kazik2000 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ja tam nie wiem co z tym czasem. Rok temu w czasie letnim jeszcze nie wiedziałem o istnieniu forum. Ale czy nie łatwiej byłoby to ustawić na "sztywno" niż każdy z prawie 14k użytkowników musi sobie wejść do profilu i ustawiać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ja tam nie wiem co z tym czasem. Rok temu w czasie letnim jeszcze nie wiedziałem o istnieniu forum. Ale czy nie łatwiej byłoby to ustawić na "sztywno" niż każdy z prawie 14k użytkowników musi sobie wejść do profilu i ustawiać??Nie każdy mieszka w Polsce i nie każdy korzysta z naszej strefy czasowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Muszę się z Tobą zgodzić, ale coś mi się wydaje że ten "nie każdy" to bardzo mały odsetek, czyż nie? Więc dalej mój rachunek jest taki: załóżmy nawet 10k userów z Polski kontra 4k z zagranicy. Oni mają i tak mniej roboty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Muszę się z Tobą zgodzić, ale coś mi się wydaje że ten "nie każdy" to bardzo mały odsetek, czyż nie? Więc dalej mój rachunek jest taki: załóżmy nawet 10k userów z Polski kontra 4k z zagranicy. Oni mają i tak mniej roboty ;)zgadzam sie z tym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...