mlody_gniewny Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ostatnio reed polecił mi forum o tematyce telefonii komórkowej i była tam opcja powiadamiania o odpowiedziach w danym temacie via gg . Fajna sprawa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Hmm... ogólnie byłoby do zrobienia. Trzeba się nad tym zastanowić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 niom - odrazu by sie dostawalo powiadomienie, i na plus dla serwisu - mniej by serwer obciazalo pewnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Fajna by była taka rzecz :) Młody_gniewny - możesz mi podać adres tamtego forum :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ...możesz mi podać adres tamtego forum :?: http://forum.techtronic.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 mnie tez sie podoba ta mysl; no to do roboty panowie admini 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 zastanawiam sie czy panowie z smsexpress by nam nie przy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lili ;) Nie mowiac o obciazeniu serwera socketami - przemyslim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 jestem bardzo na tak choc teraz mi konto mailowe peka od powiadomien to po zmianie konto gg by mi swirowalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 zastanawiam sie czy panowie z smsexpress by nam nie [sorry za chamskie określenie] ;) Nie mowiac o obciazeniu serwera socketami - przemyslim ;) sms powiadzasz :] ciekawe jakbys to wysylal skoro kazdy operator ma inna bramke a 1stwarp juz nie wysyla do Idei :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 GG na poczatku sie nazywalo smsexpress i firma, ktora jest jego wlascicielem dalej sie tak nazywa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Niemiec: prawda :P nie skojarzylem :P ale w sumie powiadamianie na mesa.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Generalnie po malym sledztwie: wstepnie nie bedzie w przewidywalnym czasie. Wyjasnienie: 1) sam mod wprawdzie istnieje ale tylko w formie zintegrowanej z pewna modyfikacja forum 2) jest napisane cholernie bezsensu korzystajac ze znanego skryptu PHP do wysylania via GG ktory wymaga obslugi socketow w PHP i otwiera nowe polaczenie przy kazdej wysylce. Jak ktos zrobi moda ktory bedzie wykorzystywac stale siedzaca sesje ekg to mozemy pogadac. Ja sie tego nie podejmuje - nie mam niestety kilkunastu godzin na zbyciu, jak podejrzewam paranoik tez nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Może będę miał... ale to jak skończę zlecenia, czyli najwcześniej jak sądzę za 2 tygodnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dołączam sie do apelu: zróbcie powiadamianie na gg.. jest rewelacyjne. przetestowane i sprawdzone przeze mnie np. na forum http://forum.siemensinfo.pl nie dość, że szybko i sprawnie to jeszcze skrzynki mailowej nie zapycha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ciekawe jak by to dzialalo przy wysylce paru tysiecy wiadomosci dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 nie znam sie na socket-ach, ale od strony lacza to raczej zdecydowanie na + by mu to wyszlo pozatym klient gg(na socket-ach nadal sie nieznam;p) mniej zasobow powinien potrzebowac niz cala procedura wyslania maila sie jeszcze podczepie: wie ktos jak zmusic gg zeby otwieral link-i w firefox-ie(mozilli) a nie w ie? bo inaczej to o kant !@#$ mozna rozbic te powiadomienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ciekawe jak by to dzialalo przy wysylce paru tysiecy wiadomosci dzienniepoki sie nie sprobuje to sie nie przekonacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 [...] sie jeszcze podczepie: wie ktos jak zmusic gg zeby otwieral link-i w firefox-ie(mozilli) a nie w ie? bo inaczej to o kant !@#$ mozna rozbic te powiadomienia... Są jakieś pluginy do tego, czytałem na Jamie Mastaha, ale nie pamiętam w którym wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 [...] sie jeszcze podczepie: wie ktos jak zmusic gg zeby otwieral link-i w firefox-ie(mozilli) a nie w ie? bo inaczej to o kant !@#$ mozna rozbic te powiadomienia... wywal gg :wink: ..przesiądź się na mirandę :twisted: i po kłopocie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ja apele rozumiem i popieram. Tak wiec jak ktos nam napisze powiadomienie GG dzialajace w opraciu o EKG albo cos podobnego co nie otwiera przez php za kazdym razem polaczenia z serwerem sms-express to chetnie wrzucimy. No prosze sa chetni ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 to jak bedzie z tymi powiadomieniam na gg? ;] (nie ma to jak odkopac stary topic :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 to jak bedzie z tymi powiadomieniam na gg? ;] (nie ma to jak odkopac stary topic :P ) wydaje mi sie ze przy tak duzym forum to raczej problematyczna sprawa,dlatego wiec trzeba z tym poczekac jeszcze bardzo dlugo OT nie ma ot jak zobaczyc swoje stare wcielenie(mlodygniewny) : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...