraz te **** dostana po kwiatku i niech sie ugryza... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ojoj... agresja w rodzinie normalnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja to nie wiem, u mnie jest przewaga chlopakow, ostatnio ktos tam sie zbieral na prezenty, ale ja sciemnilem ze kasy nie mam phii :P, nie bede durnym baba kupowal podpasek czy innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l. Ja nie pamietam zebym odtsal cos na dzien chlopaka :|, a jakby tak kupily po 0,25l to bylboy ciekawie, u mnie nie wszyscy w klasie pija to... :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...