BLANTMEN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Mam problem z tą opcją. Zaznaczam w tematach, żeby powiadamiano mnie o odpowiedzi jak ktoś odpowie. Powiadomienia przychodzą przez jakiś czas, a potem nie wiedząc czemu temat przestaje być przeze mnie śledzony. Nie wyłączam tej opcji. Czemu tak się dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 slepota boli - za duzo blantow ... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=64487 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ale to jest o spóźnionych powiadamianiach, a mi się ta opcja wogóle wyłącza. Np. zaznaczę powiadamianie w Topicu śmiechu, a za 2-3 dni już będe miał odznaczone :? Napisałem wyraźnie przez jakiś czas a nie po czasie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a mi nie chodzilo o tresc w rzeczy samej a o sama istote problemu ;) miales klopot z powiadamianiem to tam sie trzeba bylo upomniec ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ehhh ... a zamiast się kłocić, to może jakąś pomoc dostanę :) ?? Plóm :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie jestes sam :/ tez tak czasem miewam :/ ale to juz wina duzego ruchu i czasem automat nie wyrabia po prostu... :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 u mnie tez czasami sam odznacza powiadomienie choc nie wiem czemu. widocznie ten typ tak ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja tez mam ten problem.. moze "wszechmogacy" sie wypowie na ten temat ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 to i ja sie dolacze u mnie to samo (jak sie pojawi duzo postow to przestaje dostawac powiadomienia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 A to nie jest tak że jak pare razy nie wejdziesz do danego topic przez podany link [w mailu] to już więcej ci nie wysyła. Jest napisane: (...) Nie dostaniesz więcej powiadomień dopóki nie odwiedzisz tego tematu. (...) Może o to Wam chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Hehe ... a jak myślisz ... odwiedzam ja tematy jak przyjdzie mi powiadomienie czy nie ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 no odwiedzam te tematy a pozniej wiadomosci nie przychodza to nie odwiedzam (bo nie wiem czy cos napisali czy nie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 zauwazylem, ze jak moder lub autor uzunie swojego posta to tez nie dostaje powiadomien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...