Skocz do zawartości
Q

HeyaH.pl =ceny,opinie użykowników,telefony,promocje itp.=

Rekomendowane odpowiedzi

a ceny nawet poza siec sa i tak tansze od popa

Tak, całe 2 grosze tanśze niż w "Dla każdego".

Podsumowując Heyah:

+naliczanie 1-sekundowe

+tanie smsy

-sim

-zasięg >> cytat "z Heyah korzystasz właściwie wszędzie, bo Heyah to największy zasięg w Polsce - zasięg sieci Era". Największy to może i mieli ale kilka lat temu.

-połączenie z biurem obsługi "Koszt połączenia 1 PLN za minutę brutto.".W idei zapłaciłem 1 zł za ponad poł godzinne połaczenie z biurem obsługi.

co do zasiegu to sie zgodze. mieszkam na osiedlu gdzie PLUS i IDEA ma zasieg na MAX a ERA (HEYAH) co chwile mi gubi siec ehhh troche sie przechwalaja z tym zasiegiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do zasiegu to sie zgodze. mieszkam na osiedlu gdzie PLUS i IDEA ma zasieg na MAX a ERA (HEYAH) co chwile mi gubi siec ehhh troche sie przechwalaja z tym zasiegiem

co do zasiegu,w wakacje jezdze po calym kraju i idea mojego brachola poza miastami ma czesto problemy wiec co do dobrego zasiengu to akurat mają racje,zreszta zalezy to tez od telefonu czy gubi zasieg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do zasiegu,w wakacje jezdze po calym kraju i idea mojego brachola poza miastami ma czesto problemy wiec co do dobrego zasiengu to akurat mają racje,zreszta zalezy to tez od telefonu czy gubi zasieg

no ja wiem ze zasieg jest dobry, ale wkurza mnie to ze jadac na jakies zadupie telefon ma zasieg na max a na osiedlu na ktorym mieszka kilkanascie tysiecy ludzi era traci zasieg.

a co najlepsze na mapce jest zasieg idealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm mam sim+ team2 i nie jest najgorzej gdyby bylo sec naliczanie :D ale heyah mam zamiar qpic :> pakiecik za 15zl tak troszke na lewo :D no i co najwazniejsze pelno znajomych zmienia :) wiec smsiki beda taniutkie

pozdro

heyah jest bardzo korzystny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze to nie heyah, ale zobaczcie za ile numerek idzie :D

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23231607

15 700,00 zł 

Cena minimalna nie została osiągnięta.

8O 8O 8O 8O 8O 8O

Kogoś chyba $#%$#%$#^%.

Powiem tak to jest jedna wielka bujda, karta ma swoją ważność i jesli nie zostanie aktywowana przez dany okres to traci juz możliwość aktywacji. Złoty numer powiada wielki napis!, znajomek kiedys kupil numerek 501-601-701 za 100 zł i teraz może go sprzedać za jakieś 15000 zł LoL :)

Niestety karta kumpla juz nie dziala, doznala uszkodzenia mechanicznego (ciach!) więc mogę z czystym sercem mu powiedzieć, że stracił kase na nowy samochód ha ha ha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmienilem z Sim+ na Heyah i jestem na max zadowolony. Najwieksza zaleta to naliczanie sekundowe. Srednio moja rozmowa trwa 20s wiec mozna wykonac wiele telefonow, a czasem to nawet lepiej zadzwonic niz posłać sms:) Sim+ wspomoglem na ponad 2000zł i jestem na max zly na ta siec i o ile nie daja super niskich cen to nie wroce do nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysylal ktos mmsy? W ogole to mnie boli jedna rzecz od tygodnia nie moge kupic zadnego startera bo nigdzie nie ma, mieszkam w Warszawie i az strach pomyslec, ze takie rzeczy sie dzieja. Kazdy sprzedawca mowi to samo, ktos im zalatwia te startery z hurtowni a jak juz zalatwia to rozchodza sie w jeden dzien prawie. Aktualnie tak tak konczy mi sie za 2 dni wiec na gwalt potrzebuje sobie kupic a tu taki zonk, moze ktos zna miejsce gdzie na 100% dostane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio moja kobieta biegała po całej Bydgoszczy za tą startówką... i co się okazało... nigdzie nie mieli, a niedaleko jej bloku w jakimś biednym kiosku mieli aż 3 hehs.

Ogólnie wszyscy powtarzali to samo... nie ma w hurtowniach, proszę spróbować jutro :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja was nie rozumiem

Macie internet i co?

Zamiast sie uganiać za starterami, czas i energie tracic to chyba lepiej zapłacic te kilka zł wiecej zamówic w necie i sami do domu przyniosa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja was nie rozumiem

Macie internet i co?

Zamiast sie uganiać za starterami, czas i energie tracic to chyba lepiej zapłacic te kilka zł wiecej zamówic w necie i sami do domu przyniosa :)

Tyle, że to trwa do 10 dni... ja narazie czekam 5 (wliczając weekend).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E lipa, nie wiem czy to ja cos zle zrozumialem czy co ale polaczenia ulgowe z numerami 801 (*81) mialy byc platne 18gr/min a tu dzwonie do inteligo (81) 53 56789 i rozmawialem kolo 8 minut i kolo 9zl zaplacilem, wtf? czy ten prefix 81 to nie ten sam co w taryfach ulgowych czy jak? Prawdopodobnie tak samo bylo w Erze plusie i idei.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zjezdzilem dzis calutki Poznan, poszukujac starterow. Oczywiscie nigdzie nie ma - znalazlem raptem pare sztuk w moze 2 salonach GSM na ok. 30 zwiedzonych punktow. Co najfajniejsze, mimo jak byk widocznej ceny na pudelku: 20zł, "hojni" sprzedawcy zycza sobie od 35-40zl za Heyah!!! Chamstwo i tyle...

A teraz pytanka:

1) na starterze jest data waznosci (aktualnie 12.2005 bodajze). Czy po terminie waznosci karta sim sie deaktywuje i trzeba kupic nowy starter? W regulaminie heyah.pl jest napisane, ze operator ma prawo zamknac numer po terminie (niezaleznie od stanu konta). Sprzedawcy mowia wrecz odwrotnie (karta jest dozywotnia, o ile doladowujemy konto).

2) jakie ukryte ograniczenia ma Heyah? Dopiero niedawno sie dowiedzialem, ze na simie jest miejsce tylko na 10 SMSow:( (moj tel. nie ma pamieci na SMSy). Jak sie ma sprawa z polaczeniami na i z telefonu stacjonarnego (podobno nie mozna z tel. domowego dzwonic na komorke z Heyah???)

Dzieki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi