Syrob Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mam taki maly problemik :) wszystko smiga he hej ale superPi potrafi sie wywalic przy ktorejstam petli dajac jakis komunikat NO EXACT IN RUND hiba tak to bylo i ni mam pojecia dlaczego ? konfg: msi k7n2 batrek 2500@12,5 x 180 1,8v saitec 2x512 ddr333 cl 2,5 radek 9800pro@xt P.S. przy odkreconej konfiguracji jest to samo.. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mam taki maly problemik :) wszystko smiga he hej ale superPi potrafi sie wywalic przy ktorejstam petli dajac jakis komunikat NO EXACT IN RUND hiba tak to bylo i ni mam pojecia dlaczego ? konfg: msi k7n2 batrek 2500@12,5 x 180 1,8v saitec 2x512 ddr333 cl 2,5 radek 9800pro@xt P.S. przy odkreconej konfiguracji jest to samo.. pozdro. Na nominale też się wywala ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 "P.S. przy odkreconej konfiguracji jest to samo.. pozdro." <- Wydaje mi sie ze to juz napisal ;). Ja stawiam na RAM-y, ustaw zmniejsz ratio dla ramow zeby chodzily na jakies 133mhz ,wyciag jedna kostke i sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 tak na nominalnie tez sie wywala a 3dmarki seti itd chodza stabilnie bez zadnego problemu..... prcek w miare porzadnie chlodony aero7+ ...mam jeszcze jeden pomysl przeloze kosci za duala na singla zobacze czy robi to jakas roznica ??.. odpisze po poludniu jak wroce z pracy... 19.11 przelozylem ddr-y na single channel i luzik zapodalem PI na 8 milonow cyfr i bez problemu.... moje kosci nie kca byc dual :( szkoda ..swoja droga ciekawe czy to moze byc podstawa do reklamacji pamieci bo kupowalem je razem z plyta glowna ktora jest dual channel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 tak na nominalnie tez sie wywala a 3dmarki seti itd chodza stabilnie bez zadnego problemu..... prcek w miare porzadnie chlodony aero7+ ...mam jeszcze jeden pomysl przeloze kosci za duala na singla zobacze czy robi to jakas roznica ??.. odpisze po poludniu jak wroce z pracy... 19.11 przelozylem ddr-y na single channel i luzik zapodalem PI na 8 milonow cyfr i bez problemu.... moje kosci nie kca byc dual :( szkoda ..swoja droga ciekawe czy to moze byc podstawa do reklamacji pamieci bo kupowalem je razem z plyta glowna ktora jest dual channel? pokombinuj z timingami, zwiększenie trp powinno pomóc w dualu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...