Skocz do zawartości
forest kila zbila

Nowy team SETI, liczymy dla tweak'a :-D

Rekomendowane odpowiedzi

czepiawka Niemiec czepiawka,,, lepiej się łączyć niż dzielić :-) idea łączenia się jest piękna sama w sobie,, lato idzie, na wiosnę łączymy się z europą, łączą się zwierzątka by tworzyć nowe zwierzątka, ludzie się łączą, dziewczynki założyły spódniczki a a chłopcy zaczesali grzyweczki, a my łączymy się w żalu z rozżalonymi oponentami naszymi, łączą się i nasze teamy by tworzyć nową lepszą jakość :-D ( i skopać Wam dupska! :lol:)

Zapraszam do dyskusji nt zmiany nazwy druzyny, nie widzę problmu byśmy chociaż przedyskutowali temat :-] Jeżeli jednak mamy zmienić nazwę chciał bym żeby była ona satysfakcjonująca dla wszystkich więc podajcie linka do tematu do wszystkich zainteresowanych z poza tweaka,

Mega Kozaks TEAM ? ;-) Złapiemy Olsztyn TEAM ? ;-)

Pozdro 8)

OT: kilka innych propozycji ?

fORest kilA zbiLa & baRtex16 & muczOs kozaX TEAM

FOrest KI,La zbIla & bartex16 & muczos koZaKS TEAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam propozycje:

"sami jestesmy za ciency wiec laczymy sie z innymi"

IMO oddaje w 100% wasz zespol

Cóż tu dużo pisać - ZAZDROŚĆ !!

Niemiec, a wy nie planujecie zmiany nazwy na "jesteśmy za ciency więc szumany sojuszników" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancko :-D

dzisiaj zanosi się na minimlnie wyższy wynik przy założeniu ze zaraz wszystcy NIE włączymy jakiś gierek ;-)

Dzisiaj znowu łeb w łeb z Olsztynianami :-]

Do drużyny dzisiaj przyłączył się m4r14n0 ze swoim AMD Duron 1800 @2200MHz, 256MB @ 400MHz. Witamy w Drużynie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ale jesteśmy równi :D pierwszy dzień - 43 WU drugi :D też :D dzisiaj ? już mało brakuje :D tylko mam pytanie -> kto sie jeszcze nie przestawił z Bartex`a ?

W tym problem że sam niewiem kazałem pokasowac ale widocznie ktoś liczy a ja niewiem kto ale spokojnie jak dobrze pójdzie i pani od infy wypisze swiadectwa to załatwie 3 c2400mhz i jeszcze 2 inne wakacje nadchodzą ale zawsze to coś :D

Jak Kwiecień zrozumie linuksa następne bo ja ni w ząb :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli brak Ci motywacji

liczże dla forestów

aby Olsztynian z polski

całej przegonić niczym kleszczów

czyli -> przyłącz się do nas :D w środku tabeli zawsze raźniej :D niż na góże tejże, w końcu ciekawsza rywalizacja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Światłej Naszej Drużynie

Żaden megahertz nie ginie

Każdy jeden megahertz tu

Służy liczeniu kolejnych WU

Każdy solidnie zmotywowany

Oddaje codzień kolejne WU

Kolejne wrogów psujemy plany

Co sprawdzić sobie możecie TU

Codzień kolejni idą za nami

I megahertzow wciąż więcej TU

Z codzień odważniejszymi planami

Wciąż oddjemy wciąż więcej WU

Pozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli brak Ci motywacji

liczże dla forestów

aby Olsztynian z polski

całej przegonić niczym kleszczów

czyli -> przyłącz się do nas :D w środku tabeli zawsze raźniej :D niż na góże tejże, w końcu ciekawsza rywalizacja :D

ja sie juz nawalczylem w srodku stawki ;) walka na wiekszy kaliber jest ciekawsza 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Światłej Naszej Drużynie

