mlody_gniewny Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam . Zainstalowalem Motoracera 3 . Odinstalowalem . Próbuje zainstalować na nowo a ten cały czas wyrzuca mi komunikat czy chce pozbyć sie pierwszej instalacji której od dawna juz przecież nie ma . Wiec daje Yes remove all components . No i póżniej setup się zamyka . Przeleciałem rejestr reg cleanerem i NIC . :(((( Przecież nie będę reinstalował systemu na miłość boską . Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Też miałem takie problemy ale z innymi grami, jest na to jeden sprawdzony sposób. Musisz usunąć katalog w którym zawarte są informacje o instalacji tej gry. Wejdż do katalogu program files, a następnie do folderu install shield information. Tam bedziesz miał pełno folderów z różnymi dziwnymi nazwami. Odszukaj folder w którym jest plik instalacyjny z tą grą i usuń ten katalog. Wtedy bez problemu bedziesz mógł zainstalowac ponownie gre. Odpisz czy się udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Właśnie usunąłem dziwne katalogi . Teraz jeszcze raz jade rejestr reg cleanerem . Zaraz sprawdzę ========uno momento========== działa. Jesteś wielki !!!! :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Troche OT ale: moim zdaniem szkoda czasu na instalację tej gierki... to jest najgorsza motocyklowka wszechczasów, fizyke do tego robił chyba Spok z Enterprise :D Już lepsze jest MotoGP 2, a GP500 i Superbike 2001 to juz pierwsza liga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Troche OT ale: moim zdaniem szkoda czasu na instalację tej gierki... to jest najgorsza motocyklowka wszechczasów, fizyke do tego robił chyba Spok z Enterprise :D Już lepsze jest MotoGP 2, a GP500 i Superbike 2001 to juz pierwsza liga. Popieram przedmówce, wczoraj "kupiłem" ;) tą gre i szkoda wogóle czasu na "chodzenie po sklepie" ;), fizyka brak, grafika brak ;), jazda jest tak nieprzyjemna, że po jednym uruchomieniu wywaliłem to. Naprawde nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A mi sie podobala ta gra. Fajnie sie jezdzilo po miescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A mi sie podobala ta gra. Fajnie sie jezdzilo po miescie.Tia przenika się przez samochody...:>. Naprawde gra poniżej średniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mam dość tej gry .Nie dość ze instaluje sie przeraażliwie długo to jeszcze jest demo mode a jak scr**** to się wysypuje . Dość dość . Sciągnę skąds MR 1 albo 2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 gra ktoś w tą gre na Windowsie XP (SP2) ??? jak ją odpalić na XP ??? chciałem sobie pograć w triala zainstalowałęm i gra nie chce się odpalić :sad: POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 probowales kreator zgodnosci programow ( w akcesoriach w stracie) albo we wlasciwosci/zgodnosc zaznaczyc zgodnosc z win 95lub 98????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 tak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 to zainstaluj drugi system :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nie instaluj drugiego sys. dla tego gowna!! Ta gra ssie, i to po calosci. Tak bylo te kilka lat temu, w dniu jej premiery. Jak teraz sie prezentuje wole nawet nie myslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 eee wyskakuje ci jakis error? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 nie poprostu się nie chce włączyć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Nie instaluj drugiego sys. dla tego gowna!! Ta gra ssie, i to po calosci. Tak bylo te kilka lat temu, w dniu jej premiery. Jak teraz sie prezentuje wole nawet nie myslec. 1308374[/snapback] no, ta gra to straszna lipa, juz to kiedys Tu pisalem :) Lepiel odpal sobie GP 500 albo Superbike 2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ale mi chodzi o pogranie w triala inne gry nie mają triala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Moto Racer 1 to byla jedyna normalna gra o super bikach i crossach jaka wyszla na pieca i wszystkie inne platformy sprzetowe.Reszta gier tego typu mogla wogole nie powstac bo sa jakby to powiedziec arcy ultra naciagane :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 eee bez przesady, MotoGP2 jest super moim zdaniem, grafika nie do przebicia, model jazdy tez niczego sobie, rzekłbym ze nawet bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) masz racje, MotoGP 2 jest bardzo fajna gierka, ale brakuje jej takiego "morderczego" modelu jazdy jak np w gp500. ...acha, Magic, proponuje ELASTOMANIE :D Edytowane 5 Marca 2005 przez sir Afeen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 u mnie motoracer 3 poszedl bez bolu. niedawno dopiero zobaczylem te grem bylem bardzo ciekaw wlasnie ze wzgledu na ten trial. ale imho ta gra jest starsznie nedzna, szkoda czasu i nerwow. do triala polecam http://www.miniclip.com/trialbike.htm - o wiele lepsza zabawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ewentualnie Trial Bike'a na nokie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...