iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jezusicku zróbta coś z tym badziejstwem bo wszystkie przeglądarki klękają... opera trochę mniej, a IE to reaguje gorzej niźli na kiego trojana... Sending request to m1.nedstatbasic.net... = kaput!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 na mozilli chodzi bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 mam ten sam problem co iNtEnSe forum na : IE- nie działa MyIE - nie działa Mozilla - nie sprawdzałem Opera - no wniej jeszcze nadzieja zróbcie coś z tym big pliz :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nedstata wywalimy bo i tak w sumie już nam się nie przydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 dodaj sobie wpisy (o ile masz winodwsa) do windows/system32/drivers/etc/hosts : 127.0.0.1 www.nedstatbasic.net 127.0.0.1 m1.nedstatbasic.net i restartnij przegladarke - powinno pomoc heh, ale lamers ze mnie - skoro ie uzywasz to masz windowsa - ale siakos po przesiadce na firefoxa zapomnialem co to ie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja specjalnie przez to mozille zainstalowalem i uzywam jej tylko do tweak.pl. Jednak to nie to samo co Myie2 :( Lisek - mam nadzieje ze zrobicie to jak najszybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hmmmm a o dziwo u mnie wszystko OK nedstat laduje sie blyskawicznie. ale zdecydowalismy sie go i tak usunac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ChrisB - Wielkie dzięki - wpisy do pliku hosts działają faktycznie dobry pomysł na localhosta wpisać. Wreszcie się da normalnie z forum korzystać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja specjalnie przez to mozille zainstalowalem i uzywam jej tylko do tweak.pl. Jednak to nie to samo co Myie2 :(Bluźnisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja specjalnie przez to mozille zainstalowalem i uzywam jej tylko do tweak.pl. Jednak to nie to samo co Myie2 :(Bluźnisz.Ja nie moglem sobie do konca spersonalizowac mozilli. Np auto chowania ulubionych którego bardzo potrzebuje. Wygląd tez do mnie nie przemawia. Sorry ale jak dla mnie Myie2 wymiata... Oooo dzieki Chris B - wreszcie jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja nie moglem sobie do konca spersonalizowac mozilli. Np auto chowania ulubionych którego bardzo potrzebuje. Wygląd tez do mnie nie przemawia. Sorry ale jak dla mnie Myie2 wymiata...Milcz :) Opera 7.50 (aktualnie preview 4) mnie bardzo miło zaskoczyła, ostatnio praktycznie tylko na niej jade (pod WinXP) Co do Firefox'a, to www.firefox.pl oraz www.texturizer.net/firefox (całe stada pluginów i skórek). Z IE wyrosłem całkowicie już ze 2 lata temu przynajmniej. Pierwszy krok to była Opera 5.xx, a później Mozilla 0.9.x :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja nie moglem sobie do konca spersonalizowac mozilli. Np auto chowania ulubionych którego bardzo potrzebuje. Wygląd tez do mnie nie przemawia. Sorry ale jak dla mnie Myie2 wymiata... Milcz :) Opera 7.50 (aktualnie preview 4) mnie bardzo miło zaskoczyła, ostatnio praktycznie tylko na niej jade (pod WinXP) Co do Firefox'a, to www.firefox.pl oraz www.texturizer.net/firefox (całe stada pluginów i skórek). Z IE wyrosłem całkowicie już ze 2 lata temu przynajmniej. Pierwszy krok to była Opera 5.xx, a później Mozilla 0.9.x :] Popieram glupoty gada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dobra dajmy spokój z tym. Nie bede udowadniał wyższości świąt bożego narodzenia nad świetami wielkiej nocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 tylko że nedstat dalej wisi nad nami... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dobra dajmy spokój z tym. Nie bede udowadniał wyższości świąt bożego narodzenia nad świetami wielkiej nocy :)Akurat niezbyt trafne porównanie :] Co do Nedstata to poczekamy aż marco sie ruszy, z tego co widze chyba śpi - więc najpóźniej jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No dobra to pokaż mi cwaniaku plugin który by wprowadzał auto hide dla side bara :). Czyli ulubione sa schowane po lewej stronie ekranu i nie przeszkadzaja w ogladaniu www a jak sie najedzie na lewa strone ekranu to sie pokazuje a chowa jak sie ruszy myszka poza teren sidebara. To rzecz która najbardziej chyba cenie w Myie2. Takiego plugina niestety nie moge do mozilli znaleźć. Jezeli cos takiego jest to sie mocno zastanowie nad przesiadka na mozille bo faktycznie nieco szybsza jest... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie wiem, akurat jest mi to tak przydatne jak (...), więc nie używam MyIE2 :] W Operze klikając przy lewej krawędzi (zależy gdzie masz zakładki) one się chowają tudzież pokazują :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No dobra mam plugin ale on wtedy dostosowuje strone do tego jakby na stale byl wlaczony a ja chce zeby po prostu jak sidebar wyjeżdża to byl jakby nad stroną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Proszę nie zmieniajcie tego topica na jakiś szit o przeglądarkach. Chcecie sobie podyskutować o wyższości jednych świąt na drugimi to proszę bardzo!, Ale nie w tym topicu!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Przecież sprawa w topicu już jest załatwiona, więc proszę pozwol mi zejść na nieco inny temat :) Dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 nie jest załatwiona bo to nie jest rozwiązanie takie wpisy to wszystkiego co Sobie wymyslićie to bez sensu według mnie.... jak wszyscy sobie to wpiszą to wiesz co się z Waszymi statystykami stanie - będą niemiarodajne i to duszy... przez p chciałem napisać, ale jestem chory i muszę się powsztrzymywać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Spoko wyluzuj sie, przecie Lisek napisał że cos z tym zrobią najpóźniej dziś. A temat o przeglądrkach jest poniekąd związany z tematem przewodnim wątku. Relax man.... Co innego jakbyśmy zaczęli mówić o najlepszych filmach w kinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 A ja się już daawno przezuciłem na Opere i nie narzekam =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Spoko wyluzuj sie, przecie Lisek napisał że cos z tym zrobią najpóźniej dziś. A temat o przeglądrkach jest poniekąd związany z tematem przewodnim wątku. Relax man.... Co innego jakbyśmy zaczęli mówić o najlepszych filmach w kinie :P Okej wyluzowywuję... :) dziś dostałem L-4 na 10 dni i jestem trochę żły że w tak piękną pogodę jestem chory. Proszę wszystkich o wyrozumiałość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Robiliście coś z tym forum ? bo mi już na IE dobrzedziała bez żadnych wpisów jeśli tak to wielkie dzięki za to :D :D :D PS. Kurde bez tego forum to sie żyć nie da :wink: :wink: i przez to musiałem opere zainstalować 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 da, robilismy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 no to congratulejszyn :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 e tam na firefoxie/birdzie zawsze bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 pierdu, pierdu, do bani te wasze przegladarki, dla mnie lynx wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 pierdu, pierdu, do bani te wasze przegladarki, dla mnie lynx wymiata :)Wymiata, wymiata.... .... całą grafike ze stron :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...