Żaden megahertz nie ginie

Każdy jeden megahertz tu

Służy liczeniu kolejnych WU

Każdy solidnie zmotywowany

Oddaje codzień kolejne WU

Kolejne wrogów psujemy plany

Co sprawdzić sobie możecie TU

Codzień kolejni idą za nami

I megahertzow wciąż więcej TU

Z codzień odważniejszymi planami

Wciąż oddjemy wciąż więcej WU

Pozdro  8)

rymy slabo skladzasz

lyzka wolno wladasz

motywacje moze macie

jednak z tylu sie trzymacie

dalej przedac az tak cienko

szybko ujrzysz listy denko

tu wam kozak nie pomoze

ani wysypane na tor zboze

tu sie liczy proca moc

nie zielony w kratke koc

megahercy macie duzo

jednak celeronom sluza

dobry athlon to jest to

miazdzy intelowskie zlo

jak wykreci sie bartonka

to wu leci jak ta stonka

tak wiec bracia moi mili

oby wam sie wu gzily

oby kazdej jednej parze

przyszedl dzieciak w sporym gwarze

oby wam juz lepiej szlo

i by bylo pelne szklo

wszak na gorze nudno strasznie

chyba ze mi mobo trzasnie

wtedy bedzie strasznie slabo

i sie team rozleci zwawo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kacik poezji nam sie tu stworzyl :lol: . Chyba dzisiaj nie dojdziemy do 43WU :( . Musze podkrecic jeszcze troche proca, zeby szybciej liczyl SETI :P

EDIT: jednak jak patrze teraz na statystyki (aktualnie 41WU) to mysle, ze moze dojdziemy do 43 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"""Now is Wed Jun 2 21:01:23 2004 UTC

Last hourly update: Wed Jun 2 21:00:34 2004 UTC

i 41WU"""

dzisiaj będzie więcej :-) 3h i 2WU,,, sądze że oddamy ~5 ;-)

godzinkę temu do Drużyny dołączył EMSI na tweaku login kubaemsi dokładając 2600 AMD krejzi MHzts :-D Witamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiecie co mi sie podoba ? w dniu gdy w końcu martwiliście się o to czy będzie te 43 WU było ich "jedynie" 47WU :D a i dziś będzie ich pewnie tyle :D szczególnie że dziś kompik chodzi do drugiej w nocy czyli do końca dnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee Forest czy ty czyttasz inne posty na tej stronie ? czy klepiesz bez czytania ? bo dwa posty wcześniej napisałem tą ilość WU, za to wczoraj przekroczyliśmy 50 WU było dokładnie 54 WU a dziś o godzinie

Last hourly update: Fri Jun 4 11:59:03 2004 UTC mamy już 27 sztuk oddanych więc jeśli liczyć że doba ma 24h a to było w połowie doby to przy wyliczaniu średniej wyjdzie nam dziś 2,25 WU/h czyli 2,25 * 24h = 54 czyli tyle co wczoraj, jednak jeśli przyjąć że wieczorem zawsze więcej kompów działa i liczy (tak wynika z moich wcześniejszych obserwacji) to będzie koło 58-60 sztuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...CUT]

w dniu gdy w końcu martwiliście się o to czy będzie te 43 WU było ich "jedynie" 47WU :D a i dziś będzie ich pewnie tyle :D [CUT]

mniej więcej coś podobnego :-) tak czytam, mało że czytam to jeszcze rozumiem! ;-)

zapodałem statusik - ze owszem te 47WU JUŻ jest,,, :-) z podnietki no no nie czepiaj się :-D

Dobra trzeba sie luzować nie ?? :-D dzisiaj uikend sou wyganiam Was wszystkich na browara! :-) sugeruje pozostawienie seti only ale to tylko sugestia,,, :-D dobrego piątku Drużyno! :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dzisiaj naszło mnie na myślenie, ale jak zawsze wymyślam same głupie i nierealne pomysły (ale jak ja myślę to nie obciążam kompa :D i seti lepiej liczy :D) jeden z nich:

czy da się stworzyć klienta Seti napisanego w PHP ? bo coś takiego ładnie by chodziło na wielu serwerach jak choćby lycos :D :lol: szczerze mówiąc reszta pomysłów była jeszcze bardziej "rewolucyjna" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli teraz barwniki mają już chyba ponad 50k WU straty :( troszkę będą nas gonić i straciliśmy jednego konkurenta który dopingował nas do liczenia :( ehh trzeba chyba znaleźć na liście polskich teamów kogoś kto sporo liczy i jest w zasięgu aby mieć powód do szybszego liczenia (offcoz poza olsztynAMD... bo to z nimi teraz walczymy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...