Skocz do zawartości
iNtEnSe

NEDSTATBASIC ?????

Rekomendowane odpowiedzi

dodaj sobie wpisy (o ile masz winodwsa) do windows/system32/drivers/etc/hosts :

127.0.0.1 www.nedstatbasic.net

127.0.0.1 m1.nedstatbasic.net

i restartnij przegladarke - powinno pomoc

heh, ale lamers ze mnie - skoro ie uzywasz to masz windowsa - ale siakos po przesiadce na firefoxa zapomnialem co to ie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja specjalnie przez to mozille zainstalowalem i uzywam jej tylko do tweak.pl. Jednak to nie to samo co Myie2 :(

Bluźnisz.
Ja nie moglem sobie do konca spersonalizowac mozilli. Np auto chowania ulubionych którego bardzo potrzebuje. Wygląd tez do mnie nie przemawia. Sorry ale jak dla mnie Myie2 wymiata...

Oooo dzieki Chris B - wreszcie jest ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie moglem sobie do konca spersonalizowac mozilli. Np auto chowania ulubionych którego bardzo potrzebuje. Wygląd tez do mnie nie przemawia. Sorry ale jak dla mnie Myie2 wymiata...

Milcz :)

Opera 7.50 (aktualnie preview 4) mnie bardzo miło zaskoczyła, ostatnio praktycznie tylko na niej jade (pod WinXP)

Co do Firefox'a, to www.firefox.pl oraz www.texturizer.net/firefox (całe stada pluginów i skórek).

Z IE wyrosłem całkowicie już ze 2 lata temu przynajmniej. Pierwszy krok to była Opera 5.xx, a później Mozilla 0.9.x :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milcz :)

Opera 7.50 (aktualnie preview 4) mnie bardzo miło zaskoczyła, ostatnio praktycznie tylko na niej jade (pod WinXP)

Co do Firefox'a, to www.firefox.pl oraz www.texturizer.net/firefox (całe stada pluginów i skórek).

Z IE wyrosłem całkowicie już ze 2 lata temu przynajmniej. Pierwszy krok to była Opera 5.xx, a później Mozilla 0.9.x :]

Popieram glupoty gada ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dajmy spokój z tym. Nie bede udowadniał wyższości świąt bożego narodzenia nad świetami wielkiej nocy :)

Akurat niezbyt trafne porównanie :]

Co do Nedstata to poczekamy aż marco sie ruszy, z tego co widze chyba śpi - więc najpóźniej jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra to pokaż mi cwaniaku plugin który by wprowadzał auto hide dla side bara :). Czyli ulubione sa schowane po lewej stronie ekranu i nie przeszkadzaja w ogladaniu www a jak sie najedzie na lewa strone ekranu to sie pokazuje a chowa jak sie ruszy myszka poza teren sidebara. To rzecz która najbardziej chyba cenie w Myie2. Takiego plugina niestety nie moge do mozilli znaleźć.

Jezeli cos takiego jest to sie mocno zastanowie nad przesiadka na mozille bo faktycznie nieco szybsza jest... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jest załatwiona bo to nie jest rozwiązanie

takie wpisy to wszystkiego co Sobie wymyslićie to bez sensu według mnie.... jak wszyscy sobie to wpiszą to wiesz co się z Waszymi statystykami stanie - będą niemiarodajne i to duszy... przez p chciałem napisać, ale jestem chory i muszę się powsztrzymywać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko wyluzuj sie, przecie Lisek napisał że cos z tym zrobią najpóźniej dziś. A temat o przeglądrkach jest poniekąd związany z tematem przewodnim wątku.

Relax man....

Co innego jakbyśmy zaczęli mówić o najlepszych filmach w kinie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko wyluzuj sie, przecie Lisek napisał że cos z tym zrobią najpóźniej dziś. A temat o przeglądrkach jest poniekąd związany z tematem przewodnim wątku.

Relax man....

Co innego jakbyśmy zaczęli mówić o najlepszych filmach w kinie :P

Okej wyluzowywuję... :) dziś dostałem L-4 na 10 dni i jestem trochę żły że w tak piękną pogodę jestem chory. Proszę wszystkich o wyrozumiałość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robiliście coś z tym forum ? bo mi już na IE dobrzedziała bez żadnych wpisów jeśli tak to wielkie dzięki za to :D :D :D

PS. Kurde bez tego forum to sie żyć nie da :wink: :wink: i przez to musiałem opere zainstalować 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi